• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Hotel barcelona.

georgeavra

Member
Επόμενο Ταξίδι
New York
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Ευρωπη
ενα πολυ βολικο και καθαρο σε παρα πολυ καλο σημειο ειναι το Gran Ducat οπου βρισκεται στα 50 μετρα απο Placa Catalunya και μπροστα απο πολλες στασεις λεωφορειων.τα δωματια αρκετα μικρα αλλα οταν πας για εναν υπνακο δεν σε απασχολη αυτο.επισης ειναι απεναντι απο το πολυκαταστημα Εl Cortes Ingles.

ZGK1403

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ευρώπης με τρένο
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία!
αν ενδιαφέρετε κανείς για φνηνή διαμονή στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο ας δει αυτό:Summer in Expo Hotel Barcelona
έχω μείνει στο ξενοδοχείο πέρσι το καλοκαίρι και νομίζω είναι πολύ καλό
και τώρα το δίνουν και σε πολύ χαμηλή τιμή.;)
Χαίρεται...σε λίγες 'μέρες πετάω για Ισπανία...κατενθουσιασμένη!!!!
Τέλος πάντων...τώρα κοιτάω τις λεπτομέριες...Έκλεισα τελίκα στο expo hotel...απ΄τις καλύτερες τιμές που βρήκα...ένα μόνο μικρό προβληματάκι έχω , κυρίως για τις βραδινές μετακινήσεις...ξέρω πως το ξενοδοχείο έχει μετρό-σταθμό κοντά και πώς δεν είναι στο κέντρο.Η απόσταση περπατιέται ή αναγκαστικά(κύρίως το βράδυ)θα πρέπει να πάιρνω μετρό;;;)

georgeavra

Member
Επόμενο Ταξίδι
New York
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Ευρωπη
ειχα κλεισει και εγω στο expo πριν παω και τελικα το ακυρωσα γιατι ειναι αρκετα μακρια απο πολυ βασικα σημεια.αμα πας και πρωτη φορα ισως να σε ταλαιπωρηση το πηγαινε ελα.βεβαια γι'αυτο εχει και τετοιες τιμες.τελως παντων καλα να περασετε!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ισως να μην εχει τοσο κακο χαμο εξω απο την πορτα του, ωστε να μπορει κανεις να κλεισει ματι και πριν τις πεντε το χαραμα!

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
γεια πες βρε bahari για το onix rembla. του εριξα μια ματια και φαινεται καλο. η τοποθεσια καλη??

panpan

Member
γεια πες βρε bahari για το onix rembla. του εριξα μια ματια και φαινεται καλο. η τοποθεσια καλη??
η τοποθεσια ειναι μια χαρα ,το συγκεκριμενο ξενοδοχειο δεν το ξερω
αλλα το απογευμα ειναι απο εκει ο δρομος μου και θα σου εχω λεπτομερειες

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
ευχαριστω πολυ...θα περιμενω νεοτερα!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Ένα καλό ξενοδοχείο είναι το hotel denit. Τα δωμάτια έχουν "έξυπνο" design και είναι πολύ προσεγμένα. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική. 2 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Catalunya, 2 λεπτά από τη Ράμπλα και σε περπατήσιμη απόσταση από Barie Gotic, El Raval και Barceloneta. Τον Σεπτέμβριο η τιμή του ήταν 140 ευρώ το δίκλινο. Hotel Centro Barcelona - Hotel Denit - P?gina Oficial.

Bahari

Member
Η τοποθεσία είναι πολύ καλή. Περίπου 6-7 λεπτά με τα πόδια από την Plaza de Catalunya. Δες αν μπορείτε να έχετε δωμάτιο που να βλέπει στη Rambla de Catalunya.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom