• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ακούτε με που σας το λέω...μια χαρά είναι το τραγούδι...αξιοπρεπέστατοι θα είμαστε...ας ευχηθούμε να τα πάμε και καλά! Και του χρόνου! :clap::clap::clap:

Ναι γιατί όχι και πρωτιά:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Καληνύχτα παιδιά.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Έκανα ζάπιγκ και έπεσα στην αποφώνηση. Δεν είχα ακούσει κανένα από τα τραγούδια, και το νικητήριο το άκουσα για πρώτη φορά χωρίς να ξέρω καν ποιος είναι.
Μιλάμε για το απόλυτο χάλι. Μέγιστη ξεφτίλα. Αν το έλεγε στο Fame Story (ή πως τα λένε τα reality σήμερα) θα ήταν σίγουρα προτεινόμενος. Σα να πρόκειται για τραγούδι από τα αζήτητα των δισκογραφικών, από αυτά που βάζουν για να γεμίζουν τα albums πέρα από τα γνωστά/σουξέ, και που δεν ακούει κανείς.... Αν μου λέγανε ότι γράφτηκε σε 1 ώρα, θα το πίστευα. Για διεθνή standards δε συζητάμε.Όχι δηλαδή ότι περίμενα κάτι καλύτερο. Με το κύκλωμα του διαγωνισμού και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και επιλέγουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες του, και πάλι καλά να λέμε.
Μέγιστος!! Εγραψες πάλι. Επικροτώ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εμενα μ' αρεσει. Πρωτη φορα μ' αρσει τραγουδι μας στη eurovision τοσο πολυ. Το μονο που μπορω να ακουσω. Απο αυριο θα παιζει στο αμαξι...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εμενα μ' αρεσει. Πρωτη φορα μ' αρσει τραγουδι μας στη eurovision τοσο πολυ. Το μονο που μπορω να ακουσω. Απο αυριο θα παιζει στο αμαξι...
Και σε ειχα για ανθρωπο με γουστο... τσ τσ τσ τσ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μα ειμαι και του καλου μαλιστα...

varioAthens

Member
Tι να πρωτοσχολιάσω???
Αρώνη: το ένα μάτι της ήταν όρτσα ή μου φαίνεται??? :roll: Τεσπά... η παρουσίασή της μου θύμιζε έναν κυριούλη με μουστάκι που έβαζαν να προλογίσει την ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης (κάθε Παρασκευή στην Κρατική Τηλεόραση)... Εν ολίγοις, ρίχτηκα σε έναν ύπνο όλο τρέλα ήδη πριν τις πρώτες διαφημίσεις... ευτυχώς που κατουρήθηκε το μωρό, έκλαψε, με ξύπνησε και έτσι μπόρεσα να δώ τουλάχιστον τις συμμετοχές...

Σχόλια για τους συμμετέχοντες:

Τα 2 φαβορί ήταν άκρως απογοητευτικά...

Για το τραγούδι του Λούκα, έχω ξαναπεί, μου θυμίζει εκείνα τα μαγκικοζεϊμπέκικα που έλεγε ο Σφακιανάκης στις δόξες του και από κάτω ο κάθε πικραμένος πέταγε σακάκι, χαλάρωνε γραβάτα, έπαιρνε ύφος Κούρκουλου με κρεμασμένο το τσιγάρο να καίγεται και έριχνε τις στροφές του... Προσωπικά δεν μου αρέσει κι ας είμαι και ελληνίδα... απορώ πώς θα ενθουσιάσει τους ξένους... Επίσης ενώ θεωρητικά ο Λούκας έχει ωραία φωνή εχτές ήταν χάλια επιεικώς, ειδικά δε στο τέλος που τον φώναξαν να το ξανα"εκτελέσει", το έπραξε κυριολεκτικά :D... Η περιβόητη ζεμπεκιά του (την οποία διδάχτηκε από τον Μητροπάνο) μου φάνηκε εντελώς στημένη και ψεύτικη... Μα, διδάσκεται η ζεμπεκιά ρε αγόρι??? :roll:

Μεγάλη απογοήτευση για μένα η Νίκη... Σα να βλέπω μια οποιαδήποτε Παρασκευή x-factor... ίσως και χειρότερα αν λάβω υπόψιν μου τα 4 τρελά αγόρια που χόρευαν με αυτά τα ελεεινά κοστούμια...

Πολύ καλύτεροι των προσδοκιών μου οι Τριημιτόνιο (αν και τα σχοινιά, μου θύμισαν εμφανίσεις προ αμνημονεύτων χρόνων δηλ. Σερτάμπ, Παπαρίζου κ.λ.π. και ήταν ολίγον ψιλοφορτωμένη ως παρουσίαση) και η Βαλάντω...

Το καλύτερο δε είναι που είχαν φωνάξει τους eurofan αλλά τους είχαν σε άλλη αίθουσα από αυτή που εμφανίζονταν οι διαγωνιζόμενοι... Σα να μου πείς σε καλώ μεν στη συναυλία των τάδε στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά θα τους βλέπεις από την οθόνη στο κυλικείο... εμπνευσμένη ιδέα για όποιον την σκέφτηκε...:clap: Και θα πρέπει να ήταν φοβερή αίσθηση και για τους καλλιτέχνες, να βγαίνουν και να λένε το τραγούδι τους αντί μπροστά σε κοινό, μπροστά σε έναν καμεραμάν... όπως τις εποχές που ήμουνα μικρή και τραγουδούσα μπροστά στον καθρέφτη μόνη μου... Τρομερή αποθέωση!!! :rolleyes:

Η δε Αρώνη, δεν ανέβασε ένταση ούτε κατά την είσοδο του νικητή στο στούντιο... Περισσότερο κέφι γίνεται στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης...

Τελοσπάντων, εδώ κάπου είναι που λέμε "στηρίζουμε Λούκα" μπλα-μπλα-μπλα... Ο Θεός μαζί σου Λούκα κι ελπίζω να περάσουμε τον ημιτελικό τουλάχιστον :D:D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Tι να πρωτοσχολιάσω???
Αρώνη: το ένα μάτι της ήταν όρτσα ή μου φαίνεται??? :roll: Τεσπά... η παρουσίασή της μου θύμιζε έναν κυριούλη με μουστάκι που έβαζαν να προλογίσει την ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης (κάθε Παρασκευή στην Κρατική Τηλεόραση)...

Για το τραγούδι του Λούκα, έχω ξαναπεί, μου θυμίζει εκείνα τα μαγκικοζεϊμπέκικα που έλεγε ο Σφακιανάκης στις δόξες του και από κάτω ο κάθε πικραμένος πέταγε σακάκι, χαλάρωνε γραβάτα, έπαιρνε ύφος Κούρκουλου με κρεμασμένο το τσιγάρο να καίγεται και έριχνε τις στροφές του... Προσωπικά δεν μου αρέσει κι ας είμαι και ελληνίδα... απορώ πώς θα ενθουσιάσει τους ξένους... Επίσης ενώ θεωρητικά ο Λούκας έχει ωραία φωνή εχτές ήταν χάλια επιεικώς, ειδικά δε στο τέλος που τον φώναξαν να το ξανα"εκτελέσει", το έπραξε κυριολεκτικά :D... Η περιβόητη ζεμπεκιά του (την οποία διδάχτηκε από τον Μητροπάνο) μου φάνηκε εντελώς στημένη και ψεύτικη... Μα, διδάσκεται η ζεμπεκιά ρε αγόρι??? :roll:

Τον κριτικό κινηματογράφου Γιάννη Μπακογιαννόπουλο εννοείς.
Μάλλον διδάσκονται στην κρατική τηλεόραση τις "παλιές καλές" μεθόδους παρουσίασης. :D

Το τραγούδι του Λούκα, μακάρι να έμοιαζε με μαγκικοζεϊμπέκικο του Σφακιανάκη. Καλύτερη τύχη θα είχε από αυτό το απίστευτα κακόγουστο άσμα.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μάλλον έχω την εντύπωση ότι της Αρώνη (η οποία είναι χαμηλών τόνων ούτως ή αλλως) της φορτώθηκε η όλη διοργάνωση γι'αυτό και προσπάθησε μουσικά τουλάχιστον να δώσει στα διαλείματα ένα διαφορετικό τόνο. Τώρα γιατί την είχανε βάψει έτσι, μια γυναίκα γλυκύτατη δεν ξέρω....
Το έγραψα και πριν, όποιος σκέφτηκε το κόνσεπτ της Νίκκης θέλει ξύλο. Έβγαλε τη κοπέλα σαν κοκέτα με αυτούς τους ανεκδιήγητους ενδυματολογικά χορευτές. Όχι ότι το ραπζεϊμπέκικο είχε καλύτερη παρουσίαση. Είναι μάλλον επιλογή του Στέρεο Μάικ αν κρίνω από άλλες παρουσιάσεις του.
Πάντως ήδη μας κράζουν στα διάφορα σάιτ για την επιλογή μας, όχι τόσο για το μέρος του Γιώρκα όσο για τη ραπ.
Πιστεύω ότι θα πάει τελικό (άμα έχεις αντίπαλο τον Μαλτέζο- τρελλό παιδί χαρά γεμάτο), αλλά εκεί δύσκολα τα βλέπω. Τουλάχιστον να μην υπερβάλλει εαυτόν γιατί στην επανεκτέλεση το εκτέλεσε κυριολεκτικά το κομμάτι

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Θα ήθελα να μάθω ποιος ή ποιοι ακριβώς προωθούν όλο αυτό τον όγκο Κύπριων ερμηνευτών και ερμηνευτριών στην ελληνική μουσική σκηνή και παράλληλα θεοποιούν τις φωνές τους μέσω βραβείων και πρωτειών σε κάθε λογής σκουπιδορεαλιτοπαίχνιδα βλπ. Βαλάντω (απαράδεκτη φωνή), όταν τα ίδια άτομα συμμετείχαν σε αντίστοιχο διαγωνισμό στην Κύπρο και απέτυχαν παταγωδώς... γιατί θα έπρεπε οι μισοί διαγωνιζόμενοι να είναι Κύπριοι στον ελληνικό διαγωνισμό επιλογής για τη Eurovision, αδυνατώ να το καταλάβω λαμβάνοντας υπόψη το απαράδεκτο φωνητικά αποτέλεσμα που πρόσφεραν εχτές το βράδυ...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα ήθελα να μάθω ποιος ή ποιοι ακριβώς προωθούν όλο αυτό τον όγκο Κύπριων ερμηνευτών και ερμηνευτριών στην ελληνική μουσική σκηνή και παράλληλα θεοποιούν τις φωνές τους μέσω βραβείων και πρωτειών σε κάθε λογής σκουπιδορεαλιτοπαίχνιδα βλπ. Βαλάντω (απαράδεκτη φωνή), όταν τα ίδια άτομα συμμετείχαν σε αντίστοιχο διαγωνισμό στην Κύπρο και απέτυχαν παταγωδώς... γιατί θα έπρεπε οι μισοί διαγωνιζόμενοι να είναι Κύπριοι στον ελληνικό διαγωνισμό επιλογής για τη Eurovision, αδυνατώ να το καταλάβω λαμβάνοντας υπόψη το απαράδεκτο φωνητικά αποτέλεσμα που πρόσφεραν εχτές το βράδυ...
Γιατί παίζει οποιοδήποτε ρόλο η καταγωγή ενός τραγουδιστή από ένα συγκεκριμένο μέρος? Το τραγούδι κρίνουμε ή τον τραγουδιστή/ρια?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατί παίζει οποιοδήποτε ρόλο η καταγωγή ενός τραγουδιστή από ένα συγκεκριμένο μέρος? Το τραγούδι κρίνουμε ή τον τραγουδιστή/ρια?
τσουκου τσουκου τσουκου ολο εδω τριγυρνας..
Το πραγματα ειναι απλα και η συνταγη μια.
Αν θες μαγκια φερνεις τον ενα και μοναδικοοοοο

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εσυ παντα πνευμα αντιλογιας παιδι μου.....:D
Tι να πρωτοσχολιάσω???
Αρώνη: το ένα μάτι της ήταν όρτσα ή μου φαίνεται??? :roll: Τεσπά... η παρουσίασή της μου θύμιζε έναν κυριούλη με μουστάκι που έβαζαν να προλογίσει την ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης (κάθε Παρασκευή στην Κρατική Τηλεόραση)... Εν ολίγοις, ρίχτηκα σε έναν ύπνο όλο τρέλα ήδη πριν τις πρώτες διαφημίσεις... ευτυχώς που κατουρήθηκε το μωρό, έκλαψε, με ξύπνησε και έτσι μπόρεσα να δώ τουλάχιστον τις συμμετοχές...

Μεγάλη απογοήτευση για μένα η Νίκη... Σα να βλέπω μια οποιαδήποτε Παρασκευή x-factor... ίσως και χειρότερα αν λάβω υπόψιν μου τα 4 τρελά αγόρια που χόρευαν με αυτά τα ελεεινά κοστούμια...

Πολύ καλύτεροι των προσδοκιών μου οι Τριημιτόνιο (αν και τα σχοινιά, μου θύμισαν εμφανίσεις προ αμνημονεύτων χρόνων δηλ. Σερτάμπ, Παπαρίζου κ.λ.π. και ήταν ολίγον ψιλοφορτωμένη ως παρουσίαση) και η Βαλάντω...

Το καλύτερο δε είναι που είχαν φωνάξει τους eurofan αλλά τους είχαν σε άλλη αίθουσα από αυτή που εμφανίζονταν οι διαγωνιζόμενοι... Σα να μου πείς σε καλώ μεν στη συναυλία των τάδε στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά θα τους βλέπεις από την οθόνη στο κυλικείο... εμπνευσμένη ιδέα για όποιον την σκέφτηκε...:clap: Και θα πρέπει να ήταν φοβερή αίσθηση και για τους καλλιτέχνες, να βγαίνουν και να λένε το τραγούδι τους αντί μπροστά σε κοινό, μπροστά σε έναν καμεραμάν... όπως τις εποχές που ήμουνα μικρή και τραγουδούσα μπροστά στον καθρέφτη μόνη μου... Τρομερή αποθέωση!!! :rolleyes:

Η δε Αρώνη, δεν ανέβασε ένταση ούτε κατά την είσοδο του νικητή στο στούντιο... Περισσότερο κέφι γίνεται στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης...

Τελοσπάντων, εδώ κάπου είναι που λέμε "στηρίζουμε Λούκα" μπλα-μπλα-μπλα... Ο Θεός μαζί σου Λούκα κι ελπίζω να περάσουμε τον ημιτελικό τουλάχιστον :D:D
Απολαυστικη:clap:

τσουκου τσουκου τσουκου ολο εδω τριγυρνας..
Το πραγματα ειναι απλα και η συνταγη μια.
Αν θες μαγκια φερνεις τον ενα και μοναδικοοοοο
Αυτο μαλιστα εβανζελι!:bleh:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400