varioAthens
Member
(βαλε τουλαχιστον μια φωτο που την κολακευει περισσοτερο, εδω ειναι σα γκαβη...)
Νυσταζω και δεν απαντω!! Οχι θα απαντησω, η κοπελα ειναι θεοτητα(βαλε τουλαχιστον μια φωτο που την κολακευει περισσοτερο, εδω ειναι σα γκαβη...)
Ενταξει και στο πιο ψηλο...Μπαρδον???
:killme:
Εισαι σαν κατι γραιες που οτι θυμουνται χαιρονται!Νυσταζω και δεν απαντω!! Οχι θα απαντησω, η κοπελα ειναι θεοτητα
Ταρακουνησε συθεμελα την κενωνια πισω στο μακρινο 1997
Viva la diva
KAI MHN ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ : Το Σαββατο ψηφιζουμε Τουρκια
Ε τελικα αφου ειμαι πιο ψηλη, πιο ξανθια και πιο ομορφη πως στη θυμισα ρε τριπακια???Ενταξει και στο πιο ψηλο...
27 χρονων ειμαι τι περιμενεις ????????Εισαι σαν κατι γραιες που οτι θυμουνται χαιρονται!
Πιο κοντη βρε... Μαλλον εισαι το προτυπο στα ματια μου. Πως το νερο εχει ειδικο βαρος ενα κι ολα τα υπολοιπα ειδ.β. υπολογιζονται με βαση αυτο το δεδομενο. Ετσι συμβαινει και με σενα, πιανεις το απολυτο 1 και ολες οι αλλες παιζουν με δεκαδικα...Ε τελικα αφου ειμαι πιο ψηλη, πιο ξανθια και πιο ομορφη πως στη θυμισα ρε τριπακια???
Καλε τι θαυμασμος!! Δεν εχω λογια... Ευχαριστω!!Πιο κοντη βρε... Μαλλον εισαι το προτυπο στα ματια μου. Πως το νερο εχει ειδικο βαρος ενα κι ολα τα υπολοιπα ειδ.β. υπολογιζονται με βαση αυτο το δεδομενο. Ετσι συμβαινει και με σενα, πιανεις το απολυτο 1 και ολες οι αλλες παιζουν με δεκαδικα...
Εγω; Ποτε... Για τετοιον μ' εχεις;((κοιτα κακομοιρη μου μην τυχον και κοροιδευεις... ))
Καλά μόνο το τραγούδι σχολιάζεις? Το γεγονός ότι ο τραγουδιστής ήταν καράφαλτσος δεν παίζει κανένα ρόλο?Ελατε να χτυπηθουμε με τους Σλοβακους ..αλλα σαν μεταλ κομματι δε με ξετρελανε
Το Νορβηγο γκομενακι δεν ειναι κακο Ιβ εεε
Το τραγουδι συμπαθητικουλι
Νορβηγια: Ενας Ιρανος (αχ) με κουκουλα!
Καλε διακρινω στυλακι Σακης?
Παπαριτσα το τραγουδι
Για το τραγούδι συμφωνώ με την Ευαγγελία. Αντώνη, τα φάλτσα του δεν τα πήρες είδηση?Νορβηγία απο μένα, δεν άκουσα τα τραγούδια γιατί είχαμε κόσμο, αλλά αυτό κάτι μου κανε.
Είχα όρεξη σήμερα:Νορβηγια: Ενας Ιρανος (αχ) με κουκουλα!
Καλε διακρινω στυλακι Σακης?
Παπαριτσα το τραγουδι