• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

H κουζινα του TravelStories

Pokahontas

Member
προτεινω να γραφουμε εδω οτι ωραιο (η κατι απαισιο) εχετε δοκιμασει στα ταξιδια σας, κατι που σας εκανε εντυπωση (ρεστοραν, εξυπηρέτηση, φαγητο κλπ), αν θυμαστε και καμια συνταγη ακομα καλυτερα!!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Το μόνο που δεν μου άρεσε, απ΄όλα όσα έφαγα στην Ινδονησία, ήταν το τόφου :(
... άγευστο (παρότι προσπάθησα να το συνοδεύσω με τσίλι)

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία

Ιαπωνικά γλυκάκια από φασόλι. Ειλικρινά με στοιχειώνουν μέχρι σήμερα, τα μισώ μέχρι θανάτου. Και δυστυχώς δεν έχουν όλα τόσο χαρακτηριστική εμφάνιση, ώστε να ξέρω να τα αποφεύγω. Μια μέρα πήγα σε έναν φούρνο και ψώνισα κάτι λαχταριστά στρογγυλά πραγματάκια που έμοιαζαν με λουκουμάδες ή στρογγυλά ντόνατς, με κρυσταλλωμένη ζάχαρη πάνω. Μου τρέχουν τα σάλια, λέω αι σιχτίρ με τις αηδίες πια, δαγκώνω και τι να δω... ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΣΤΑΣ ΦΑΣΟΛΙΟΥ. Τα πέταξα αμέσως κλαίγοντας τα λεφτά μου. Ακολούθησε δεύτερη ήττα με παγωτό γεύση τόφου την ιδια μέρα. Χύθηκε πολύ δάκρυ εκείνο το απόγευμα...

chrisbd

Member
Black pudding ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει γευστικά κάπου στην Αγγλία στο Yorkshire (και με είχαν προειδοποιήσει αλλά η μανία μου να δοκιμάζω).

Ολόκληρη πάπια(μικρή 600 γρ., μαμζέρι που λέμε) χωρίς κόκκαλο (ο σερβιτόρος ερχόταν δίπλα σου έβγαζε τα κοκκαλα με μαεστρία και την σέρβιρε) με κεράσια και framboise ψημένα, σ΄ένα ανυποψίαστο εστιατόριο στο Παρίσι. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο εξωτερικό.

Γενικώς όμως είμαι Ελληναράς στο φαγητό.:D

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Καλό το θέμα με τις περιπέτειες των γεύσεων.
Θυμάμαι κι εγώ κατι αντιστοιχες απογοητεύσεις στην Κίνα, αλλά αυτα συμβαινουν σε οποιον αρέσουν οι δοκιμές. Μια καλη - αλλά οχι πάντα ασφαλής - μεθοδος ειναι να αντιγράφεις τους διπλανούς, σε οτι αφορά σαλτσες καρυκευματα κλπ.

...αν θυμαστε και καμια συνταγη ακομα καλυτερα!!!!
Οχι, οχι κι εδώ συνταγές...Ελεος...
Αν υποψιαστώ οτι θα ανοιξουμε κι εδώ κουβεντα για σεφ και συνταγές, θα αρχίσω να ποστάρω στο τοπικ της γιουροβιζιον....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν ειναι αναγκη να ταξιδεψεις για να φας φολες...
Θυμαμαι πριν μερικα χρονια, σχεδιασαμε κοψιδοκατανυξη με φιλους. Στηθηκαν τα καρβουνα με μαεστρια, χωνεψαν στον επιστημονικα αποδεκτο χρονο, τα γυρισματα γινανε με προδιαγραφες σοβαρης χασαποταβερνας μεχρι που πιασαμε κουβεντα με το γειτονα, ολα γιναν καρβουνο. Ευτυχως ειχαμε μαζι τα παιδια μας που τα εφαγαν:D:D:D

Pokahontas

Member
Καλό το θέμα με τις περιπέτειες των γεύσεων.
Θυμάμαι κι εγώ κατι αντιστοιχες απογοητεύσεις στην Κίνα, αλλά αυτα συμβαινουν σε οποιον αρέσουν οι δοκιμές. Μια καλη - αλλά οχι πάντα ασφαλής - μεθοδος ειναι να αντιγράφεις τους διπλανούς, σε οτι αφορά σαλτσες καρυκευματα κλπ.

Οχι, οχι κι εδώ συνταγές...Ελεος...
Αν υποψιαστώ οτι θα ανοιξουμε κι εδώ κουβεντα για σεφ και συνταγές, θα αρχίσω να ποστάρω στο τοπικ της γιουροβιζιον....
εχουμε πει μονο για κατι περιεργο, εκτος αυτου μπορουμε να ρωταμε συνταγες με ΠΜ, δεν ειναι αναγκη να γινουμε τοπ Σεφ η Μαστερσεφ, ειπαμε.

υ.γ. το θεματακι της γιουροβιζιον δεν ειναι κακο:D:D:D

happiness

Member
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Ολόκληρη πάπια(μικρή 600 γρ., μαμζέρι που λέμε) χωρίς κόκκαλο (ο σερβιτόρος ερχόταν δίπλα σου έβγαζε τα κοκκαλα με μαεστρία και την σέρβιρε) με κεράσια και framboise ψημένα, σ΄ένα ανυποψίαστο εστιατόριο στο Παρίσι. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο εξωτερικό.
Υπερθεματίζω! Πάπια κονφί στο Παρίσι. Άπαιχτο!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καμια κατσαριδα εχει φαει κανενας???????????????
Μα δεν θα είσαι στα καλά σου. Ούτε κατσαρίδες, ούτε φίδια, ούτε σκουλήκια.
Αυτά είναι για όσους έκαναν σχολείο στο Βιετνάμ και πήγαν πενταήμερη στη Σιγκαπούρη... :bleh::bleh: (ακούς baba?? ) :bleh::bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εβλπεπα εικονες απο trip advisor για Κινα.
Σουβλακι σκορπιου,φιδιου,αλλων εντομων αγνωστου προελευσεως και ακριδες σε μορφη τσιπς.
Τι τρωνε τα ατομα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα