• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
την έβαλες μία, την έβαλες δύο, την έβαλες δεκαδύο, φτάνει πια...

Χρήση λέξης κόμπλεξ στο ποστ: 8 (αν μέτρησα καλά)
Εμφάνιση κυρίας Λουκά στο ποστ: 1 (ολογράφως: μία)

θεωρείς ότι με το να κοροιδεύεις έναν ζαβό επιτελείς έργο όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί νομίζεις ότι γελάμε κιόλας...

Μάλλον δεν κατάλαβες ότι παρομοιάζω την αταβιστική επαναληπτικότητα της ζαβής με τη δική σου. Δεν γελάμε με τη Λουκά στο συγκεκριμένο ποστ... Με την εμμονή σου να ανακατεύεις ένα υποτιθέμενο κόμπλεξ σε ένα αθλητικό γεγονός και να επαναλαμβάνεις συνεχώς την ίδια λέξη γελάμε.

πιθανώς να λέγεται Ατλέτικο εις την Ισπανική

Σε όλες τις γλώσσες Ατλέτικο λέγεται διότι έτσι γράφεται, δεν έχει γράμμα που να προφέρεται ως "θ" σε καμία γλώσσα. Και δεν είναι απλά πιθανώς, υπάρχει κι άλλη πιθανότητα δηλαδή; Ζουν ανάμεσά μας;

Α και μια που το έφερε η κουβέντα... ακόμα περιμένω να μου πεις κάποιον καλύτερο και πιο επιτυχημένο Έλληνα προπονητή στο μπάσκετ...αλλά που... άλλαλα τα χείλη των ασεβών...

Τα χείλη καθόλου άλαλα δεν ήταν, σφραγισμένα ήταν. Αν περιμένεις να σου απαντήσω σε ποστ που έχει κλειδωθεί από τους moderators (και ορθώς, αν θυμάμαι καλά το θέμα ήταν ο θρησκευτικός τουρισμός και το φτάσαμε στα νερά της ΤΣΣΚΑ και τη μαγκιά του 5 vs 3), θα περιμένεις κι άλλο, διότι τεχνικώς ήταν αδύνατον να απαντήσω. Με μεγάλη μου χαρά να σου απαντήσω, μου αρέσει πολύ να μιλάω για μπάσκετ και ειδικά για ρετρό θέματα. Κάνε ένα ποστ για τον Ιωαννίδη στο σόσιαλ και είμαι μέσα, τουλάχιστον μέχρι να φύγω. Αλλά μη χαλάμε ένα ποστ που είναι για τη Μπαρτσελόνα (και μάλιστα στο γκρουπ των Βαρκελωνόπλητκων) με τον ευρωφάπα και το υποτιθέμενο "κόμπλεξ", μη γινόμαστε κυρία Λουκά.

Στα της Μπαρτσελόνα τώρα, δηλώσεις: στη Ρεάλ θεωρούν πως υπάρχει "μαφία" πίσω από τη Μπαρτσελόνα, ενδεχομένως κι επειδή έχει διαφήμιση της UNICEF στη φανέλα (!), έτσι δήλωσε ο Μουρίνιο τουλάχιστον:
"El Bara tiene mucho poder" - MARCA.com Και φαίνεται πως συμφωνεί και ο Ρονάλντο, ο Κασίγιας (κάπως πιο ήπια αυτός), ο Βαλντάνο, κλπ.

Επίσης, ο Πορτογάλος δήλωσε πως θα ντρεπόταν να κερδίσει ένα CL "έτσι" και ότι εύχεται στον Γκουαρντιόλα που είναι "φανταστικός προπονητής" να "κερδίσει ένα CL χωρίς τέτοια περιστατικά από πίσω", ενώ "νιώθει αηδία" για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το ματς.
Mourinho: "Guardiola ha ganado una Champions que a mi me darνa vergόenza"

Η δήλωση της βραδιάς πάντως ανήκει -ως συνήθως- στον Ρονάλντο. Όταν τον ρώτησαν για το γκολ του Μέσι είπε: "Για τον Μέσι; Απέναντι σε 10 είναι πιο εύκολο να βάλεις γκολ. Ας επαιζα κι εγώ απέναντι σε 10..."
"No me gusta jugar as

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
δήλωση της βραδιάς πάντως ανήκει -ως συνήθως- στον Ρονάλντο. Όταν τον ρώτησαν για το γκολ του Μέσι είπε: "Για τον Μέσι; Απέναντι σε 10 είναι πιο εύκολο να βάλεις γκολ. Ας επαιζα κι εγώ απέναντι σε 10..."
"No me gusta jugar as
Ειπε οντως τετοιο πραγμα ;
Α το καημενο , γιατι καημενο θα ειναι αν του κανουν τεστ ευφυίας και βγουν τα αποτελεσματα !!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ειπε οντως τετοιο πραγμα ;
Εσύ είσαι και ισπανόφωνο κορίτσι:
El portugués fue interrogado por la actuación de Leo Messi, el autor de los dos goles del Barcelona, y entonces Cristiano restó méritos a su rival: "¿Messi? Contra 10 es más fácil. Ojalá yo pudiera jugar contra 10 también como le pasa a él", apuntó.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ο πολύς Ρονάλντο όμως δήλωσε επίσης ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα του και θα ήθελε να παίξουν πιο επιθετικά.

Ακριβώς η δήλωση του: Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Ρεάλ τόνισε, «δε μου αρέσει να παίζω με τον τρόπο που το κάναμε σήμερα, όμως θα πρέπει να προσαρμοστώ».

Για μπάλα θα μιλήσουμε; Ειδε κανείς ότι ο Μουρίνιο έπαιξε σχεδόν χωρίς καθαρό σεντερ φορ; Ότι ο καρατερίστας Πεπε μετά από αμυντικό χαφ, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε κάτι σαν δεκάρι, πίσω από τον Αντεμπαγιορ. Ημαρτον Παναγιά μου.

Δεν είδατε ότι η μια ομάδα από το πρώτο λεπτό μπήκε μέσα για να παίξει
μ π α λ α και η άλλη απλώς για να καταστρέψει;

Επίσης σε μια ώρα η Μπάρτσα έχει έκτακτο Δ.Σ. για να δει πως θα αντιδράσει στις δηλώσεις Μουρίνιο, ο οποίος ανακάλυψε συνομωσία και της UNICEF:haha::haha::haha:

Τώρα ας μας πουν πόσες φορές έχει αποκλειστεί ο special one από την Μπαρτσελόνα για να δούμε ποιος είναι ο κομπλεξικός.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εσύ είσαι και ισπανόφωνο κορίτσι:
El portugués fue interrogado por la actuación de Leo Messi, el autor de los dos goles del Barcelona, y entonces Cristiano restó méritos a su rival: "¿Messi? Contra 10 es más fácil. Ojalá yo pudiera jugar contra 10 también como le pasa a él", apuntó.
το διαβασα Χορχε , στο λινκ που εβαλες μαζι με τα άλλα γραφικα !

Το "οντως το ειπε ;" ηταν για να δωσω εμφαση στη μαλ....α που βγηκε απο το στομα του βλαμενου κομψευομενου ...
Εδω και καιρο μολις βλεπω τη μουρη του , αναγουλιαζω
Βλεπεις η εκφραση του προσωπου , παει πακετο με το πνευμα του καθε ανθρωπου

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Για μπάλα θα μιλήσουμε; Ειδε κανείς ότι ο Μουρίνιο έπαιξε σχεδόν χωρίς καθαρό σεντερ φορ; Ότι ο καρατερίστας Πεπε μετά από αμυντικό χαφ, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε κάτι σαν δεκάρι, πίσω από τον Αντεμπαγιορ. Ημαρτον Παναγιά μου.

Ο άλλη μεγαλη συμπαθεια μου !!!
Ο Μουρινιο ας παει σε καμιά ιταλική ομαδα να βαζει 10 αμυντικους να παιζουν και ας αφησει το ισπανικο ποδοσφαιρο στην ησυχια του ...

Κριμα για τη Ρεάλ , γιατι μπορει να ευχαριστιεμαι ποδοσφαιρο με την Barcelona των τελευταιων ετων , αλλά σαν ....αρχαια Παναθηναικος που ειμαι
η συμπαθεια για τη Ρεάλ δεν φευγει ετσι ευκολα .
Εσυ εδω εισαστε νέα παιδια και δεν εχετε προλαβει τις εποχες που καθε Παναθηναικος οφειλε να ειναι με τη βασιλισσα στο ισπανικο ποδοσφαιρο
αδελφη - ομαδα κτλ ...
Με ακουει κανενας "συμμαθητής" ;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γρήγορος ο Def,δεν πρόλαβα να διαβάσω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Αντικειμενικά, δεν νομίζω πως αντιμετωπίζεται αλλιώς αυτή η Μπαρτσελόνα. Κι εγώ στη θέση του τα ίδια θα έκανα, μια φορά πήγε να πρεσάρει ψηλά και να έχει δημιουργικούς χαφ κι έφαγε πέντε... Τακτικά είναι μάλλον σωστός ο Μουρίνιο, έστω και παίζοντας μπουρμπούτσαλα, το ματς ήταν στο 0-0 μέχρι που απεβλήθη ο πορτιέρης.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είμαι ταχύς αυτές τις μέρες :)

Παρότι δεν τον πολυπάω, μπράβο στον Ρονάλντο για τη δήλωσή του σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του (κατά τη γνώμη μου ακόμα και για Μουρίνιο αυτό το θέματα παραήταν χτες, το παράκανε πια), την οποία βέβαια αντισταθμίζει η δήλωση για τον Μέσι.

Σε κάθε περίπτωση δεν ηταν μπάλα αυτό χτες, περίμενα καλύτερα πράγματα από τη Ρεάλ στο γήπεδο, όχι να αγωνίζεται όπως θα έπαιζε ο Πανιώνιος αν έπαιζε με τη μπάρτσα. Οκ η Μπάρτσα υπερτερεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις , αλλά όχι πια τόσο ώστε να δικαιολογεί ΤΕΤΟΙΑ αντιμετώπιση από τη Ρεάλ, η οποία έκανε 1,5 σουτ σε όλο το ματς.

ΤΟυλάχιστον έχω ελπίδα ότι θα δούμε έναν σούπερ τελικό ανάμεσα στις δύο θεαματικότερες ομάδες της διοργάνωσης.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
δεν του βγηκε του Mr1...δυστυχως!!
το μονο που μας σωζει ειναι κανα θαυμα οπως στο αληστου μνημης ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ-ΑΡΗΣ:(

GTS

Member
Τι ωραίο ξεβράκωμα ήταν αυτό χθες....οι κατσέρ του Μουρίνιο τα κατάφεραν πάλι και να ρεζιλευτούν και να γελάει όλη η υφήλιος μαζί τους. Δε φτάνει που παίζουν το σύστημα ταμπούρι της Προο σε σκηνοθεσία Σούλη Παπαδόπουλου, δε φτάνει που παίζουν βρωμόξυλο με βρώμικα και σκόπιμα χτυπήματα κατ'εντολή του προπονητή τους που τους βγάζει αθώες περιστέρες, λένε και του κόσμου τις μαλ...ιες στο τέλος αντί να παραδεχτούν την εμφανή και σε αδαείς κατωτερότητά τους. Η Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, με ένα ιδιοφυώς σχεδιασμένο παιχνίδι, που προπονητάρες, όπως ο Μουρίνιο δε μπορούν ούτε καν να αντιγράψουν, διότι φυσικά αυτό δεν είναι αποτέλεσμα δουλειάς 1-2 ανθρώπων, αλλά ποδοσφαιρικών ιδιοφυιών (και) αλλοδαπής από τη Καταλωνία προέλευσης.

Το θέμα βέβαια δεν είναι η ανωτερώτητα των μεν, αλλά το κόμπλεξ των δε και η ανικανότητά τους να παραδεχτούν πόσο μικροί είναι τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Η δε δηλώσεις τους για γέλια, ιδίως του Μουρίνιο για τα "ψεύτικα" CL του Γκουαρντιόλα. Α, ξέχασες Χοσέ (αν μιλάμε για κομπλεξικούς πάντως δε ξέρω μεγαλύτερους από τους Πορτογάλους) να μας πεις και για το ψεύτικο Παγκόσμιο Κύπελλο, που και αυτό ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα το πήρε (και χωρίς Μέσι).

Και τέλος, μόνο γέλιο προκαλεί ο καλτσοδέτας, που όσο παιχταράς είναι, άλλο τόσο είναι λούζερ και εξαφανισμένος από τα μεγάλα παιχνίδια. Στα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας του ήταν απών και παρολίγο μοιραίος. Δήλωσε αυτά που δήλωσε για το Μέσι, ήρθε και ο μαϊντανός ο Πελέ να μας πει πόσο μεγάλος ήταν και για τα 1200 γκολ που έβαλε στη Βραζιλία και έδεσε το γλυκό.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ρε πού το θυμήθηκες αυτό; Αμ το Τόφας Μπούρσα-Άρης; Στο άλλο, το καλό άθλημα; Αυτές ήταν ανατροπές.

Προβλέψεις για τη ρεβάνς; Όχι για το σκορ, αλλά για το πώς θα κατέβει η Ρεάλ. Λογικά τις όποιες ελπίδες που έχουν θα πάνε να τις εξαντλήσουν, δεν πιστεύω να κατέβει χωρίς σέντερ φορ πάλι. Απ' την άλλη άμα έχεις φάει πέντε την προηγούμενη φορά, πας για μια αξιοπρεπή ήττα μη φας καμιά εφτάρα και σε κυνηγ'ανε στα αεροδρόμια...
Κάτι θα σκεφτεί αυτός, είναι ο κορυφαίος στο είδος του ο μεταφραστής (και ο αντιπαθέστερος, αλλά δεν συζητάμε αυτό), αποκλείεται να πάει σαν τον Πανελευσινιακό με 11 αμυντικούς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom