• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Hotel barcelona.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ρε malysa πέρισι πήγα στας βαρκελώνας!!:D μη βαράς!!
ξέρεις μετά απο ινδίας ,ινδονησίας,ινδοκίνας,ρίχνω και κανένα ευρωπαικόν!!
για διάλειμα μονάχα...ας πούμε σε λίγο θα παω στας παρισίους!!:D
Mωρέ δεν φταις εσύ, τα πρακτορεία μου τη βαράνε που μας πουλάνε τους μοδάτους ευρωπαϊκούς προορισμούς :(

Εκείνη η Λιουμπλιάνα και η Λίμνη Σπλέντ, που μου άρεσαν, πότε θα γίνει της μόδας?

Τελικά το Puemplo Espaniol, υφίστανται ή έχει γίνει τουριστική παγίδα?:haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Τελικά το Puemplo Espaniol, υφίστανται ή έχει γίνει τουριστική παγίδα?:haha:
υφισταται, υφισταται!
ειναι κομματακι τσιμπημενο το εισιτηριο, αλλα εμενα μου αρεσε πολυ!!!

(αγορασα και ενα σουπερ τρεντυ μαντηλι απο εκει, για το οποιο εφαγα περιπου μια ωρα μεχρι να καταλαβω πως δενεται!!:haha:)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
υφισταται, υφισταται!
ειναι κομματακι τσιμπημενο το εισιτηριο, αλλα εμενα μου αρεσε πολυ!!!

(αγορασα και ενα σουπερ τρεντυ μαντηλι απο εκει, το οποιο εφαγα περιπου μια ωρα μεχρι να καταλαβω πως δενεται!!:haha:)
τι για να μπεις στο χωρίο πληρώνεις???

Εμείς τότε, το ξενυχτήσαμε εκεί (καλά μην φανταστείτε και φοβερές ώρες... μέχρι τις 1.30... μετά μας πέταξαν έξω...) !!
το πρωί δεν θυμάμαι να πληρώσαμε ... πως αλλάζουν τα πράγματα ... όλα εκμεταλλεύσιμα (εκτός κι αν φταίει αυτό το ρημάδι το αλτσχάιμερ:haha:)

ZGK1403

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ευρώπης με τρένο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία!
Ισπανία σου έρχομαι!!

Γειά σας!
Το καλοκαιράκι θα πάω Ισπανία.Πρώτα Μαδρίτη και μετά Βαρκελώνη!!
'Εκλεισα προχθές μέσω booking τα ξενοδοχεία , έπειτα από διάβασμα ωρών και αρκετό ψάξιμο.
Τέλος πάντων...για να μην σας κουράζω υπάρχει τρόπος να δω αν όντως έγιναν οι κρατήσεις;
Σας ευχαριστώ!!

ANEL

Member
αν τα έκλεισες μέσω booking,όπως γράφεις,θα πρέπει να σου έχει έρθει mail επιβεβαίωσης απ'το booking.το τυπώνεις ,το παίρνεις μαζί σου και το δείχνεις στο ξενοδοχείο!!
καλά να περάσεις!!(που είναι βέβαιο στην Ισπανία)

ZGK1403

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ευρώπης με τρένο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία!
Γεια σας και πάλι!!Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Anel ....
Συγγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις..αλλά έχω ακόμα ένα μικρό προβληματάκι...τα εκτύπωσα τα mail ... το πρόβλημα είναι πως είναι στα ελληνικά...θα καταλάβουν ή τους ενδιαφέρει μόνο να δουν το όνομα;

ANEL

Member
Γεια σας και πάλι!!Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Anel ....
Συγγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις..αλλά έχω ακόμα ένα μικρό προβληματάκι...τα εκτύπωσα τα mail ... το πρόβλημα είναι πως είναι στα ελληνικά...θα καταλάβουν ή τους ενδιαφέρει μόνο να δουν το όνομα;

δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις,μην ανησυχείς!!!;)
το μειλ έχει το όνομά σου με λατινικούς χαρακτήρες , τα στοιχεία της κράτησης και έναν αριθμό κράτησης ...αυτός είναι βασικά που κοιτάζει το ξενοδοχείο...και αυτός σε κατοχυρώνει απέναντί τους.:p

ZGK1403

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ευρώπης με τρένο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία!
Σ'ευχαριστώ και πάλι ANEL!Όποια άλλη απορία έχω είμαι σίγουρη πώς θα έχεις την απάντηση!!
:D!!

Varvara-Nikos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Machu Picchu
Αν δεν είναι ήδη αργά για μία ακόμα ιδέα, εγώ έμεινα στο ξενοδοχείο Actual 2' (και λιγότερο μάλλον) από τη στάση του μετρό Diagonal. Το ξενοδοχείο ήταν πολύ καλό,καθαρό, με ευγενικό προσωπικό,άνετο μπάνιο και μεγάλο διπλό κρεβάτι. Ζητήσαμε ήσυχο δωμάτιο και μας έδωσαν στον 4ο ή 5ο όροφο με θέα τη la pedrera. Η τιμή λογική στα 90 ευρώ το βράδυ. Δεν κλείσαμε πρωινό μιας και έχει πολύ κοντα εξαιρετικό φούρνο αρκετά φτηνό.

Bahari

Member
Μια και μόλις γύρισα από τη Βαρκελώνη ας προτείνω κι εγώ το ξενοδοχείο GRUPOTEL στη Gran Vía αφού έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Καταρχήν είναι καινούριο (άνοιξε το Φεβρουάριο), είναι πολύ κοντά σε δυο σταθμούς μετρό (δυο τετράγωνα από Tetuán και τέσσερα από Passeig de Gracia) και περίπου 8-10 λεπτά περπάτημα από Plaza de Catalunya. Η τιμή για το διάστημα που πήγα ήταν πολύ καλή (504 ευρώ το δίκλινο για 6 βραδιές χωρίς πρωινό). Μετά το check in μας έδωσαν εκπτωτικά κουπόνια για το πρωινό. Έτσι αντί για 15 ευρώ το άτομο τελικά πληρώσαμε 7 ευρώ το άτομο για το πρωινό το οποίο ήταν πολύ καλό. Όλο το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό και πρόθυμο και τα δωμάτια είναι ακριβώς όπως φαίνονται στο σάιτ του ξενοδοχείου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η πόρτα του μπάνιου είναι γυάλινη, οπότε όταν ο ένας βρίσκεται εντός, ο άλλος δεν μπορεί να βολτάρει ελεύθερα στο δωμάτιο.

Την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκα τη Βαρκελώνη έμεινα στο Onix Rambla (Onix Rambla, Hotel en Barcelona centro ciudad | Hotel tres estrellas superior en el Centro de Barcelona | Hotel Onix Rambla en Pl Catalu?a y Paseo de Gracia | Hotel con conexi?n a Internet Gratis) από το οποίο επίσης έμεινα ικανοποιημένη. Σε απόσταση αναπνοής από την Plaza de Catalunya, καλό πρωινό, καθαρό, πολύ καλή τιμή (513 ευρώ το δίκλινο με πρωινό για 6 βραδιές) και σε δωμάτιο με μπαλκόνι με πολύ ωραία θέα προς τη Rambla Catalunya.

ANEL

Member
αν ενδιαφέρετε κανείς για φνηνή διαμονή στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο ας δει αυτό:Summer in Expo Hotel Barcelona
έχω μείνει στο ξενοδοχείο πέρσι το καλοκαίρι και νομίζω είναι πολύ καλό
και τώρα το δίνουν και σε πολύ χαμηλή τιμή.;)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom