Green city

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ σαν άσχετη με το άθλημα, μπαίνω σήμερα πουρνό πουρνό και βλέπω μία προσφορά για εξαργύρωση σε Αλφα μπόνους που έλεγε οτι έχει λήξει στις 01/04/25....και αναρωτιέμαι, τι διάολο, πρέπει να μπαίνω το βράδυ μήπως;... 🤔

Βλέπω τώρα τη κουβέντα σας και ξανα μπαίνω στη προσφορά να δω τι δεν είδα σωστά με τη τσίμπλα στο μάτι και βλέπω οτι τώρα λέει οτι θα έλειγε στις 01/05/25....Μπερδεύτηκα λίγο, αλλά απο ότι καταλαβαίνω βγαίνει μια προσφορά κάποια στιγμή το πρωί 11:00 με 12;00, που λήγει σε ένα μήνα κανονικά, απλά γίνεται καπνός με το καλημέρα! Αν η πρωτομηνιά δεν πέσει κάποια στιγμή Σ/Κ δεν πρόκειται ποτέ να πάρω κωδικό...καλά θα πάει και αυτό 🤣

Λήγουν αυτά τα coins;

ΥΓ. Άσχετο αλλά να πω οτι δεν έχω παράπονο, μετά απο πολλές προσπάθειες και ενώ είχα χάσει πάσα ελπίδα να πάρω κουπόνι στο Skroutz απο τη Next, χθές πήρα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! :clap::clap::clap:

paefstra

Member
Εγώ σαν άσχετη με το άθλημα, μπαίνω σήμερα πουρνό πουρνό και βλέπω μία προσφορά για εξαργύρωση σε Αλφα μπόνους που έλεγε οτι έχει λήξει στις 01/04/25....και αναρωτιέμαι, τι διάολο, πρέπει να μπαίνω το βράδυ μήπως;... 🤔

Βλέπω τώρα τη κουβέντα σας και ξανα μπαίνω στη προσφορά να δω τι δεν είδα σωστά με τη τσίμπλα στο μάτι και βλέπω οτι τώρα λέει οτι θα έλειγε στις 01/05/25....Μπερδεύτηκα λίγο, αλλά απο ότι καταλαβαίνω βγαίνει μια προσφορά κάποια στιγμή το πρωί 11:00 με 12;00, που λήγει σε ένα μήνα κανονικά, απλά γίνεται καπνός με το καλημέρα! Αν η πρωτομηνιά δεν πέσει κάποια στιγμή Σ/Κ δεν πρόκειται ποτέ να πάρω κωδικό...καλά θα πάει και αυτό 🤣

Λήγουν αυτά τα coins;

ΥΓ. Άσχετο αλλά να πω οτι δεν έχω παράπονο, μετά απο πολλές προσπάθειες και ενώ είχα χάσει πάσα ελπίδα να πάρω κουπόνι στο Skroutz απο τη Next, χθές πήρα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! :clap::clap::clap:
Απο την Πρωτοχρονια και μετα ολο σε αργιες επεφτε η εξαργυρωση των coins. Την πρωτομαγια παλι αργια. Δεν ληγουν. Τις αργιες δινονται ακριβως στις 11.

demie

Member
Καλησπέρα! Το πρωί έκανα απανωτά refresh μέχρι να ανοίξουν τα κουπόνια και το κινητό μου μου έστειλε ειδοποίηση πως χρησιμοποίησα 8,37 GB δεδομένα κινητής. Είναι νορμάλ η μου κάνει πρωταπριλιάτικη πλάκα;

Attachments

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Απο την Πρωτοχρονια και μετα ολο σε αργιες επεφτε η εξαργυρωση των coins. Την πρωτομαγια παλι αργια.
Μόνο που εγώ δεν ασχολούμαι γιατί δεν έχω κανέναν άλλο τρόπο να μαζέψω coins πέρα των γενεθλίων μου...😭 Το οτι πήρα coins στα γενέθλια μου το πήρα χαμπάρι τέλος Φλεβάρη και καθώς δεν ασχολούμαι με το άθλημα, στις 01/03 το ξέχασα...🙄 Για τη πρωταπριλιά πάντως είχα τον νου μου, όχι οτι το πήγα και πολύ καλά :lol:

Δεν ληγουν. Τις αργιες δινονται ακριβως στις 11.
Ευχαριστώ! Ωραία, αφού δεν λήγουν κάποια στιγμή θα μου κάτσει! Τι στο καλό, εδώ πέτυχα κουπόνι για το Skroutz στο Next :clap: Θα χω να το λέω αυτό! Άντε του χρόνου πάλι :haha:

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Έχει ασχοληθεί κανείς με την εξαργύρωση στο 5 star travel; Αφορά μόνο έκπτωση σε πακέτα;

paefstra

Member
Μόνο που εγώ δεν ασχολούμαι γιατί δεν έχω κανέναν άλλο τρόπο να μαζέψω coins πέρα των γενεθλίων μου...😭
Αν αναγνωριζει τη Θεσσαλονικη ως εγκυρη πολη γραφεις οποιον ξερεις με κωδικο συστασης. Εχω γραψει καμια 10ρια ατομα, απο 500 ο καθενας, τσουπ να τα 5.000.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.979
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
Miss Grey

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom