Eurovision Song Contest 2011

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον να σας πω...Σαββατο μετα τις 10 σας θελω ολους διαδικτυωμενους -συντονισμενους .Στο ενα χερι το ποντικι ..στο αλλο το τηλεκοντρολ.
Να κανουμε λαιβ ,επιτοπιο σχολιασμο.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Για τελικό θεωρώ θα πάνε δεκάδα από το δικό μας ημιτελικό Αζερμπαιτζάν, Ουγγαρία, ίσως και εμείς (προς 9οι - 10οι) και από τον δεύτερο ημιτελικό Εσθονία, Δανία, ίσως Σουηδία και ΙΣΩΣ Ιρλανδία (δε τους περίμενα καν δεκάδα και να που μπήκαν). Πάντως γενικά αποδεκτό φαβορί φέτος δεν υπάρχει. Νομίζω όλοι συμφωνείτε με αυτό.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ιδού και τα νέα κατορθώματα της Βιέρκα

Αλλά θα εκπλαγείτε διότι ο Αντρέι Ντάνιλκο που την ενσαρκώνει έχει γράψει και το ακόλουθο:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Παναγιώτη, ο Verka είχε κάνει ένα live στην Κύπρο το 2010!!!! Μόνο η Divine τους έλειπε για να το μετατρέψουν σε παγκόσμιο γεγονός!!!
Με σοκαρεις που ξέρεις την ΜΕΓΑΛΗ Divine !!!!
Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή τη διαστροφή !!!!
Εύγε Σπυρο !!!:clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Λοιπον να σας πω...Σαββατο μετα τις 10 σας θελω ολους διαδικτυωμενους -συντονισμενους .Στο ενα χερι το ποντικι ..στο αλλο το τηλεκοντρολ. Να κανουμε λαιβ ,επιτοπιο σχολιασμο.
Kρίμα δεν μπορώ να είμαι επί του PC. Eίμαι καλεσμένος να το δω λέει σε ποιότητα Ηigh Definition από την ΕΡΤ (?!) και με τρώει η περιέργεια. Ε θα έχουμε και τα γνωστά παρελκόμενα (πίτσες μπύρες....)
Πάντως αν δεν δώ κάτι κι από τους big5 δεν με βλέπω να ψηφίζω ή θα το ρίξω μονοκούκι Ισλανδία, έτσι για τους παγετώνες

LIDA

Member
Kρίμα δεν μπορώ να είμαι επί του PC. Eίμαι καλεσμένος να το δω λέει σε ποιότητα Ηigh Definition από την ΕΡΤ (?!) και με τρώει η περιέργεια. Ε θα έχουμε και τα γνωστά παρελκόμενα (πίτσες μπύρες....)
Και εγώ και εγώ!!!!Θα τα αναλύσουμε αργότερα!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Αλλά θα εκπλαγείτε διότι ο Αντρέι Ντάνιλκο που την ενσαρκώνει έχει γράψει και το ακόλουθο:
Αυτός εδώ είναι ο verka???

Με σοκαρεις που ξέρεις την ΜΕΓΑΛΗ Divine !!!!
Νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή τη διαστροφή !!!!
Εύγε Σπυρο !!!:clap:
Βλέπε Pink Flamingo!!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ναι σπύρο μου

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Χθες ειδα απο της Κυπρου και μετα... αυτα που μ' αρεσαν ηταν της Δανιας και της Ιρλανδιας που μαζι με τους Αγγλους και τη Γερμανιδα θεωρω πως ειναι τα φαβορι. Εχω την εντυπωση πως μου αρεσει και η Βοσνια αλλα δεν το ακουσα ολο για να σιγουρευτω. Α, μου αρεσε και η Βουλγαρια που δεν περασε ομως και λιγο της Εσθονιας...
Της Γαλλιας που το λενε φαβορι δεν μου αρεσει καθολου. Το θεωρω απο τα χειροτερα του διαγωνισμου, απλα ενα αισχος.

LIDA

Member
Με τους Φωτούληδες της Ιρλανδίας γελάω πάντως πάρα πολύ!!!Τέλειοι είναι!!!χεχεχε!!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Λοιπόν, θα κάνω βαρύγδουπη δήλωση.
Μου αρέσει πολύ ο παππουλης της Βοσνίας. Μπορεί να ειναι σιτεμένος και κακόγουστα ντυμένος, αλλά το τραγούδι του είναι πολύ σένιο.
Ναι. Ντρέπομαι λίγο για την παραπάνω δήλωσή μου, αλλά προειδοποιώ τα πλήθη να μην πει κάνεις κακή κουβέντα ή να αφήσει υπονοούμενα όπως πχ ΚΑΠΗ κλπ, γιατί ..... θα γίνω κακιά.
Μπράβο παππούλη! την ευχή σου. (μπα.. δεν είναι τόσο μεγάλος τελικά όσο φαίνεται:roll:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα