Green city

maria91

Member
Εβγαλα το πρωτο μου εισιτηριο σε 3 μηνες με τη Green City, το μονο προγραμμα που μοιραζει ποντους χωρις να καταναλωσεις σε Κωτσους, Χοντους και ΑΒ. Παμε για το δευτερο.
Οι ποντοι απο το green city εγιναν μιλια στη aegean κ ετσι εκδοθηκε το τσαμπα εισιτηριο??γιατι μολις μιλησα με αλφα κ μου ειπε η υπαλληλος οτι οι ποντο του green city δεν γινονται μιλια της aegean....!!ειχα καταλαβει κατι λαθοε εγω τοσο καιρο ή επεσε σε υπαλληλο που δε ξερει την τυφλα της?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Οι ποντοι απο το green city εγιναν μιλια στη aegean κ ετσι εκδοθηκε το τσαμπα εισιτηριο??γιατι μολις μιλησα με αλφα κ μου ειπε η υπαλληλος οτι οι ποντο του green city δεν γινονται μιλια της aegean....!!ειχα καταλαβει κατι λαθοε εγω τοσο καιρο ή επεσε σε υπαλληλο που δε ξερει την τυφλα της?
Όχι δεν γίνονται μίλια, αλλά εισιτήρια βγάζεις και με πόντους.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
εκτός αν έχεις παλιά κάρτα aegean bonus visa, που μετατρέπει τα πάντα αλλά με χειρότερη αναλογία

paefstra

Member
Το εβγαλα απο τη σελιδα που ανταλασσεις τα bonus με εισιτηριο. Μιλια δεν γινονται.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Πάντως, πιο λογικό θα ήταν να μετατρέπονται, αφού για εμάς που κρατήσαμε την παλιά δεν άλλαξαν οι όροι που ίσχυαν από την έκδοσή της.
Θα πρότεινα να τηλεφωνήσεις ή να στείλεις ένα email στην Alpha Bank, ζητώντας να σου υποδείξουν τον όρο όπου ορίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα μετατροπής, γιατί υποψιάζομαι ότι, αν ψάξουν, τέτοιον όρο δεν θα βρουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.924
Μέλη
39.638
Νεότερο μέλος
Μαρία Δελ.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom