Περού Internet και ομιλία στο Περου

Taksidiwtis

Member
Μας γράφει ένας για την κάρτα sim.
Τώρα όλοι οι ρωσοι και ξένοι περνούν την Claro όμως αυτός μας συμβουλεύει να πάρουμε την Movistar. Και άλλοι γράφουνε ότι είναι καλύτερη

Οταν ημουν σον αμαζονιο στα συνορα Εκουαδορ Περου στο πρωτο χωριο που εκανα σταση στο Cabo Pantoja (το πρωτο χωριο οπου πατας Περου)η μονη εταιρια που υπηρχε εκει ηταν η Moviestar και εγω ειχα την Claro και ετσι χρησιμοποιουσα το κινητο μονο ως φακο απο τος 7 και μετα που σκοτεινιαζε οπως ολοι στο χωριο εβλεπες παντου φωτακια να περπατανε , για να κοιτω την ωρα ουτε καν,ο χρονος κυλουσε τοσο αργα.

sabas

Member
Παίδες καλησπέρα,θα ήθελα βοήθεια για τοπική sim στο Περου(δεν έχω δυνατότητα esim με το κινητό μου),όποιος έχει πάει και έχει βάλει τοπική sim ,ας μου δώσει τα "φωτα" του.Ευχαριστω προκαταβολικά
1) όχι αγορά από αεροδρόμιο
2)στην περιοχή Μιραφλόρες έχει πολλές επιλογές( οι περισσότερες στην κεντρική λεωφόρο)
3) εμείς χρησιμοποιήσαμε για 2 βδομάδες Claro και αν εξαιρέσουμε δύσβατα σημεία, έπιανε παντού

dioz

Member
Καλημερα σας

Εχετε να προτεινετε καποια αξιοπιστη sim, μονο για data, που να εχει την καλυτερη καλυψη ακομη και σε απομακρυσμενες περιοχες...?

Θα προτιμουσα esim.
Διαφορετικα για αγορα φυσικης καρτας απο Λιμα?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εχετε να προτεινετε καποια αξιοπιστη sim, μονο για data, που να εχει την καλυτερη καλυψη ακομη και σε απομακρυσμενες περιοχες...?
Διαφορετικα για αγορα φυσικης καρτας απο Λιμα?
Είχα βγάλει της «wings» από το τουριστικό γραφείο πληροφοριών στο Miraflores. Εξαιρετική κάλυψη ακόμα και στις Άνδεις.

agmi

Member
Kaλημερα ολη μερα. Επειδη αυτα που λετε ειναι παληα σταφυλια, η claro του κοντοχωριανου μου του Καρολου, δεν εκδιδε SIM η ειχε αδυναμιa εκδοσης SIM μαλλον σε extranjeros/αλλοδαπους πριν 4-5 ακριβως βδομαδες! Δοκιμασα 2 κεντρικα γιατι ειμαι και ξεροκεφαλος στη Miraflores, το ενα στην Ave. Larco και το αλλο καπου στην Ave. Pardo τλκ τα κοπελια της claro μου'πανε να παω παραπανω στην bitel. Mε < απο €12 ειχα καλη/με αψογη καλυψη απεριοριστες κλησεις εντος και 45GB για ενα μηνα. Με κανα διευρω ακομα θα τα ειχα απεριοριστα ή 55Gb, δεν θυμουμαι καλα, γιατι δεν εδωσα βαση. Bεβαια για κλησεις εντος, ολα με το whatsapp, γουατσαπιζουνε ολοι εκει, δεν ρωτανε αρ. τηλεφωνου, αλλα whatsapp. Το διαβατηριο σας μονο χρειαζεται. Σε απομακρυσμενες περιοχες, ή περιοχες μεγ. υψομετρου πχ Palcoyo, Lagunillas κλπ φυσικα κ'δεν εχει καλυψη! Ολα σε 4G! Aαααααα και μακρια απο τα τουριστικομαγαζα/Tourist Info Center, με τις SIM η eSIM για τουριστες γιατι ΔΑΓΚΑΝΟΥΝΕ! Ο συνταξιδιωτης μου, φανατικος του μηλοτηλεφωνου κ'της esim, αναγκαστηκε κ'αντικαταστησε την SIM του με την τοπικια!

WhatsApp Image.jpg

Last edited:

dioz

Member
Είχα βγάλει της «wings» από το τουριστικό γραφείο πληροφοριών στο Miraflores. Εξαιρετική κάλυψη ακόμα και στις Άνδεις.
Αναφερεσαι στην παρακατω esim Wings ?

Peru

Μηπως ξερεις ποιο δικτυο χρησιμοποιει?

Kaλημερα ολη μερα. Επειδη αυτα που λετε ειναι παληα σταφυλια, η claro του κοντοχωριανου μου του Καρολου, δεν εκδιδε SIM η ειχε αδυναμιa εκδοσης SIM μαλλον σε extranjeros/αλλοδαπους πριν 4-5 ακριβως βδομαδες! Δοκιμασα 2 κεντρικα γιατι ειμαι και ξεροκεφαλος στη Miraflores, το ενα στην Ave. Larco και το αλλο καπου στην Ave. Pardo τλκ τα κοπελια της claro μου'πανε να παω παραπανω στην bitel. Mε < απο €12 ειχα καλη/με αψογη καλυψη απεριοριστες κλησεις εντος και 45GB για ενα μηνα. Με κανα διευρω ακομα θα τα ειχα απεριοριστα ή 55Gb, δεν θυμουμαι καλα, γιατι δεν εδωσα βαση. Bεβαια για κλησεις εντος, ολα με το whatsapp, γουατσαπιζουνε ολοι εκει, δεν ρωτανε αρ. τηλεφωνου, αλλα whatsapp. Το διαβατηριο σας μονο χρειαζεται. Σε απομακρυσμενες περιοχες, ή περιοχες μεγ. υψομετρου πχ Palcoyo, Lagunillas κλπ φυσικα κ'δεν εχει καλυψη! Ολα σε 4G! Aαααααα και μακρια απο τα τουριστικομαγαζα/Tourist Info Center, με τις SIM η eSIM για τουριστες γιατι ΔΑΓΚΑΝΟΥΝΕ! Ο συνταξιδιωτης μου, φανατικος του μηλοτηλεφωνου κ'της esim, αναγκαστηκε κ'αντικαταστησε την SIM του με την τοπικια!
Οποτε με αυτα που αναφερεις δεν μπορει ο τουριστας να αγορασει απο καταστημα Claro sim ?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη
39.692
Νεότερο μέλος
k.kol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom