tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Το avatar μου...Καμια κατσαριδα εχει φαει κανενας???????????????
Τι παθατε σημερα με τα ερπετα και τα εντομα;
Το avatar μου...Καμια κατσαριδα εχει φαει κανενας???????????????
δεν εχεις και αδικο. Παιδια τον κροκοδιλο τον λυπαμαι (μην γελατε καθολου), τον καρχαρια θα ετρωγα, ακριδες με τπτ, εδω ενα σαλιγκαρι βλεπω και ανακατευομαι.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Όλοι/ες εσείς που απορρίπτετε μετά βδελλυγμίας τα έντομα, υποθέτω ότι δεν απορρίπτετε με τον ίδιο τρόπο και τις γαρίδες ή τις καραβίδες, ε; Ξέρετε πώς λέγονται οι γαρίδες; Τα έντομα της θάλασσας.
Όλα μεσ' στο μυαλό μας είναι αγαπητοί/ές μου.
τπτ, ετσι μου'ρθε να ρωτησωΤο avatar μου...
Τι παθατε σημερα με τα ερπετα και τα εντομα;
Baba, δεν το πιστεύωΠρος αποκατάστασιν της αλήθειας: Φίδι ναι, ακρίδες ναι, κατσαρίδες και σκουλήκια όχι (ακόμη - τουλάχιστον για τα δεύτερα).Και βάζω στοίχημα ότι αν και εσάς σας σέρβιραν φίδι χωρίς να σας πουν τι είναι, μια χαρά θα το τρώγατε και θα το βρίσκατε και ωραίο.
Το ίδιο κι εγώ!!! Αν δεν ξέρω στα σίγουρα τι είναι αυτό που πρόκειται να φάω, δεν υπάρχει περίπτωση να το ακουμπήσωJesus....εδώ ούτε κουνέλι μπορώ να φάω, δεν υπάρχει θέμα να έτρωγα φίδι. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να προσγειωθεί κάτι στο πιάτο και να μην ξέρω τί είναι.
+1.000.000 από μέναΤα έντομα της θάλασσας, είναι φίλοι μας, τους αγαπούμε και τους τρώμε γιατί είναι νοστιμότατοι. Μπορώ να ζήσω με θαλασσινά χωρίς κρέας όλη μου τη ζωή.
Οι ακρίδες πάλι είναι σιχάματα και είναι μόνο για φωτογραφική απεικόνιση, να καταπίνουν ενοχλητικές μύγες και κουνούπια και να κινούν την αλυσίδα της ζωής. Α! Και για τους φίλους μας τους Ασιάτες
Βρε πανάθεμά σας, μεσημεριάτικα!!! Και μόλις σηκώθηκα από το τραπέζιΚαι να πω και το αλλο το αιρετικο.Το ανθρωπινο κρεας εχω διαβασει οτι ειναι νοστιμοτατο.
Στην Ινδια εφαγα σιγουρα πολλες, 2 φορες βρηκαμε σε εστιατοριο μες στη σαλτσα.....σκεψου ποσες φορες δε τη βρηκαμε...! Επισης εφαγα σιγουρα κατα τη διαρκεια του βραδινου μου υπνου σε ενα τρενο....Καμια κατσαριδα εχει φαει κανενας???????????????
πωωωωωωωωωω, δεν θα θελα να ειμαι στη θεση σουΣτην Ινδια εφαγα σιγουρα πολλες, 2 φορες βρηκαμε σε εστιατοριο μες στη σαλτσα.....σκεψου ποσες φορες δε τη βρηκαμε...! Επισης εφαγα σιγουρα κατα τη διαρκεια του βραδινου μου υπνου σε ενα τρενο....
Στη πρωτη περιπτωση τη γευση τους επισκιασε η σαλτσα, στη δευτερη δυστυχως κοιμομουν , ετσι δε ξερω τη γευση εχει!
Χαχα, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες! Λουκάνικα τρως?Το ίδιο κι εγώ!!! Αν δεν ξέρω στα σίγουρα τι είναι αυτό που πρόκειται να φάω, δεν υπάρχει περίπτωση να το ακουμπήσω
Δηλαδή, τι θέλεις να πεις; Ότι τα λουκάνικα που έφαγα την περασμένη βδομάδα περιείχαν φίδι; ή μήπως τίποτε άλλο "περίεργο";Χαχα, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες! Λουκάνικα τρως?
Δεν ηξερα οτι το τρωνε κιολας! Νομιζα οτι μονο το φορουσαν!Εχω φαει βιζόν, σαν κουνελι θα ελεγα.
Εγώ πού να ξέρω καλή μου? Ήμουν μπροστά όταν τα έφτιαχναν? Εσύ ήσουν?Δηλαδή, τι θέλεις να πεις; Ότι τα λουκάνικα που έφαγα την περασμένη βδομάδα περιείχαν φίδι; ή μήπως τίποτε άλλο "περίεργο";
Αφού και φοράς το κουνέλι (γιατί φοριέται κιόλας,αν δεν το ξέρεις κι αυτό) γιατί να μην τρως και το βιζόν.Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.Δεν ηξερα οτι το τρωνε κιολας! Νομιζα οτι μονο το φορουσαν!