• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μη το λες, έχεις ακούσει τα υπόλοιπα; χάλι μαύρο φέτος
Τι λες τώρα stereo mike με ζεμπεκια Λουκας; Ελεος ρε παιδιά.
Λυπηθείτε μας.
Ναι τα άκουσα όλα στη σύνοψη και νομίζω ότι ήταν πιο κιτς υπήρχε και με πολλές παραφωνίες του Λούκας.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μωρέ να σου στείλω εγώ την ΥΒΟΝΝΗ σε γουρουνοσκηνοθεσία να παραμιλάει η Ευρώπη. Εποχή άφησε ο Πάπας στη Πορταριά

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ψυχραιμία...

...ρεζίλι δεν θα γίνουμε...μια χαρά είναι, οκ...δεν έχει τον δυναμισμό που είχε η Νίκη στην σκηνή, αλλά δεν είδατε και οι υπόλοιποι τι στέλνουν; Αξιοπρεπέστατοι είμαστε λοιπόν...αλλά ο ρόλος της επιτροπής δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρος φέτος. Δεν είδατε στο τέλος που ανέφεραν πως ψήφισαν; Δηλαδή...μόνοι τους επέλεξαν αυτό που ήθελαν και ας χρεώθηκε ο κόσμος με sms.

Και πάλι σας το λέω...μια χαρά είναι το τραγούδι για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και να συσπειρώσει τον κόσμο που μας ψηφίζει...και ειδικά τους Έλληνες του εξωτερικού! Άλλωστε, δεν πάμε για την νίκη... (φανταστείτε και το χειρότερο..να κερδίζαμε με την Νίκη και να παρουσίαζε τον διαγωνισμό η Αρώνη...α πα πα πα πα πα πα πα!) :haha:

_antonis_

Member
Είδες Αντώνη τι κάνει μια κακή σκηνοθεσία; τη χαντακώσανε τη μικρή
Πραγματικά, σκεφτόμουν: "γιατί δε την άφησαν μόνη της στην σκηνή;" Χίλιες φορές καλύτερη απ'το να έχει γύρω τις 4 πιγκουίνους.

Τελικα ακουσα και γω η καταιδρωμενη το τραγουδι.Τρια πουλακια καθονταν
Ο τραγουδιστης χρειαζεται μαθηματα χορου.
Μαθήματα χορού; Εμένα με αγχώνει το ότι δε θα προλάβει να κάνει μαθήματα φωνητικής πριν πάει στον διαγωνισμό!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τι λες τώρα stereo mike με ζεμπεκια Λουκας; Ελεος ρε παιδιά.
Λυπηθείτε μας.
Ναι τα άκουσα όλα στη σύνοψη και νομίζω ότι ήταν πιο κιτς υπήρχε και με πολλές παραφωνίες του Λούκας.
Μην μιλάς εσύ...τα ίδια έλεγες και πέρυσι για τον Αλκαίο...αλλά συνέχεια τον αναπολείς! :bleh::bleh::bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ποια ειναι αυτη η παρουσιαστρια ρε σεις/Ονομα δεν εχει?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Αξιοπρεπέστατοι είμαστε λοιπόν...αλλά ο ρόλος της επιτροπής δεν ήταν καθόλου ξεκάθαρος φέτος. Δεν είδατε στο τέλος που ανέφεραν πως ψήφισαν; Δηλαδή...μόνοι τους επέλεξαν αυτό που ήθελαν και ας χρεώθηκε ο κόσμος με sms.
εγω σου λεω τι επαθα..εστειλα εντος της ωρας της ψηφοφοριας και πηρα απαντηση, οτι η ψηφοφορια εληξε, οτι με ευχαριστουν για την συμμετοχη μου και υπογραφη: ερτ..
καταμετρηθηκε, δεν καταμετρηθηκε?δεν καταλαβα..
και λιγα λεπτα μετα, ειπε αυτη οτι τελειωνει η ψηφοφορια και εκανε και την αντιστροφη μετρηση..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πολυ αγχωμενη σε βλεπω βρε λατινακι μου με το θεμα...

spor_os

Administrator
Λένα Αρώνη...(η παρουσιάστρια)

Μιας και η ΝΕΤ φέτος στράφηκε στο τραγούδι και όχι στο θέαμα, εγώ στράφηκα στο ποδόσφαιρο.

Αλλά χάρη στο Youtube είδα τα τραγούδια και είπα να βάλω το νικητή έτσι για το καλό.
[ame=[media=youtube]_gkeJlTSMY4[/media] - Eurovision 2011 [Greece Final WINNER] Loukas Giorkas ft Stereo Mike - Watch my Dance

Άντε και του χρόνου στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων.

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λενα Αρωνη λεγεται η κοιμισμενη... Επαγγελμα υπνωτιστρια:bleh:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μην μιλάς εσύ...τα ίδια έλεγες και πέρυσι για τον Αλκαίο...αλλά συνέχεια τον αναπολείς! :bleh::bleh::bleh:
Εχεις δίκιο, κάθε περσι και καλύτερα. Φερτε πίσω τον Αλκαίο:haha::haha::haha:
Ωχ τι λέω Θεε μου:(:(:(
Στα σοβαρά cakenet ξέρεις ότι η γνώμη μου δεν επηρεάζεται από τη θέση που θα πάρουμε.
Θεωρώ φρικτό το τραγούδι και πολύ κακή την παρουσία του Λούκας.
Μιλάω ειλικρινά, αν έβγαινε της Νικι θα έλεγα οτι ήταν ένα καλό τραγούδάκι για το πανηγύρι της eurovision με μια νέα και φρέσκια παρουσία.
Αλλά αυτό το χάλι προσωπικα ούτε να το ακούσω μπορώ ουτε να το δω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom