giota235
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puglia, Dubrovnik
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Πρόλαβα γιατί έμπαινα ανά λεπτό. Τελείωσαν αμέσωςΠρολαβε κάποιος?
Εγω όχι. Ήμουν από πάνω
Πρόλαβα γιατί έμπαινα ανά λεπτό. Τελείωσαν αμέσωςΠρολαβε κάποιος?
Εγω όχι. Ήμουν από πάνω
Ναι και 2 συναδελφισσες ταυτοχρονα που ημασταν μαζι στη δουλεια.Προλαβε κάποιος?
Εγω όχι. Ήμουν από πάνω
Απο την Πρωτοχρονια και μετα ολο σε αργιες επεφτε η εξαργυρωση των coins. Την πρωτομαγια παλι αργια. Δεν ληγουν. Τις αργιες δινονται ακριβως στις 11.Εγώ σαν άσχετη με το άθλημα, μπαίνω σήμερα πουρνό πουρνό και βλέπω μία προσφορά για εξαργύρωση σε Αλφα μπόνους που έλεγε οτι έχει λήξει στις 01/04/25....και αναρωτιέμαι, τι διάολο, πρέπει να μπαίνω το βράδυ μήπως;...
Βλέπω τώρα τη κουβέντα σας και ξανα μπαίνω στη προσφορά να δω τι δεν είδα σωστά με τη τσίμπλα στο μάτι και βλέπω οτι τώρα λέει οτι θα έλειγε στις 01/05/25....Μπερδεύτηκα λίγο, αλλά απο ότι καταλαβαίνω βγαίνει μια προσφορά κάποια στιγμή το πρωί 11:00 με 12;00, που λήγει σε ένα μήνα κανονικά, απλά γίνεται καπνός με το καλημέρα! Αν η πρωτομηνιά δεν πέσει κάποια στιγμή Σ/Κ δεν πρόκειται ποτέ να πάρω κωδικό...καλά θα πάει και αυτό
Λήγουν αυτά τα coins;
ΥΓ. Άσχετο αλλά να πω οτι δεν έχω παράπονο, μετά απο πολλές προσπάθειες και ενώ είχα χάσει πάσα ελπίδα να πάρω κουπόνι στο Skroutz απο τη Next, χθές πήρα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!![]()
Μόνο που εγώ δεν ασχολούμαι γιατί δεν έχω κανέναν άλλο τρόπο να μαζέψω coins πέρα των γενεθλίων μου...Απο την Πρωτοχρονια και μετα ολο σε αργιες επεφτε η εξαργυρωση των coins. Την πρωτομαγια παλι αργια.
Ευχαριστώ! Ωραία, αφού δεν λήγουν κάποια στιγμή θα μου κάτσει! Τι στο καλό, εδώ πέτυχα κουπόνι για το Skroutz στο NextΔεν ληγουν. Τις αργιες δινονται ακριβως στις 11.
Αν αναγνωριζει τη Θεσσαλονικη ως εγκυρη πολη γραφεις οποιον ξερεις με κωδικο συστασης. Εχω γραψει καμια 10ρια ατομα, απο 500 ο καθενας, τσουπ να τα 5.000.Μόνο που εγώ δεν ασχολούμαι γιατί δεν έχω κανέναν άλλο τρόπο να μαζέψω coins πέρα των γενεθλίων μου...![]()