Μάλτα, 4ημερο αρχές Μαρτίου

Joan02

Member
Καλησπέρα!! 2-5 Μαρτίου πάμε Μαλτα, με μωρό 20 μηνών και διαμονή στη Βαλέτα! Οι πτήσεις είναι πρωινή και βραδινή αντίστοιχα οπότε είναι σχεδόν 4 ολόκληρες ημέρες διαμονής. Γενικά ψάχναμε για εύκολο προορισμό κ περισσότερο για ξεκούραση αλλά διαβάζοντας κατέληξα πως η Μαλτα έχει αρκετά πράγματα που αξίζει να δεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα; Γιατί σίγουρα δε σκοπεύουμε να γυρίσουμε όλο το νησί!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Καλησπέρα!! 2-5 Μαρτίου πάμε Μαλτα, με μωρό 20 μηνών και διαμονή στη Βαλέτα! Οι πτήσεις είναι πρωινή και βραδινή αντίστοιχα οπότε είναι σχεδόν 4 ολόκληρες ημέρες διαμονής. Γενικά ψάχναμε για εύκολο προορισμό κ περισσότερο για ξεκούραση αλλά διαβάζοντας κατέληξα πως η Μαλτα έχει αρκετά πράγματα που αξίζει να δεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα; Γιατί σίγουρα δε σκοπεύουμε να γυρίσουμε όλο το νησί!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Με διαμονή στη Βαλέτα και με μωρό πιστεύω πως την πρωτη μέρα μπορείτε να την αφιερώσετε στη Βαλέτα . Επίσης απέναντι οι τρεις πολεις αξίζουν επίσκεψη και είναι εύκολες στην προσβαση.
Με το γεγονός πως στην Βαλέτα ξεκινούν οι αφετηρίες για κάθε προορισμό μπορείτε την δεύτερη μερά να επισκεφθείτε Μντινα και Ραμπάτ.
Κάποια κρουαζιέρα ίσως με τα καραβάκια που φεύγουν απο Σλιεμα επίσης για Κομίνο και Γκοζο νομιζω πως δεν θα είναι τόσο κουραστική με το παιδί.
Δεν γνωρίζω αν σας ενδιαφέρουν οι αρχαιολογικοί χώροι που σίγουρα αξίζουν την επίσκεψη αλλά θα έχουν εναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας ιδιαίτερα αν έχετε και καρότσι.
Μια καλή επιλογη για επίσκεψη με το παιδί θα ήταν το χωριό του Ποπάυ αλλά και το ενυδρείο που είναι ευκολα προσβάσιμα με τα μέσα.
Αν και δεν έχω πάει ακόμα μέσα στο φορουμ βρήκα πολλές και χρήσιμες πληροφοριες απο ταξιδιωτικές ιστορίες άλλων μελών και προτάσεις που με βοήθησαν να επιλέξω τα μέρη που θέλω να πάω.
Ενδεικτικά αναφέρω τα παρακάτω που μπορεις να μελετήσεις:
Μάλτα
Μάλτα - Διαμονή και άλλες info
αλλά και τις ιστορίες αγαπημένων μελών όπως
Σαράντα βαθμοί, λιώνει το κορμί στης Μάλτας το νησί!
Η σειρά της Μάλτας

Joan02

Member
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τις ιστορίες άλλων μελών τις έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Σκεφτόμουν απευθείας απ το αεροδρόμιο αν είναι εφικτό να επισκεφθουμε το χωριό Marsaxlokk μου αρέσει στις φωτό που έχω δει και επίσης διάβασα οτι τις Κυριακές έχει αγορά την οποία αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάμε απευθείας απ το αεροδρόμιο;;!
Επισης, δεν έχω καταλήξει αν αξίζει το χωριό του Ποπάι. Φαίνεται κάτι πολύ μικρό και τουριστικό κ δεν ξέρω αν αξίζει να χάσουμε ώρα στο πηγαινελα +τα εισιτήρια για την είσοδο σε αυτό.
Μντινα και Ραμπάτ σκοπεύουμε να πάμε, ελπίζω να τα γυρίσουμε μέσα σε μια μέρα.
Κομίνο και Γκοζο νομίζω θα τα αφήσουμε, εκτός αν έχουμε χρόνο και δεν θέλουμε να δούμε κάτι άλλο στη Βαλέτα.
Όσο για St. Jylian, αξίζει επίσκεψη;;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τις ιστορίες άλλων μελών τις έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. Σκεφτόμουν απευθείας απ το αεροδρόμιο αν είναι εφικτό να επισκεφθουμε το χωριό Marsaxlokk μου αρέσει στις φωτό που έχω δει και επίσης διάβασα οτι τις Κυριακές έχει αγορά την οποία αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάμε απευθείας απ το αεροδρόμιο;;!
Επισης, δεν έχω καταλήξει αν αξίζει το χωριό του Ποπάι. Φαίνεται κάτι πολύ μικρό και τουριστικό κ δεν ξέρω αν αξίζει να χάσουμε ώρα στο πηγαινελα +τα εισιτήρια για την είσοδο σε αυτό.
Μντινα και Ραμπάτ σκοπεύουμε να πάμε, ελπίζω να τα γυρίσουμε μέσα σε μια μέρα.
Κομίνο και Γκοζο νομίζω θα τα αφήσουμε, εκτός αν έχουμε χρόνο και δεν θέλουμε να δούμε κάτι άλλο στη Βαλέτα.
Όσο για St. Jylian, αξίζει επίσκεψη;;
Το Marsaxlokk είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και είναι υπερτιμημένο. Προσωπικά αν και ημουν υποψιασμένος απογοητεύτηκα, είναι μια παραλία με τις βαρκούλες, τις ταβέρνες και τίποτε άλλο. Το χωριό του Ποπάϋ είναι μια μικρή αμερικανιά, δεν θα έλεγα ότι αξίζει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
pgarcia25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom