• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

FC Barcelona - Mes que un club / Camp Nou

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Ποια σιγη ιχθυος ; Με 2-1 εχασε , εκτος !!!
Υπομονη μεχρι τις 08 Μαρτιου , θα σας κανω ανταποκριση μετα το παιγνιδι γιατι θα ειμαι μεσα !!!!
ΤΥΧΕΡΗ!!!!Viva Barca!!!!Θα την σκίσουμε την Άρσεναλ!!!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ποια σιγη ιχθυος ; Με 2-1 εχασε , εκτος !!!
Υπομονη μεχρι τις 08 Μαρτιου , θα σας κανω ανταποκριση μετα το παιγνιδι γιατι θα ειμαι μεσα !!!!
Τώρα είσαι έξω ΚΙΚΗ, ακούω!:rolleyes:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Διέγραψα τον Van Persy από φίλο μου στο fb, σιχτίρισα τον Busaca(μουσακά- αμφιβάλλω αν θα έδειχνε κίτρινη σε αντίστοιχη περίπτωση στην απέναντι πλευρά) αλλά ήσασταν καλύτεροι...
Άλλη μια φορά εμείς οι αρσεναλίστες με τη μπουκιά στο στόμα...

LastMan78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική με μηχανή..
Πιστεύω πως σωστά έβγαλε τον Van Persie ο διαιτητής γιατί παρ'όλο που άκουσε και είδε πολύ καλά σούταρε τη μπάλα (το κάνει σε κάθε αγώνα που τον έχω δει) αλλά ακόμα και αν δεν έβγαινε και πάλι η Barca θα παίρναγε γιατί ο Μέσι κεντάει!!!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ότι κεντάει, κεντάει, αλλά σκέψου πως δεν ήταν δα και τόσο "αναγκαίο" να βγάλει τη κίτρινη από τη στιγμή που ήταν δεύτερη. Εγώ απλά καταθέτω προσωπική άποψη που λέει πως στην αντίστοιχη φάση, στον Μέσι δεν θα την έβγαζε...

fotast

Member
Καθολική υπεροχή της Barca και δεν νομίζω οτι η μη αποβολή θα άλλαζε κάτι.

Τα καλύτερα έρχονται..

Απέραντη ευχαρίστηση να δούμε την Κριστιάνα(copyright by Yorgos) να κλαίει στην αγκαλιά του "ξυνισμένου" μεταφραστή για το χαμένο πρωτάθλημα..

fotast

Member
Και εννοείται οτι περιμένουμε ανταπόκριση για την ατμόσφαιρα κτλ απο την ΚΙΚΗ.

LastMan78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική με μηχανή..
Ότι κεντάει, κεντάει, αλλά σκέψου πως δεν ήταν δα και τόσο "αναγκαίο" να βγάλει τη κίτρινη από τη στιγμή που ήταν δεύτερη. Εγώ απλά καταθέτω προσωπική άποψη που λέει πως στην αντίστοιχη φάση, στον Μέσι δεν θα την έβγαζε...
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν ήταν "αναγκαίο" να βγάλει δεύτερη κίτρινη αλλά σε οποιονδήποτε άλλο παίχτη εκτός του Van Persie ο οποίος μονίμως κάνει αυτές τις ηλιθιότητες και νομίζω πως την ίδια άποψη είχε και ο διαιτητής. Αν ήταν άλλος παίχτης της Άρσεναλ δεν θα την έβγαζε.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ναμαι και εγω !!
Το γηπεδο τελειο , πάλι με εντυπωσιασε οτι 10-15 λεπτα πριν την εναρξη ήταν αδειο και γεμισε σε ελαχιστα λεπτα .
Μας τη χαλασε ο βλακας Ολλανδος , γιατί δεν ειναι οτι καλιτερο να βλεπεις ομάδα με 10 παικτες .
Το θεμα για μενα ειναι οι τιμες των εισιτηριων σε αυτους τους αγωνες , εγω επειδη εχω φιλους εκει βρεθηκε εισιτηριο απο φιλο , του φιλου, ώ φίλε ( να ειναι καλά ο ανθρωπος )με 78 ευρω και μπορεσα και πήγα , αλλά ο γυιος μου το βρηκε απο σαιτ στο ιντερνετ και το πληρωσε 282 ευρω ( η τιμη ηταν 78 ) .:roll:
Ελεος !!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
ναμαι και εγω !!
Το γηπεδο τελειο , πάλι με εντυπωσιασε οτι 10-15 λεπτα πριν την εναρξη ήταν αδειο και γεμισε σε ελαχιστα λεπτα .
Μας τη χαλασε ο βλακας Ολλανδος , γιατί δεν ειναι οτι καλιτερο να βλεπεις ομάδα με 10 παικτες .
Το θεμα για μενα ειναι οι τιμες των εισιτηριων σε αυτους τους αγωνες , εγω επειδη εχω φιλους εκει βρεθηκε εισιτηριο απο φιλο , του φιλου, ώ φίλε ( να ειναι καλά ο ανθρωπος )με 78 ευρω και μπορεσα και πήγα , αλλά ο γυιος μου το βρηκε απο σαιτ στο ιντερνετ και το πληρωσε 282 ευρω ( η τιμη ηταν 78 ) .:roll:
Ελεος !!
Τέτοια άμεση ανταπόκριση ( σε πραγματικό χρόνο!),ΚΙΚΗ μου δεν την περίμενα!:):):)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom