14 Μαϊου 2009 #445 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Και για να εχεις και το σωστο νουμερο για να ψηφισεις βεβαιως βεβαιως!
14 Μαϊου 2009 #446 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 axinos said: Και για να εχεις και το σωστο νουμερο για να ψηφισεις βεβαιως βεβαιως! κλικ για όλη την παράθεση... Σορυ παιδες αλλα ποτε δεν εχω ψηφισει στη Eurovision και ουτε προκειται...
axinos said: Και για να εχεις και το σωστο νουμερο για να ψηφισεις βεβαιως βεβαιως! κλικ για όλη την παράθεση... Σορυ παιδες αλλα ποτε δεν εχω ψηφισει στη Eurovision και ουτε προκειται...
14 Μαϊου 2009 #447 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Ελα βρε κοριτσι, σε εσας τους ξενιτεμενους εχουμε στηριξει τις ελπιδες μας! Στην τελικη βαλε τον βασκο να ψηφισει!
Ελα βρε κοριτσι, σε εσας τους ξενιτεμενους εχουμε στηριξει τις ελπιδες μας! Στην τελικη βαλε τον βασκο να ψηφισει!
14 Μαϊου 2009 #448 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 Ο βασκος ειναι χειροτερος απο εμενα!!! Αχινε και τι μου λες να ψηφισω Σακη ή Νορβηγο;
14 Μαϊου 2009 #449 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Θα σου ελεγα Ελβετους, αλλα τους φαγανε μπαμπεσικα!
14 Μαϊου 2009 #450 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... χεχεχε! πάντως νομίζω ότι και να ψηφίσεις θα περάσουν και οι 2...
14 Μαϊου 2009 #451 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 Βασικα μιλαω για το σαββατο,σημερα θα δω μαλλον το τελος! Αχινε σε ξαναρωταω τι να ψηφισω,κερνας καφε στην Εδεσσα;
Βασικα μιλαω για το σαββατο,σημερα θα δω μαλλον το τελος! Αχινε σε ξαναρωταω τι να ψηφισω,κερνας καφε στην Εδεσσα;
14 Μαϊου 2009 #452 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Κερναω καφε ο,τι και αν ψηφισεις!
14 Μαϊου 2009 #453 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 axinos said: Κερναω καφε ο,τι και αν ψηφισεις! κλικ για όλη την παράθεση... Οκ Αχινος θα ψηφισω πρωτη φορα!!! Σακης λοιπον!
axinos said: Κερναω καφε ο,τι και αν ψηφισεις! κλικ για όλη την παράθεση... Οκ Αχινος θα ψηφισω πρωτη φορα!!! Σακης λοιπον!
14 Μαϊου 2009 #454 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη getxowoman said: Οκ Αχινος θα ψηφισω πρωτη φορα!!! Σακης λοιπον! κλικ για όλη την παράθεση... Getxo, doze puntos para ti!
getxowoman said: Οκ Αχινος θα ψηφισω πρωτη φορα!!! Σακης λοιπον! κλικ για όλη την παράθεση... Getxo, doze puntos para ti!
14 Μαϊου 2009 #455 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 axinos said: Getxo, doze puntos para ti! κλικ για όλη την παράθεση... doce μια μικρη διορθωση! Ναι ρε για τον Σακη ρε γμτ και για την Ελλαδα και για το τραβελστοριτες του συγκεκριμενου θρεντ. Εσεις αληθεια θα ψηφισετε και ποιον;
axinos said: Getxo, doze puntos para ti! κλικ για όλη την παράθεση... doce μια μικρη διορθωση! Ναι ρε για τον Σακη ρε γμτ και για την Ελλαδα και για το τραβελστοριτες του συγκεκριμενου θρεντ. Εσεις αληθεια θα ψηφισετε και ποιον;
14 Μαϊου 2009 #456 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Εγω μαλλον την Κυπρο (αρκει να περασει σημερα βεβαια), γιατι μου αρεσει το τραγουδι (μαλλον ειμαι η μονη) η ισως τη Βοσνια Ερζεγοβινη. Παντως για την Ελβετια ακομα δεν μπορω να το χωνεψω...
Εγω μαλλον την Κυπρο (αρκει να περασει σημερα βεβαια), γιατι μου αρεσει το τραγουδι (μαλλον ειμαι η μονη) η ισως τη Βοσνια Ερζεγοβινη. Παντως για την Ελβετια ακομα δεν μπορω να το χωνεψω...