Περού Internet και ομιλία στο Περου

makzax

Member
Είχα διαβάσει ότι με το που φτάσουμε στη χώρα συμφέρει να πάρουμε τοπική SIM με απεριόριστα δεδομένα για επικοινωνία, θα βρώ εύκολα και στο αεροδρόμιο;

Last edited by a moderator:
D

Delmem38110

Guest
Ναι τα αεροπορικά είναι ακριβά, εγώ φεύγω σε 15 μέρες περίπου και έχω κλείσει όλες τις πτήσεις εκτός από την επιστροφή που... τσούζει!!
Καταλύματα κλείνω τώρα, βρίσκεις γενικά σε καλές τιμές.

Είχα διαβάσει ότι με το που φτάσουμε στη χώρα συμφέρει να πάρουμε τοπική SIM με απεριόριστα δεδομένα για επικοινωνία, θα βρώ εύκολα και στο αεροδρόμιο;
αν το τηλέφωνο σου υποστηρίζει esim αγοράζεις ένα πρόγραμμα εδώ με μερικά ευρώ και ξενοιάζεις.
αν όχι κοιτάς πληροφορίες εδώ.
Peru

zoi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
θα βρεις, αλλά νομίζω ότι νύχτα είναι κλειστά

D

Delmem38110

Guest
η flexiroam έχει προσφορά μέχρι τέλη Ιουλίου στο πρόγραμμα esim για λατινική Αμερική.
τα 20 γίγα βγαίνουν 40 δολάρια με την έκπτωση και κρατάνε 30 μέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης.
εκτός από Περού περιλαμβάνει Αργεντινή Βραζιλία Χιλή Κολομβία Κόστα ρικα Εκουαδόρ ελ σαλβαδορ Μεξικό Νικαράγουα Παναμά και Ουρουγουάη. προσφέρει και 50 γιγα στα 80 δολάρια με διάρκεια 90 μέρες.
για όποιον ταξιδεύει προς τα εκεί.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Προτάσεις για κάρτα sim;

Αν έχω καταλάβει ο καιρός τον Αύγουστο στα ορεινά (πχ Huaraz, Cusco) κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι σαν την άνοιξη στην Αθήνα και το βράδυ σαν τον χειμώνα στην Αθήνα. Σωστά;

D

Delmem38110

Guest
Προτάσεις για κάρτα sim;

Αν έχω καταλάβει ο καιρός τον Αύγουστο στα ορεινά (πχ Huaraz, Cusco) κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι σαν την άνοιξη στην Αθήνα και το βράδυ σαν τον χειμώνα στην Αθήνα. Σωστά;
αν έχεις τηλέφωνο που υποστηρίζει esim δες εδώ.
διαφορετικά διάβασε αναλυτικά εδώ.
θερμοκρασίες κουσκο παίζουν από 0 μέχρι και 22 τώρα. δεν δείχνει βροχές
μάτσου από 12 μέχρι και 24 με πιθανότητα βροχής.
λίμα 14 μέχρι και 18 χωρίς βροχές.
προβλέψεις για 10 μέρες.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Προτάσεις για κάρτα sim;

εμεις claro βγαλαμε
αρκετα οικονομικη για χρηση ιντερνετ. συνολικα πρεπει να εδωσα 40-50ε για 40 μερες και χρησιμοποιησα πανω απο 30-40 gb.
Καλυψη ειχε καλη σε ολες τις περιοχες

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
εμεις claro βγαλαμε
αρκετα οικονομικη για χρηση ιντερνετ. συνολικα πρεπει να εδωσα 40-50ε για 40 μερες και χρησιμοποιησα πανω απο 30-40 gb.
Καλυψη ειχε καλη σε ολες τις περιοχες
Σου ζήτησαν κανένα έγγραφο για να στη δώσουν; Προπληρωμένη κάρτα έπαιρνες; Την αγοράσατε απ'το αεροδρόμιο; Διαβάζω ότι η διαφορά στο μαγαζί του αεροδρομίου με τα υπόλοιπα είναι μεγάλη.

Είναι στο Ελληνικό στυλ; Από τα λεφτά που βάζεις στην κάρτα αγοράζεις mb;

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Σου ζήτησαν κανένα έγγραφο για να στη δώσουν; Προπληρωμένη κάρτα έπαιρνες; Την αγοράσατε απ'το αεροδρόμιο; Διαβάζω ότι η διαφορά στο μαγαζί του αεροδρομίου με τα υπόλοιπα είναι μεγάλη.

Είναι στο Ελληνικό στυλ; Από τα λεφτά που βάζεις στην κάρτα αγοράζεις mb;
Ειναι λιγο περιεργη η διαδικασια
Στο αεροδρομιο δε μπορουσαμε, φτασαμε αργα
Θελει διαβατηριο και για να τη βγαλεις πρεπει να πας σε κεντρικο καταστημα.
Μετα τη φορτιζεις με ενα ποσο που αντιστοιχει σε καποια gb για καποιο διαστημα (πχ 10 soles για 5gb για 10 μερες). Μολις τελειωσει τη φορτιζεις ξανα. Η φορτιση γινεται σε διαφορους χωρους (φορτιζεις ακομη και σε ψιλικατζιδικα). Παιζει να εχει 6-7 σε καθε τετραγωνο. Γενικα οπου βλεπεις ταμπελα claro μπαινεις και φορτιζεις.
Εγω δε μπορεσα να συνδεθω στο app τους για να τη φορτιζω μονος

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εμείς είχαμε πάρει μία κάρτα Sim της Claro με 30/Soles και μας έδινε 3GB για ένα μήνα και κάποιον χρόνο ομιλίας εντός της χώρας που δεν θυμάμαι. Υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζάκια στη Λίμα που πωλούν τετοιες κάρτες Sim και δεν μας είχαν ζητήσει κανένα έγγραφο.... Αλλάξαμε τη κάρτα στο κινητό και κάναμε ανανέωση όπως κάνουμε στα καρτοκινητά. Το σήμα της εταιρείας Claro ήταν πολύ καλό σε όλα τα σημεία της χώρας που βρεθήκαμε! Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει μετά απο 4 χρόνια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εμείς είχαμε πάρει μία κάρτα Sim της Claro με 30/Soles και μας έδινε 3GB για ένα μήνα και κάποιον χρόνο ομιλίας εντός της χώρας που δεν θυμάμαι. Υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζάκια στη Λίμα που πωλούν τετοιες κάρτες Sim και δεν μας είχαν ζητήσει κανένα έγγραφο.... Αλλάξαμε τη κάρτα στο κινητό και κάναμε ανανέωση όπως κάνουμε στα καρτοκινητά. Το σήμα της εταιρείας Claro ήταν πολύ καλό σε όλα τα σημεία της χώρας που βρεθήκαμε! Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει μετά απο 4 χρόνια.
Κι εγώ έτσι έκανα φέτος, έχει και κάποιες προσφορές από την εφαρμογή που σου διπλασιάζουν τα GB και ουσιαστικά με 30 soles έβγαζα όλο το μήνα . Δηλαδή με 7,5 ευρώ είχα περίπου 10-20gb.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.900
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom