• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

Libertine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona - Berlin
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Eμείς είχαμε δει αγώνα πριν 2 χρόνια, με 74 ευρώ εισιτήριο, το οποίο το είχαμε βρεί μέσα από το official site. Τότε όμως είχαν το εξής σύστημα: Τα μη μέλη, δεν μπορούσαν να κλείσουν εισιτήρια, παρά μόνο 9 μέρες πριν τον αγώνα. Οπότε εκεινη την ημέρα και εμείς, στήσαμε καραούλι, και 10:01 ώρα Ελλάδος είχαμε εξασφαλίσει τα εισιτήρια μας :p:p

Θα ξαναπάμε το Μάιο, τώρα όμως βλέπω το έχουν αλλάξει το σύστημα και μπορείς να αγοράσεις οποτεδήποτε... Με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω τίποτα... Και θα γκρινιάζουν οι άντρες... :p

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τα πανηγύρια στην Καταλωνία έχουν ξεκινήσει!!!
Α ρε Μέσι τι τους έκανες πάλι;
Πάντως αυτή η ομάδα που κατέβηκε με τα άσπρα και έχει 29% κατοχή, μόνο Ρεαλ δε θα έπρεπε να λέγεται.

Οφ τόπικ. Δεν ξέρω πόσοι βλέπετε το ματς στο ΕΡΤ HD. Η είκονα είναι απίστευτη. Ακόμη και το ψηφιακό στη ΝΕΤ μου φαίνεται χάλια

panpan

Member
τους πονεσε παλι.
Ετσι αγαπαει ο Μεσι.
Εδω γινετε κολαση απο τα πυροτεχνηματα

fotast

Member
Μετά απο μια μικρή χαλάρωση στα προηγούμενα παιχνίδια,μιλήσαμε την ώρα που πρέπει.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μπορούν να βγουν και στη Μαδρίτη στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το κυπελάκι τους. Αρκεί να μην το σπάσουν πάλι. Χα χα.
Αντε γιατι μας τα έπρηξαν με τον special one και το δηθεν ψυχολογικό προβάδισμα της Ρεαλ.
PanPan περιμένουμε ανταπόκριση απο τους πανηγυρισμούς.

panpan

Member
Μπορούν να βγουν και στη Μαδρίτη στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το κυπελάκι τους. Αρκεί να μην το σπάσουν πάλι. Χα χα.
Αντε γιατι μας τα έπρηξαν με τον special one και το δηθεν ψυχολογικό προβάδισμα της Ρεαλ.
PanPan περιμένουμε ανταπόκριση απο τους πανηγυρισμούς.
σορυ αλλα θα την πεσω για υπνο γιατι το πρωι παω Ανδορρα

Traveller

Member
Έτσι έτσι... η πιο κομπλεξική ομάδα στον κόσμο, με τους πιο κομπλεξικούς οπαδούς του κόσμου, που εδρεύει στην πιο κομπλεξική περιοχή του κόσμου πανηγυρίζει γιατί κέρδισε την αντιπαθέστερη ομάδα του κόσμου... καρφάκι δεν μου καίγεται που έχασαν τα νούμερα από την Μαδρίτη αλλά χαλαρώστε λιγάκι... αιώνιοι δεύτεροι είσαστε στην Ισπανία και αυτό πονάει... ειδικά όταν σας τραγουδάνε το Eviva Espana... αλλά πάντα κάτι φταίει... ο Φράνκο, η Ισπανία, το νερό, το χορτάρι... τι καλά που θα ήταν απόψε να διακοπεί λόγω επεισοδίων το ματσάκι και να πάτε και οι δυό στο σπίτι σας...

fotast

Member
Που παίζει πολύ καλή μπάλα(απο τις καλύτερες ολων των εποχών ισως) φυσικά δεν το βλέπεις καθώς είσαι κολλημένος στα ιδια κλισέ.Εχεις μετρήσει πόσες φορές τα εχεις ξαναπεί?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Συγκλονιστική παρέμβαση...Βαρύ χτύπημα, σκληρές κουβέντες, ασήκωτη προσβολή, λόγια μαχαιριές...

Όχι άλλο. Σταμάτα. Δεν αντέχουν. Ανελέητε. Τους έχεις κάνεις κουρέλια.

ζζζζζ...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω παντως βαρεθηκα να ακουω για τον Μεσι...
ασε που για 1η φορα στην ζωη μου θα υποστηριξω την Manchester...

Traveller

Member
Συγνώμη Γιώργο μου... δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τις δικές σου μνημειώδεις παρεμβάσεις που έχουν γράψει ιστορία στα αθλητικά δρώμενα αυτού του φόρουμ... ειδικά τότε που με τις φοβερές σου περί μπάσκετ γνώσεις έκανες την μούρη κρέας στον Ιωαννίδη... φήμες ότι μετά τον φιλιππικό σου ο ξανθός σκέφτεται να παραιτηθεί και από βουλευτής μην αντέχοντας τον εξευτελισμό που του έκανες ελέγχονται...

Στο θέμα μας... και ποιός σας είπε ότι δεν βλέπω και δεν καταλαβαίνω ότι οι κομπλέξες δεν παίζουν μπαλάρα? Απλά διαπιστώσεις κάνω για το κόμπλεξ των Καταλανών... περιμένουν να κερδίσουν την Ρεάλ για να ξεσπάσουν γιατί μια ζωή τρώνε κατραπακιές... το έχω πει δεκάδες φορές το λέω ακόμη μία... ψέμματα είναι? Η Μπαρτσελόνα ήταν είναι και θα είναι το νούμερο ΔΥΟ στην Ισπανία... άντε βγείτε τώρα κι εσείς στους δρόμους να γιορτάσετε μαζί τους...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μόνο που ξέχασες να μας πεις ότι η Μπάρτσα τα τελευταία χρόνια δεν παίζει απλά μπαλάρα, αλλά την καλύτερη μπάλα στον κόσμο και σαρώνει τους τίτλους.
Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτή την ομάδα και να μην πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στον τελικό του CL σε συνδυασμό με την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι αλήθεια ενας πρωτοποριακός τρόπος σκέψης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom