Eurovision Song Contest 2011

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πάντως πολλά "ξωτικά", "καλλικάντζαροι" και "καραγκιοζάκια" εμφανίστηκαν στο χθεσινό ημιτελικό.
Και μετά είχαμε παράπονα από την εμφάνιση "ρόμποκοπ" του Ρακιντζή.

Για τη Σλοβενία δε ξέρω τί λέτε, αλλά εμένα μου άρεσε. Και το τραγούδι είχε ενδιαφέρον και η κοπέλα καλή φωνή και εμφάνιση.
Αλλοι καιροι τοτε...:haha:
Τωρα εχουν εξοικειωθει ολοι .Ιδιως μετα απο κατι αντρες ...καραφλους ..ντυμενους ψιλογυναικεια με κατι ασημενιες στολες που ελεγαν ενα γελοιο τραγουδι...κατι σε sieben sieben .....ενα νουμερο ελεγαν...
Μωρε ποιοι ηταν αυτοι?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Τι λες Κλεοπάτρα!!!!
Το τραγούδι ήταν έπος!!!:haha::haha::haha:

βγήκε και δεύτερο εκεί την χρονιά!!
για άλλη μια φορά να πω ότι τα τραγούδια αρχικά τα ακούω χωρίς εικόνα και τότε αποφασίζω... όπως πέρσι που μου άρεσε τρελά το γαλλικό αλλά σκηνικά ήταν ... για τα μπάζα, έτσι και στην Ουκρανιά του 2007! μου καρφώθηκε στο μυαλό μετό που το άκουσα και μετά είδα τους ανθρώπους sanitas...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αλλοι καιροι τοτε...:haha:
Τωρα εχουν εξοικειωθει ολοι .Ιδιως μετα απο κατι αντρες ...καραφλους ..ντυμενους ψιλογυναικεια με κατι ασημενιες στολες που ελεγαν ενα γελοιο τραγουδι...κατι σε sieben sieben .....ενα νουμερο ελεγαν...
Μωρε ποιοι ηταν αυτοι?
Πιπέρι που λές κακές κουβέντες για την Βιέρκα Σιερντούρτσκα

Όχι τίποτ'αλλο, μην το εντάξουμε σε κανένα από τα live shows μας :haha::haha::haha:
να δω ποιός θα κάνει τη Βιέρκα

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Με πρόλαβες Σπύρο
Επικόν χα χα χα χα!!!!!!!!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
απλώς ρε παιδιά ξέρετε τι σκεφτόμουν? αρκετές φορές εμείς οι Έλληνες αναφερόμαστε υποτιμητικά στους Αμερικάνους και τα θεάματά τους στην τηλεόραση. Αλήθεια, αν ένας Αμερικάνος έβλεπε μια βραδιά eurovision με τους παραπάνω, το sagapo, τα καπέλα χωνιά και όλα τα υπόλοιπα, τι θα σκεφτόταν για τον μέσο Ευρωπαίο?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ο Βιερκα και ο Τσικιλικουατρε της Ισπανιας είναι οι καλύτεροι ever

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Όχι τίποτ'αλλο, μην το εντάξουμε σε κανένα από τα live shows μας :haha::haha::haha:
να δω ποιός θα κάνει τη Βιέρκα
Παναγιώτη, ο Verka είχε κάνει ένα live στην Κύπρο το 2010!!!! Μόνο η Divine τους έλειπε για να το μετατρέψουν σε παγκόσμιο γεγονός!!!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Να σας ρωτήσω. Τί να παιξω στο στοίχημα;

varioAthens

Member
Εγώ τα χάνω με αυτό:

Στο 2:00 ξεκινάει...

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αλήθεια, αν ένας Αμερικάνος έβλεπε μια βραδιά eurovision με τους παραπάνω, το sagapo, τα καπέλα χωνιά και όλα τα υπόλοιπα, τι θα σκεφτόταν για τον μέσο Ευρωπαίο?
Ότι γίναμε σαν αυτούς και το πήγαμε κι ακόμα παραπέρα. Έβλεπα βίντεο από διαγωνισμούς δεκαετίας 80 όπου δεν επικρατούσε το σημερινό τσίρκο και με έπιασε μια θλίψη. Αλλά η τρέλλα ποτέ δεν βλάπτει οπότε Spyrus θα θυμηθούμε και τη φιλτάτη Svetlana Loboda ε;; :haha::haha::haha:

Ο Βιερκα και ο Τσικιλικουατρε της Ισπανιας είναι οι καλύτεροι ever
Διαφωνώ, Pall Oskar και ξερό ψωμί. Η καλύτερη σκηνική παρουσία (κατ'εμέ ever) και είναι και από την Ισλανδία (προκατειλημμένος; ναι!) Η Βιέρκα έχει κάνει πολύ καλύτερες δουλειές από αυτό που παρουσίασε στη Eurovision

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ευχαριστω ρε σεις για τους Σανιτας Σανιτας ...το απολαυσα για μια ακομα φορα!!!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Παναγιώτη, ο Verka είχε κάνει ένα live στην Κύπρο το 2010!!!! Μόνο η Divine τους έλειπε για να το μετατρέψουν σε παγκόσμιο γεγονός!!!
Και δεν με πήρες τηλέφωνο να κατέβω σούμπιτος;;; α θα σου θυμώσω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα