γενικά η κατάσταση είναι πιο οικογενειακή ,μαμά ,μπαμπάς ,γιος ,νύφη.... δουλεύουν μόνοι τους ....δεν υπάρχει ας πούμε room service.Για το Corte Olfino που μείναμε ,υπήρχε καθαρισμός του δωματίου κάθε μέρα και πρωινό όπως σου είπα ,εξαιρετικό με δικά τους προιόντα,σαλάμι , τυρί ,σπιτικές μαρμελάδες (έχουν πολλά ακτινίδια εκεί) ,τάρτες ,κεικ ...........όλα μαγειρεμένα από την ιδιοκτήτρια.Τα περισσότερα δωμάτια έχουν κουζίνα και ψυγείο(ζήτησε στον πάνω όροφο). Ωστόσο μπορείς να έχεις πρόσβαση και στην δική της κουζίνα που είναι στο ισόγειο και είναι πάντα ανοιχτή . Αρα νιώθεις πιο πολύ σαν φιλοξενούμενος της οικογένειας και λιγότερο σαν πελάτης! All in all προτείνω ανεπιφύλακτα την διαμονή σε αγροτουριστικό(ειδικά για ανθρώπους της πόλης)Ωραία
Ευχαριστω
Στο αγροτουριστικό κατάλυμα το σέρβις ειναι εφάμιλλο ξενοδοχείου;
Πώς το είχες στο μυαλό σου? Νομίζω πως αυτή είναι η λογική , καλλιεργούν τα δικά τους προιόντα , αμπέλια και ακτινίδια ας πούμε οι συγκεκριμένοι,υπήρχε φάρμα με κότες ,πάπιες ,άλογα ,παγώνια,γουρούνια. Τώρα, στα δικά μου παιδιά ουδεμία εντύπωση έκαναν όλα αυτά μια και μένουμε στην επαρχία και έχουμε σπίτι σε χωριό.δε μένουμε σε πόλη, μένουμε σε προάστιο αλλά ωραία είναι όλα αυτά σίγουρα ειδικά για τα παιδιά. Το είχα αλλιώς το αγροτουριστικό στο μυαλό μου
Καλημέρα σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας (euapa πήγατε τελικά)?Ελπίζω να σε βοήθησα να διαμόρφωσεις εκ νέου ένα πρόγραμμα.
Τέλος , ελπίζω να απορρίψεις την ιδέα της Βενετίας για μονοήμερη.Εμείς συνεχίσαμε για την Βενετία μετά τις 6 μέρες στη Garda, μείναμε για 2 νύχτες στους Δολομίτες (ήταν καταπληκτικά!!!!! ) και μετά 3 νύχτες στην Βενετία και τέλος στην Βερόνα 1 βραδιά.
οτι άλλο θέλεις ,ρώτα με .....καλη προετοιμασία
Kαλημέρα Ευτυχία και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Κατανοητή η ένστασή σου. Καταλαβαίνω τί εννοείς, απλά λέω έχοντας το παράδεισο του Κόμο στα πόδια μου να βάλω κι εγώ τα παιδιά στο δικό μας πρόγραμμα και να μη συμβαίνει μόνο το αντίθετο. Αλλωστε πρέπει να τους μάθω και τη ρομάντζα!!Η ενσταση μου ειναι για την κομο -φυσικα ειναι πανεμορφες οι μικρες πολιχνες , οι διαδρομες,το φαγητο...- αλλα νομιζω πως δεν ενδυκνειται για τα παιδια.... πιο πολυ ταιριαζει σε ρομαντικα ζευγαρια,προσωπικη αποψη παντα...στη γκαρντα θα βρειτε πολλα περισσοτερα να κανετε.
Στους δολομιτες μειναμε κοντα στο canazei, ηταν υπεροχα, ειχε καποια adventure park για τα παιδια, ανεβηκαμε με το τελεφερικ στη μαρμολαντα.Γενικα ηταν θαυμα!
Ξανθή νομίζω ότι ο καιρός θα είναι συμπαθητικός και νομίζω ότι δεν θα με προβλημάτιζε τόσο αυτό όσο πώς θα τα βόλευα με το 2χρόνο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θ' αποφάσιζα να πάω!!Καλησπέρα σας! Θεωρείται ότι είναι καλή η εποχή για το παραπάνω ταξίδι Λαμπροβδομάδα; Φέτος πέφτει σχετικά αργά (02 Μαϊου) οπότε θεωρώ ότι ο καιρός θα είναι σχετικά καλός.... Είμαστε παρέα με 5 παιδιά (από 2 έως 9 ετών)..Ευχαριστώ!