_antonis_
Member
Λενα Αρωνη λεγεται η κοιμισμενη... Επαγγελμα υπνωτιστρια
καλό! δε βρίσκω κανένα smilie που να χτυπιέμαι απ'το γέλιο στο πάτωμα!!!
Λενα Αρωνη λεγεται η κοιμισμενη... Επαγγελμα υπνωτιστρια
Συγχυσμενη ειμαι για το αποτελεσμα..αγχωμενη δεν ειμαι, η τυχη του τραγουδιου στον διαγωνισμο ειναι δεδομενη ..Πολυ αγχωμενη σε βλεπω βρε λατινακι μου με το θεμα...
Δε μας λυπασαι βρε σπορε .Παλι θα πρεπει να το ακουσουμε ?Λένα Αρώνη...(η παρουσιάστρια)
Μιας και η ΝΕΤ φέτος στράφηκε στο τραγούδι και όχι στο θέαμα, εγώ στράφηκα στο ποδόσφαιρο.
Αλλά χάρη στο Youtube είδα τα τραγούδια και είπα να βάλω το νικητή έτσι για το καλό.
_gkeJlTSMY4[/media] - Eurovision 2011 [Greece Final WINNER] Loukas Giorkas ft Stereo Mike - Watch my Dance
Άντε και του χρόνου στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων.
Έκανα ζάπιγκ και έπεσα στην αποφώνηση. Δεν είχα ακούσει κανένα από τα τραγούδια, και το νικητήριο το άκουσα για πρώτη φορά χωρίς να ξέρω καν ποιος είναι.
Μιλάμε για το απόλυτο χάλι. Μέγιστη ξεφτίλα. Αν το έλεγε στο Fame Story (ή πως τα λένε τα reality σήμερα) θα ήταν σίγουρα προτεινόμενος. Σα να πρόκειται για τραγούδι από τα αζήτητα των δισκογραφικών, από αυτά που βάζουν για να γεμίζουν τα albums πέρα από τα γνωστά/σουξέ, και που δεν ακούει κανείς.... Αν μου λέγανε ότι γράφτηκε σε 1 ώρα, θα το πίστευα. Για διεθνή standards δε συζητάμε.
Όχι δηλαδή ότι περίμενα κάτι καλύτερο. Με το κύκλωμα του διαγωνισμού και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και επιλέγουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες του, και πάλι καλά να λέμε.
Σε βαρεθηκα πια... καθε χρονο τα ιδια λες.. εκανα ζαπινγκ δεν ηξερα τα τραγουδια.. μουμπλε, μπουμπλε... την Κυριακη στον Σχοινια εσυ δεν ησουν που σιγοτραγουδουσες το τραγουδι του Λουκα?Έκανα ζάπιγκ και έπεσα στην αποφώνηση. Δεν είχα ακούσει κανένα από τα τραγούδια, και το νικητήριο το άκουσα για πρώτη φορά χωρίς να ξέρω καν ποιος είναι.
Μιλάμε για το απόλυτο χάλι. Μέγιστη ξεφτίλα. Αν το έλεγε στο Fame Story (ή πως τα λένε τα reality σήμερα) θα ήταν σίγουρα προτεινόμενος. Σα να πρόκειται για τραγούδι από τα αζήτητα των δισκογραφικών, από αυτά που βάζουν για να γεμίζουν τα albums πέρα από τα γνωστά/σουξέ, και που δεν ακούει κανείς.... Αν μου λέγανε ότι γράφτηκε σε 1 ώρα, θα το πίστευα. Για διεθνή standards δε συζητάμε.
Όχι δηλαδή ότι περίμενα κάτι καλύτερο. Με το κύκλωμα του διαγωνισμού και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και επιλέγουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες του, και πάλι καλά να λέμε.
Παπαπαπα κανεις σκληρο deal.Λιγη επιεικεια βρεΕκεί τιμωρία...
Όποιος δε το ξέρει απ'έξω αύριο, δύο θα είναι οι εναλλακτικές τιμωρίες:
- 2ήμερο ban
- να γράψει τους στίχους 100 φορές και να χορέψει άλλες τόσες φορές το ζειμπέκικο.
Σήμερα (τα λίγα λεπτά που είδα ΤV) είδα Ράδιο Αρβύλα. Στο σχοινιά δε σιγοτραγουδούσα τίποτα, και λίγο δύσκολο να τραγουδούσα κάτι που δεν είχα ακούσει....Σε βαρεθηκα πια... καθε χρονο τα ιδια λες.. εκανα ζαπινγκ δεν ηξερα τα τραγουδια.. μουμπλε, μπουμπλε... την Κυριακη στον Σχοινια εσυ δεν ησουν που σιγοτραγουδουσες το τραγουδι του Λουκα?