getxowoman
Member
μεγαλωσε το παιδι!! μεγαλωσε!!
Μα...όταν μια απόλαυση μοιράζεται στα δύο και τα τρία....αλλοιώνεται!Δεν αναγνωριζουμε πλεον τη προσφορα σου επρεπε χθες να εισαι στη πρωτη γραμμη και σε ετοιμοτητα.....
και εγω ειχα κοσμο σπιτι αλλα ετρεχα απο τη tv στον υπολογιστη να προλαβω να γραψω, και να σχολιασουμε με τα κοριτσια...ελπιζω να διαβασες το ρεπορταζ μας...
Μα...το τόνισα..ώρα Ελλάδος!Μη μπερδευτείτε εκεί εις τας Ευρώπας, αυτή είναι ώρα Ελλάδος.
Για ώρα Ισπανίας (CET DST νομίζω), είναι στις 21:00.
(Εγώ μάλλον στον Tom θα προτιμήσω να πάω, πάντως).
"Eurovision 2009: Η Ελλάδα δεύτερη στις διαδικτυακές αναζητήσεις όσον αφορά στον διαγωνισμό "
......
Βασικα μου αρεσει πολυ το τραγουδι της Νορβηγιας και αυτος φερνει και λιγο σε χομπιτ!
Αν και σημερα διαβασα οτι ξερουμε οτι δεν εχουμε το τραγουδι και τη φωνη αλλα εχουμε την εμφανιση και για αυτο ο Σακης σε ενα απο αυτα τα παρτυ που γινονται στη Μοσχα,ζεσταθηκε και εριξε νερο και ετσι αναδειχτηκαν οι κοιλιακοι του! Ξερω οτι μαλλον θα εχετε δει και εικονες αλλα εδω που ζω που να τις δω; Λοιπον και ο νορβηγος,αν και μικρος καλος ειναι! ειχε μεινει με το στομα ανοιχτο και κοιταζε τον Σακη!
Αληθεια ποσο χρονων ειναι ο Σακης;
Ελπίζουμε να έχουν εκσυγχρονιστεί οι επιτροπές, τουλάχιστον πέρυσι έδειξαν ότι δεν είχαν τεράστιες διαφορές στις επιλογές τους απ' ότι το televoting. Να δούμε τι θα δούμε..Ο Σάκης είναι 38!
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι φέτος κατά 50% μετράει η γνώμη του κοινού και κατά 50% η κριτική επιτροπή της κάθε χώρας. Έτσι, αν υποθέσουμε ότι ο Σάκης έχει γκελ στον κόσμο, δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με τις κριτικές επιτροπές δεδομένου ότι αυτές ΣΥΝΗΘΩΣ έψουν πιο καλλιτεχνική και κουλτουρέλ προσέγγιση.....
Καλά...αυτός πια δεν πιάνεται με τίποτα! Καμία σχέση με το 2006 στην Αθήνα..Εμενα αυτο το πιτσιρικι γιατι μου θυμιζει το περυσινο diman και το υφος των χιλιων καρδυναλιων που ειχε τυπου......φερτε μου το βραβειο γιατι βιαζομαι να φυγω....
Ο διαγωνισμος θα μεταδοθει και στο ιντερνετ για τους ξενιτεμενους φιλους μας στο
ERTonline - Eurovision