Eurovision Song Contest 2011

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Λοιπόν, θα κάνω βαρύγδουπη δήλωση.
Μου αρέσει πολύ ο παππουλης της Βοσνίας. Μπορεί να ειναι σιτεμένος και κακόγουστα ντυμένος, αλλά το τραγούδι του είναι πολύ σένιο.
Εύγε μια από τις επιλογές μου, αλλά θα το ξαναδώ το βράδυ του τελικού και θα πάρω τι αποφάσεις μου πού ως συνετός τηλεθεατης θα ρίξω το κουκί μου

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λοιπόν, θα κάνω βαρύγδουπη δήλωση.
Μου αρέσει πολύ ο παππουλης της Βοσνίας. Μπορεί να ειναι σιτεμένος και κακόγουστα ντυμένος, αλλά το τραγούδι του είναι πολύ σένιο.
Ναι. Ντρέπομαι λίγο για την παραπάνω δήλωσή μου, αλλά προειδοποιώ τα πλήθη να μην πει κάνεις κακή κουβέντα ή να αφήσει υπονοούμενα όπως πχ ΚΑΠΗ κλπ, γιατί ..... θα γίνω κακιά.
Μπράβο παππούλη! την ευχή σου. (μπα.. δεν είναι τόσο μεγάλος τελικά όσο φαίνεται:roll:
sPyVQCmGsYo[/media] - Dino Merlin - Love in rewind (Eurovision 2011 Bosnia-Herzegovina)
Και εγω μαζι σου.....παντα μου αρεσει η Βοσνια γιατι παντα εχει εθνικ τραγουδι, με βαλκανικη μουσικη, η σε καντρι, παντως ξεχωριζει απο τα αλλα κρατη. μαζι με τη Σερβια βεβαια

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και εγω μαζι σου.....παντα μου αρεσει η Βιοσνια γιατι παντα εχει εθνικ τραγουδι, με βαλκανικη μουσικη, η σε καντρι, παντως ξεχωριζει απο τα αλλα κρατη. μαζι με τη Σερβια βεβαια
Ρε Ρεθυμνο, που σουρτουκας καθε βραδυ και ποσταρεις μετα τις 12 ??
Σε εχει στειλει το Σταρ και κανεις ρεπορταζ για την Eurovision?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι κολλημα φαγατε βρε παιδακια με αυτη τη Βοσνια ?Θου Κυριε!!!!!!

Αχ Βαχ Πολυ κολοπαιδο ο Κυριακος!!!
Θελω απο Δευτερα να δω τα ανδρικα μελη του φορουμ με κουαφ Δανιας-Ιρλανδιας!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ρε Ρεθυμνο, που σουρτουκας καθε βραδυ και ποσταρεις μετα τις 12 ??
Σε εχει στειλει το Σταρ και κανεις ρεπορταζ για την Eurovision?
Ας οψονται οι αιτιοι.....που δεν προλαβα παρα μονο λιγα τραγουδια να ακουσω....
Που αλλες χρονιες που δεν προλαβαινα να γραφω...''περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις'' που λεει και ο ποιητης μας..
Σε θυμηθηκα ομως γιατι εφαγα λουκουλαδες απο το Αιγαιον.....καλοι δεν λεω αλλα αν κατεβεις καμμια φορα Ηρακλειο θυμισε μου να σε στειλω σε καλλιτερους

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μπλέξαμε με τις δουλειές και δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε και τόσο ...δεύτερη χρονιά για μένα φέτος!

Έχουμε και το πένθος για την Dana και άντε να κάνεις πρόβλεψη μετά! Έτσι που ψηφίζει ο κόσμος...ότι και να προβλέψεις, ή θα πέσεις έξω, ή θα το προβλέψεις κατά λάθος!

Να επιβληθεί δια νόμου η επιστροφή της Dana στον διαγωνισμό....αυτή είναι η μόνη λύση! :clap::clap::clap::clap::clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ας οψονται οι αιτιοι.....που δεν προλαβα παρα μονο λιγα τραγουδια να ακουσω....
Που αλλες χρονιες που δεν προλαβαινα να γραφω...''περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις'' που λεει και ο ποιητης μας..
Σε θυμηθηκα ομως γιατι εφαγα λουκουλαδες απο το Αιγαιον.....καλοι δεν λεω αλλα αν κατεβεις καμμια φορα Ηρακλειο θυμισε μου να σε στειλω σε καλλιτερους
ρε στη "Στανη" δε σου πα να πας?? Ποιο Αιγαιο?? Τεσπα αντε να δουμε ποτε θα κατεβω στην Κρητη , απο το 2006 εχω να ερθω!
Σημερα και γω ειμαι καλεσμενη και δεν θα μπορεσω να σχολιαζω on line , αλλα αν χαλασει το γλυκο και δεν παω θα ειμαι απικο εδω

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μπλέξαμε με τις δουλειές και δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε και τόσο ...δεύτερη χρονιά για μένα φέτος!

Έχουμε και το πένθος για την Dana και άντε να κάνεις πρόβλεψη μετά! Έτσι που ψηφίζει ο κόσμος...ότι και να προβλέψεις, ή θα πέσεις έξω, ή θα το προβλέψεις κατά λάθος!

Να επιβληθεί δια νόμου η επιστροφή της Dana στον διαγωνισμό....αυτή είναι η μόνη λύση! :clap::clap::clap::clap::clap:
Ειμαι τοσο σοκαρισμενη και τσαντισμενη που δεν θελω να τον δω το διαγωνισμο!! Αλλα , μονο και μονο για τους 5 μεγαλους (να δουμε και αυτον τον Γαλλο που μας πρηξανε )θα ανοιξω την τιβι!! :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και τα αγγλάκια και τα αγγλάκια!!! :bleh:
δεν μου κανουν τα αγγλακια οσο ξεροψημενα και να ειναι!! χαχαααααα
ο Δανος ειναι καλη περιπτωση χωρις την περικοκλαδα στο κεφαλι

varioAthens

Member
Εβανζελί, έχω μεγάλο πρόβλημα... παρά το μουσικό μου background (ξέρεις εσύ) μου έχει κολλήσει άσχημα το σουηδικό τραγούδι!!! :shock::shock: Αν προσθέσεις σε αυτό και τα μπουζούκια? Νομίζω πρέπει να πάω για rehab!!! ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom