• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Με χορηγό μεταφορών και οι δύο τις Τurkish Airlines.

Barcelona 7.7 εκατομμύρια Ευρώ για 2.5 χρόνια

Manchester United 9 εκατομμύρια δολάρια για 3 χρόνια
Να ρωτησω απλα κ σορρυ αν μου διαφευγει κατι γιατι δεν εχω προλαβει να διαβασω ολο το thread, και γιατι πεταγομαι στην συνομιλια σας, αλλα γιατι το παραθετεις αυτο;

Δεν νομιζω παντως αν ειναι για αυτο που νομιζω οτι εννοεις να παιζει τον παραμικρο ρολο.. Και χορηγος της Euroleague ειναι η T.A αλλα δεν ειδα τουρκους στο f4..

amsterdam

Member
Να ρωτησω απλα κ σορρυ αν μου διαφευγει κατι γιατι δεν εχω προλαβει να διαβασω ολο το thread, και γιατι πεταγομαι στην συνομιλια σας, αλλα γιατι το παραθετεις αυτο;

Δεν νομιζω παντως αν ειναι για αυτο που νομιζω οτι εννοεις να παιζει τον παραμικρο ρολο.. Και χορηγος της Euroleague ειναι η T.A αλλα δεν ειδα τουρκους στο f4..

Τα νομίζω που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω,γράφε πιο ξεκάθαρα σε παρακαλώ..

Μια απλή παράθεση έκανα που και ο κοινός νους μπορεί να αντιληφθεί το κέρδος-όφελος της εταιρείας που θα μεταφέρει και τις δύο φιναλίστ του CHL στο Wembley.;)

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Τα νομίζω που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω,γράφε πιο ξεκάθαρα σε παρακαλώ..

Μια απλή παράθεση έκανα που και ο κοινός νους μπορεί να αντιληφθεί το κέρδος-όφελος της εταιρείας που θα μεταφέρει και τις δύο φιναλίστ του CHL στο Wembley.;)
Δεν χρειαζεται να με παρακαλεις για τπτ, εδω ειμαι να σου εξηγησω οτι απορια εχεις.. Οταν λεω νομιζω οτι εννοεις θεωρουσα οτι ΙΣΩΣ ηταν ειδος μομφης για το οτι ειναι χορηγος κ στους 2. Για αυτο ειπα νομιζω και αν εννοεις οτι νομιζω..
Τωρα που το εξηγησες καταλαβα κ εγω τι εννοουσες οποτε ολα καλα.. ;)

fotast

Member
Η Turkish Airlines(ειναι χορηγός της Μπαρτσελόνα) θα φτιάξει/διακοσμήσει ανάλογα το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τήν αποστολή για τον τελικό του Λονδίνου.

Μεγαλεία η Turkish..

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO

deja vu Ρώμης...
:cool:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ είμαι με την Μάντσεστερ απόψε :p

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
εύγε...
4 η απόδοση για τη Manchester σήμερα...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ αυτό έκανα πάντως...

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
fitziano, τσάμπα μου φαίνεται το έχεις το βλογ. Υπάρχουν και εκεί σχόλια και κάπου-κάπου πρέπει να απαντάς!

Τι μπορώ να πω για να φανεί ότι γνωρίζω τα πάντα σχετικά με την ομάδα της Βαρκελώνης; Κάτι σαν το ''Όλα Μπάρθα'' θα ήταν αρκετό, λες;

panpan

Member
E Ψιτ τραβελερ.
Ετσι αγαπανε οι κομπλεξικοι.
Περαστικα.Μπαρτσα ολεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη