arabickostas
Member
Καρακιτσαριο χωρίς όρια. Ευτυχώς στη eurovision δεν παίζει βίντεο, αλλά όπως και να χει ούτε τελικό...Θυμίζει λίγο θυληκη τραπερια... Αντε και εις ανώτερα.
Για ποιο λόγο να την υποστηρίξω;Εμένα μου άρεσε.
Αυτό είναι το στυλ της Σάττι οπότε δεν ξέρω τι περίμεναν όλοι. Το βίντεο είναι ξεκάθαρα σατιρικό, προφανώς δεν αποσκοπεί στην προσέλκυση τουριστών, αλλά στην κατάριψη των κλασικών τουριστικών στερεοτύπων της Ελλάδας.
Εγώ πιστεύω οτι θα πάει πολύ καλά και ήδη έχει αρέσει πολύ στους funs. Μόνο εμείς πάντα κρίνουμε τα πάντα αντί να υποστηρίξουμε τη συμμετοχή μας.
Ε οχι και ολα… μερικοι ξενοι ακομα ψαχνουν να σπασουν πιατα…Για ποιο λόγο να την υποστηρίξω;
Επίσης τα στερεότυπα αυτά έχουν ήδη αποδομηθεί, φαίνονται πολύ παλιά, υπάρχουν βέβαια περιορισμένα σε κάποια σημεία, όπως και σε άλλα πολυ τουριστικά μέρη στον κόσμο.
Θα είχε νοήμα 15 χρόνια πριν.
Ναι αλλα δεν ειναι πλεον η ισχυουσα εικονα οπως ηταν καποτε. Ειναι πιο μαζεμενο καλτ φαινομενο. Σιγουρα δεν εχει ο τουρισμος πια την εικονα που δειχνει το βιντεο.Ε οχι και ολα… μερικοι ξενοι ακομα ψαχνουν να σπασουν πιατα…
Αληθεια εβαλε σπασιμο πιατων στο κλιπ; Δεν αντεχω να το ξαναδω για να τσεκαρω…
Η Conchita όμως είχε και μια πραγματικά power ballad την οποία και υποστήριξε επί σκηνής ωραιόταταΔεν θέλω γκρίνια !!! Εκείνο το έκτρωμα που λεγόταν Conhita το θυμάται κανείς ?? Τι γέλια κάναμε νύχτα μέρα στο forum ......και τελικά ήρθε και πρώτη, μετά από αυτό όλα να τα περιμένετε .