• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά, οι φοβερές μου γνώσεις για το μπάσκετ επισκιάστηκαν από τις εμπεριστατωμένες σου ατάκες (παρμένες από τις αρλούμπες του Ιωαννίδη στη συνέντευξη γέλιου) ότι ο Τόμπσον δεν είχε ξαναβάλει τρίποντο ("και δεν ξανάβαλε ποτέ" συμπλήρωσες με στόμφο!). Σε εκείνο το ποστ είναι τα στατιστικά που έκανες γαργάρα. Γλουπ.

Ας γράψουμε πάλι ότι οι Καταλανοί "περίμεναν" να κερδίσουν τη Ρεάλ για να πανηγυρίσουν, ότι είναι κομπλεξικοί, να το επαναλάβουμε και δέκα-δεκαπέντε φορές διότι οι καλά τεκμηριωμένες απόψεις πρέπει να επαναλαμβάνονται, αν είναι δυνατόν με συχνότητα και στόμφο:

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Κάναμε πρόοδο αφου ο Traveller παραδέχθηκε οτι η Μπαρτσελόνα παίζει και μπαλλάρα.

Φαντάζομαι οτι σύντομα θα δεχθεί οτι παίρνει και τίτλους(έστω αν και ποσοτικά υστερεί ακόμη απο την Ρεάλ).

Τώρα εμεις πρέπει να εμπεδώσουμε οτι η Μπαρτσελόνα ειναι κομπλεξική και ότι ζει για να κερδίζει την Ρεάλ και μόνον για αυτό.Ο Yorgos έγραψε για 10-15 φορές αλλά πιστεύω οτι η δόση πρέπει να ειναι μεγαλύτερη. + 40 τουλάχιστον.΄Οποτε παρακαλώ μην ξεχασθείς για να μπούμε και μεις στον σωστό δρόμο.

Traveller

Member
Προς Dik-7

Eπαναλαμβάνω για όσους δεν κατάλαβαν... η ένσταση μου δεν αφορά για το αν παίζει μπαλάρα η Μπαρτσελόνα... γιαυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία... όπως καμιά αμφιβολία δεν χωρά ότι Ρεάλ είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ισπανία και αυτό το γράφει ένας ένθερμος θιασώτης της μεγάλης Αθλέτικο... το θέμα είναι ότι πιο κομπλεξική μειονότητα της Ευρώπης έχει αναγάγει σε μείζον πολιτικό ζήτημα μια ποδοσφαιρική νίκη... νομίζει ότι παίρνει άτυπη ρεβάνς για τα πάμπολλα πολιτικά χαστούκια που εισέπρατε χρόνια ολόκληρα από το καθεστός του Φράνκο... ο αθλητισμός όμως είναι το σημαντικότερο ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ πράγμα στη ζωή μας...

Τελικά οι πληροφορίες περί παραίτησης του Ιωαννίδη από την πολιτική και ο εγκλεισμός του σε μονή του Αγ.Όρους μετά την σφοδρή και με πλήθος επιχειρηματων επίθεση από τον Γιώργο διαψεύονται από κύκλους του πρώην άσχετου προπονητού... η μετριώτης της μπασκετικής προπονητικής θα περιορίζεται από εδώ και πέρα στο διαβάσμα των παρεμβάσεων του έγκριτου μπασκετολόγου Γιώργου μπας και αποκομίσει έστω και το ελάχιστο από τις τεράστιες γνώσεις του και ξεστραβωθεί...

Όσο για μένα υπόσχομαι να ρετουσάρω το χιούμορ μου και να προσπαθήσω να γελάσω με τις ατάκες της κυρίας Λουκά που τόσο συχνά μας παρουσιάζει στο φόρουμ ο φίλος Γιώργος... εύγε για την ποιότητα του χιούμορ σου Γιώργο μου...

Traveller

Member
Φαντάζομαι οτι σύντομα θα δεχθεί οτι παίρνει και τίτλους(έστω αν και ποσοτικά υστερεί ακόμη απο την Ρεάλ).
Yπερβολές... σιγά μην υστερεί ποσοτικά από την Ρεάλ...

31 πρωταθλήματα Ισπανίας οι άσχετοι της Μαδρίτης 20 η υπερομάδα της Καταλονίας
9 πρωταθλήματα Ευρώπης οι άσχετοι 3 η υπερομάδα της περίφανης Καταλονίας

Διαφορά δεν υπάρχει γιατί την έκλεψε ο Φράνκο...

Τώρα εμεις πρέπει να εμπεδώσουμε οτι η Μπαρτσελόνα ειναι κομπλεξική και ότι ζει για να κερδίζει την Ρεάλ και μόνον για αυτό.Ο Yorgos έγραψε για 10-15 φορές αλλά πιστεύω οτι η δόση πρέπει να ειναι μεγαλύτερη. + 40 τουλάχιστον.΄Οποτε παρακαλώ μην ξεχασθείς για να μπούμε και μεις στον σωστό δρόμο.
Δεν κατάλαβες... δεν πρέπει να εμπεδώσεις ότι η Μπάρτσα είναι κομπλεξική... κάνε μια προσπάθεια μπας και εμπεδώσεις ότι όλη η Καταλονία έχει κόμπλεξ με κάθε τι το Ισπανικό... αλλά είπαμε είναι πολλές οι σφαλιάρες Φράνκο...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το ότι δεν παρατήρησες καμία ομοιότητα ανάμεσα στην επαναληπτικότητα και βαθύτητα των επιχειρημάτων της κυρίας Λουκά και των δικών σου, δεν προκαλεί έκπληξη. Κι η ίδια όταν βλέπει τον εαυτό της σε βίντεο θα απορεί γιατί γελάνε οι άλλοι.

Έκπληξη προκαλεί το ότι δεν ξέρεις το όνομα της ομάδας της οποίας είσαι θιασώτης. Για διευκρίνισέ το γιατί δεν το πολυκαταλάβαμε: επειδή Αθλέτικο δεν υπάρχει, ή με την Ατλέτικο Μαδρίτης είσαι ή με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (που είναι και η δική μου συμπάθεια); Εκτός κι αν ξέρεις κι από πακιστανικό ποδόσφαιρο, διότι η μόνη athletico που ξέρω από εκεί είναι:
PMC Club Athletico Faisalabad - Wikipedia, the free encyclopedia

Ο μπασκετικός ευρωλούζερ/καρπαζοεισπράκτορας δεν έχει ανάγκη να διαβάζει τα δικά μου γραπτά (ή της υπόλοιπης Ευρώπης, παντού κλόουν θεωρείται). Περνάει το χρόνο του χαϊδεύοντας τα αμέτρητα ευρωπαϊκά της κύπελλα που κοσμούν το σαλόνι του. 0/6, keep walking Yannis, που έλεγε κι ένα πανό των Ιταλών στη Βαρκελώνη (για να είμαστε και ον τόπικ...). Οι πληροφορίες ότι ακόμη αρνείται αυτιστικά πως ο Τόμπσον είναι συστηματικά καλός σουτέρ τριών πόντων ελέγχονται ως ανακριβείς.

Traveller

Member
Το ότι δεν παρατήρησες καμία ομοιότητα ανάμεσα στην επαναληπτικότητα και βαθύτητα των επιχειρημάτων της κυρίας Λουκά και των δικών σου, δεν προκαλεί έκπληξη. Κι η ίδια όταν βλέπει τον εαυτό της σε βίντεο θα απορεί γιατί γελάνε οι άλλοι.
Την ευτυχία να αναλύεις την βαθύτητα των επιχειρημάτων της κυρίας την έχεις σε αποκλειστικότητα και άοκνα προσπαθείς να την μεταλαμπαδέψεις και στο υπόλοιπο φόρουμ... νισάφι πια ρε Γιώργο και μιλάς για επαναληπτικότητα... την έβαλες μία, την έβαλες δύο, την έβαλες δεκαδύο, φτάνει πια... κατανοώ ότι διασκεδάζεις με την κυρία αλλά το χιούμορ μας μάλλον δεν συμπίπτει... εσύ οκ,θεωρείς ότι με το να κοροιδεύεις έναν ζαβό επιτελείς έργο εγώ μάλλον το θεωρώ κατάντια... όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί νομίζεις ότι γελάμε κιόλας...

Έκπληξη προκαλεί το ότι δεν ξέρεις το όνομα της ομάδας της οποίας είσαι θιασώτης. Για διευκρίνισέ το γιατί δεν το πολυκαταλάβαμε: επειδή Αθλέτικο δεν υπάρχει, ή με την Ατλέτικο Μαδρίτης είσαι ή με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (που είναι και η δική μου συμπάθεια); Εκτός κι αν ξέρεις κι από πακιστανικό ποδόσφαιρο, διότι η μόνη athletico που ξέρω από εκεί είναι:
PMC Club Athletico Faisalabad - Wikipedia, the free encyclopedia
Μπα δεν έχω ιδέα από Πακιστανικό ποδόσφαιρο και απολογούμαι λέγοντας ότι δεν γνωρίζω την Ισπανική γλώσσα... εμένα ο θείος μου Αθλέτικο την έλεγε και Αθλέτικο μου την έμαθε, όπως άλλωστε Αθλέτικο την λέει και ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα...πιθανώς να λέγεται Ατλέτικο εις την Ισπανική αλλά εμείς είπαμε εγκληματούμε... δεν μιλάμε Ισπανικά καρντιά μου...

υ.γ. Μένω άναυδος με την επίδειξη γνώσεων και ψάρωσα...
κι εγώ που νόμιζα πως ήσουν μόνο μπασκετική αυθεντία... αδικείσαι...

Ο μπασκετικός ευρωλούζερ/καρπαζοεισπράκτορας δεν έχει ανάγκη να διαβάζει τα δικά μου γραπτά (ή της υπόλοιπης Ευρώπης, παντού κλόουν θεωρείται). Περνάει το χρόνο του χαϊδεύοντας τα αμέτρητα ευρωπαϊκά της κύπελλα που κοσμούν το σαλόνι του. 0/6, keep walking Yannis, που έλεγε κι ένα πανό των Ιταλών στη Βαρκελώνη (για να είμαστε και ον τόπικ...). Οι πληροφορίες ότι ακόμη αρνείται αυτιστικά πως ο Τόμπσον είναι συστηματικά καλός σουτέρ τριών πόντων ελέγχονται ως ανακριβείς.
Μα γιατί αδικείς τον εαυτό σου... πραγματικά τα γράφεις τόσο πετυχημένα και πασπαλισμένα με δόσεις τόσο εύστοχου και ποιοτικού χιούμορ που ο μπασκετικός ευρωλούζερ και εμείς οι μίζεροι Αρειανοί και Ολυμπιακοί θαυμαστές του προβληματιζόμαστε... βρε μπας και με τον Γιώργο προπονητή πήραμε τα πρωταθλήματα και όχι με τον ξανθό? Και είναι και πολλά παναθεμάτα, χάνουμε το μέτρημα...

Α και μια που το έφερε η κουβέντα... ακόμα περιμένω να μου πεις κάποιον καλύτερο και πιο επιτυχημένο Έλληνα προπονητή στο μπάσκετ...αλλά που... άλλαλα τα χείλη των ασεβών...

fotast

Member
Yπερβολές... σιγά μην υστερεί ποσοτικά από την Ρεάλ...

31 πρωταθλήματα Ισπανίας οι άσχετοι της Μαδρίτης 20 η υπερομάδα της Καταλονίας
9 πρωταθλήματα Ευρώπης οι άσχετοι 3 η υπερομάδα της περίφανης Καταλονίας

Διαφορά δεν υπάρχει γιατί την έκλεψε ο Φράνκο...
Ξέχασες το φετεινό που θα τα κάνει 21:lol:

Τα 5-6 πρωταθλήματα Ευρώπης πού είναι την δεκαετία του ΄50 φυσικά δεν λεει τίποτα γιά σένα.

Με την ιδια λογική υπάρχουν ομάδες που έχουν περισσότερους τίτλους απο άλλες σημερινές,αλλά τωρα δεν υπάρχουν σέ κανέναν χάρτη.Και αυτές επιτυχημένες θα τις πούμε?

Οσο για το άν η Μπαρσελόνα πλήρωσε το γεγονός οτι ειναι στην Καταλονία και κυνηγήθηκε απο τον Φράνκο για σένα ειναι απλά ένας μύθος,παρ΄όλο που έχουν γραφτεί άπειρα για το θέμα παγκόσμια.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δε νομίζω ότι κανείς εδώ μέσα ανήγαγε τη νίκη της Μπάρτσα σε πολιτικό ζήτημα, οπότε ήταν αστοχη η παρατήρηση σου.
Και φυσικά το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο δευτερεύων πράγμα στη ζωή μας.
Δε μίλησε κανείς εδώ μέσα για νίκη της Καταλωνίας επί της Ισπανίας.
Για μπάλα μιλάμε και την μαγεία της Μπάρτσα

fotast

Member
Δε νομίζω ότι κανείς εδώ μέσα ανήγαγε τη νίκη της Μπάρτσα σε πολιτικό ζήτημα, οπότε ήταν αστοχη η παρατήρηση σου.
Ακριβώς τα είπες πολύ σωστά.Αδικα παρασυρόμαστε αν την κυνήγησε ο Φράνκο η αν έχει λιγότερους τίτλους απο την άλλη ομάδα(ούτε το όνομα της αναφέρουμε:lol:).

Το βασικό θέμα ειναι αν παίζει καλή μπάλα και αν το απολαμβάνουμε.΄Οποτε συμφωνούμε όλοι και πάμε για την ρεβάνς με πολλά γκόλ(ελπίζω:lol:).

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μπραβο dik7 , επιτελους η φωνή της λογικης !!
Ελεος , χαλαρωστε και απολαυστε οτι εδω και 2-3 χρονια βλεπουμε μπαλα επιτελους , καθε φορά που παιζει η Barcelona.
Τι σχεση εχει η πολιτικη με το δευτερο γκολ του Αργεντινου χθες το βραδυ ;
Λες ρε να το εβαλε τόσο ωραια για να πικαρει τους Μαδριλενους ;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
εγω παντως βαρεθηκα να ακουω για τον Μεσι...
ασε που για 1η φορα στην ζωη μου θα υποστηριξω την Manchester...
Αγαπητε , όταν βγαλεις απο το edit σου τη λεξη "ανησυχω" που σε κατατρεχει εδω και 2 χρονια , ισως χαλαρωσεις και απολαυσεις αυτα που κάνει ο Μέσι.....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Α τωρα με επιασε το ανάποδο μου !!
Ειδα οτι γραφουμε στο γκρουπ "Βαρκελωνοπληκτοι" , οποτε αφηστε μας οι αντιφρονούντες
να απολαυσουμε τις νικες και το παιξιμο της πιο καλης ομαδας στο κοσμο !!!
που επιπλέον ανηκει στην αγαπημενη μας πολη

Να θυμίσω οτι όταν αρχισαν τα γκρουπ , δεν μπορουσες να γραψεις αν δεν ησουν μελος;
Μηπως να το ξανασκεφτουμε ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα