Eurovision Song Contest 2011

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καταφορη αδικια!!!! Θελω ενα Ισραηλ για να συνελθω

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Που σαι ρε Βαγγελιω...ανησυχω....
Καλα?:lol:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αδικία!!! Κατάφωρη αδικία!!!! Είναι δυνατόν να μένουν εκτός η Κύπρος...και ειδικά η Dana???

Έστω τιμής ένεκεν, θα έπρεπε να της δώσουν αυτόματα την πρόκριση, όπως την έδωσαν στην Ιταλία; Γιατί τέτοιες διακρίσεις; Δεν το καταλαβαίνω!!!

Γι' αυτό λοιπόν, θα αντιδράσουμε όλοι και το Σάββατο το βράδυ θα ψηφίσουμε το νούμερο 26, θα ανοίξουμε γκρουπ στο fb για να ενημερώσουμε όλους τους Ευρωπαίους και να λάβουν το μήνυμά τους εκεί στην EBU!!!

Ευαγγελία...ανέλαβε δράση λοιπόν!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
εντυπωσιακό. ο συνθέτης της ρώσικης σαχλαμάρας είναι ο redone, υπεύθυνος για τα κάτωθι επικά άσματα:

εύγε παλικάρι μου, διέπρεψες ξανά!

Last edited by a moderator:

_antonis_

Member
Τι εννοείς; Αυτά μια χαρά είναι (άσματα δεν υπάρχουν σήμερα). Αυτό που έγραψε για τον Ρώσο είναι βλακεία (θα τον είχε πρήξει και μάλλον ήθελε να τον ξεφορτωθεί).
Αλλά είχαν πει στην τιβι ότι κάποια σχέση έχει ο Ρώσος με όλους αυτούς, ε; Δεν είναι τυχαίος και καλα...

Επόμενο Ταξίδι
Ταιβαν!
Ταξίδι-Όνειρο
Las Vegas
Προσωπικα βλεπω Ελλαδα μεσα στην 5 αδα οπως και Σουηδια, Azerbaijan, Δανια, Ελλαδα και Σλοβενια.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πάντως πολλά "ξωτικά", "καλλικάντζαροι" και "καραγκιοζάκια" εμφανίστηκαν στο χθεσινό ημιτελικό.
Και μετά είχαμε παράπονα από την εμφάνιση "ρόμποκοπ" του Ρακιντζή.

Για τη Σλοβενία δε ξέρω τί λέτε, αλλά εμένα μου άρεσε. Και το τραγούδι είχε ενδιαφέρον και η κοπέλα καλή φωνή και εμφάνιση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom