Περού Internet και ομιλία στο Περου

patsman

Member
Εμείς είχαμε πάρει μία κάρτα Sim της Claro με 30/Soles και μας έδινε 3GB για ένα μήνα και κάποιον χρόνο ομιλίας εντός της χώρας που δεν θυμάμαι. Υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζάκια στη Λίμα που πωλούν τετοιες κάρτες Sim και δεν μας είχαν ζητήσει κανένα έγγραφο.... Αλλάξαμε τη κάρτα στο κινητό και κάναμε ανανέωση όπως κάνουμε στα καρτοκινητά. Το σήμα της εταιρείας Claro ήταν πολύ καλό σε όλα τα σημεία της χώρας που βρεθήκαμε! Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει μετά απο 4 χρόνια.
Κι εμείς αυτό κάναμε πρόσφατα σε κατάστημα της Claro κοντά στην Plaza San Martin, με υπαλλήλους που δεν ήξεραν καθόλου αγγλικά. Στο αεροδρόμιο είναι πολλές φορές πάνω οι ίδιες ακριβώς παροχές.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Γνωρίζει κανείς εάν στο αεροδρόμιο του Κούσκο διατίθενται κάρτες σιμ, μια και απ' ό,τι βλέπω στο διαδίκτυο αυτές που πωλούνται στο αεροδρόμιο της Λίμα είναι σε εξωφρενικές τιμές.

Last edited by a moderator:

Taksidiwtis

Member
Έγραψα την απορία μου και σε άλλο νήμα, αλλά την παραθέτω και εδώ. Γνωρίζει κανείς εάν στο αεροδρόμιο του Κούσκο διατίθενται κάρτες σιμ, μια και απ' ό,τι βλέπω στο διαδίκτυο αυτές που πωλούνται στο αεροδρόμιο της Λίμα είναι σε εξωφρενικές τιμές.
Και γιατι να αγορασεις ρτο αεροδρομιο του Κουσκο καθ οχι ατην πολη οταν βγεις.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν ξέρω αν την απορία μου πρέπει να τη γράψω εδώ ή σε άλλο νήμα. Ωστόσο, γνωρίζει κανείς εάν στο αεροδρόμιο του Κούσκο διατίθενται κάρτες σιμ, μια και απ' ό,τι βλέπω στο διαδίκτυο αυτές που πωλούνται στο αεροδρόμιο της Λίμα είναι σε εξωφρενικές τιμές.
Αν δε με γελάει η μνήμη μου είχε stands με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο πιθανόν να το διαπιστώσεις ψάχνοντας και στο website του αεροδρομίου. Αν βέβαια η πρώτη σου στάση είναι το Κούσκο, καλύτερα ν' αγοράσεις από το γραφείο τουριστικών πληροφοριών.
Ίσως να γνωρίζει κάτι περισσότερο ο @Yorgos

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Αν δε με γελάει η μνήμη μου είχε stands με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο πιθανόν να το διαπιστώσεις ψάχνοντας και στο website του αεροδρομίου. Αν βέβαια η πρώτη σου στάση είναι το Κούσκο, καλύτερα ν' αγοράσεις από το γραφείο τουριστικών πληροφοριών.
Ίσως να γνωρίζει κάτι περισσότερο ο @Yorgos
Υποθέτω αναφέρεσαι σε κάποιο γραφείο τουριστικών πληροφοριών στην πόλη του Κούσκο; Σκεφτόμουν με την άφιξη μου στο αεροδρόμιο να πάρω ταξί για την Calle Pavitos και από εκεί απευθείας να πάω με κολεκτίβο στο Ογιανταϊτάμπο, χωρίς να καθυστερήσω καθόλου στο Κούσκο.

e-sim δεν παίζει να υποστηρίζει το κινητό σου ;
Όχι δυστυχώς! Νομίζω πως πρέπει να αλλάξω κινητό.

Taksidiwtis

Member
Επειδή δεν βγαίνω καθόλου στην πόλη. Πετώ απευθείας από Λίμα για Κούσκο.
Αυτο εννοω να αγορασεις στην Πολη του Κουσκο . Στα αεροδομια μεσα ουτως η αλλως υπαρχει δωρεαν wifi.οταν κατεβεις στο κεντρο του κουσκο θα βρεις μαγαζια να αγορασεις σιμ.

Υποθέτω αναφέρεσαι σε κάποιο γραφείο τουριστικών πληροφοριών στην πόλη του Κούσκο; Σκεφτόμουν με την άφιξη μου στο αεροδρόμιο να πάρω ταξί για την Calle Pavitos και από εκεί απευθείας να πάω με κολεκτίβο στο Ογιανταϊτάμπο, χωρίς να καθυστερήσω καθόλου στο Κούσκο.
Δλδ θες να κανεις σε 48 ωρες Αθηνα-Ματσου Πιτσου -Αθηνα?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα φτάσεις Cuzco, και θα πάς σε ένα μαγαζί Claro ή Entel και θα αγοράσεις μια SIM στη βέλτιση τιμή. Στο αεροδρόμιο δε θυμάμαι, είτε δεν είχε SIM, είτε είχε ληστρικές τιμές.
Εγώ πήγα εδώ: Claro · F2JG+4C9, Collacalle, Cusco 08002, Peru (Είχε δίπλα δίπλα καταστήματα Claro και Entel, εγώ πήρα Entel κι ο συνταξιδιώτης μου Claro). Λίγο πιο πέρα, σε αυτή τη γωνία έχει και μπόλικα ανταλλακτήρια συναλλάγματος με νορμάλ τιμές για να αλλάξεις.... Latino Travel Cusco · F2HJ+4PH, Avenida Ramón Zavaleta, Cusco 08002, Peru

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Δλδ θες να κανεις σε 48 ωρες Αθηνα-Ματσου Πιτσου -Αθηνα?
Αθήνα - Μαδρίτη - Λίμα - Κούσκο - Ογιανταϊτάμπο. Αν τα καταφέρω. Το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν από το ταξίδι όλα μού πάνε στραβά. Από ένα λουμπάγκο που με ακινητοποίησε για 20 ημέρες μέχρι ένα σπάσιμο δαχτύλου ποδιού πριν από 2 εβδομάδες που με ταλαιπωρεί ακόμα.

Θα φτάσεις Cuzco, και θα πάς σε ένα μαγαζί Claro ή Entel και θα αγοράσεις μια SIM στη βέλτιση τιμή. Στο αεροδρόμιο δε θυμάμαι, είτε δεν είχε SIM, είτε είχε ληστρικές τιμές.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αρχικά σκεφτόμουν με την άφιξή μου στο αεροδρόμιο να πάρω ταξί για την Calle Pavitos και από εκεί λόγω υψομέτρου να πάω απευθείας με κολεκτίβο στο Ογιανταϊτάμπο. Τελικά όμως ίσως χρειαστεί να μείνω για λίγο στο Κούσκο (σιμ, συνάλλαγμα). Παρεμπιπτόντως καλύτερη τιμή συναλλάγματος υπάρχει στα αεροδρόμια (Λίμα, Κούσκο) ή στα ανταλλακτήρια έξω;

Last edited by a moderator:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αρχικά σκεφτόμουν με την άφιξή μου στο αεροδρόμιο να πάρω ταξί για την Calle Pavitos και από εκεί λόγω υψομέτρου να πάω απευθείας με κολεκτίβο στο Ογιανταϊτάμπο. Τελικά όμως ίσως χρειαστεί να μείνω για λίγο στο Κούσκο (σιμ, συνάλλαγμα). Παρεμπιπτόντως καλύτερη τιμή συναλλάγματος υπάρχει στα αεροδρόμια (Λίμα, Κούσκο) ή στα ανταλλακτήρια έξω;
Εμείς αυτό κάναμε, απλά με νοικιασμένο αυτοκίνητο, γιατί θα γυρνάγαμε για μέρες μετά στο Sacred Valley και βόλευε. Πτήση με LAN από BOG μέσω LIM, εννοικίαση, στάση για σνάκς, SIM και συνάλλαγμα, και απευθείας Ollantaytambo. Συνάλλαγμα, η έρευνα αγοράς στο Cuzco εβγαζε στο σημείο που σου έστειλα (USD->PEN πάντοτε, για EUR->PEN δεν τσέκαρα). Ρωτάς στα μαγαζιά και διαλέγεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.900
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom