• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

varioAthens

Member
Αλλα εγω βλεπω eurovision διοτι μου λειπει πολυ η Ελλαδα και περιμενω να ερθει η ωρα της αναγγελιας των ψηφων για να ακουσω το καλησπερα,οσο γελιο και αν ακουγεται αυτο.
Δεν είναι γελοίο....συγκινητικό είναι:(

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
και για να μην ξεχνιομαστε..δειτε την συμμετοχη της πορτογαλιας!!δυστυχως δεν την βλεπω να επανακαμpτει στον διαγωνισμο(με τα τραγουδια που στελνει, γνωμη μου, αλλα καλα να παθει!!:bleh:)..
πορτογαλια λοιπον, και flor de lis με το τραγουδι "todas as ruas do amor"!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
εγω προς το παρον βλεπω αρκετα αξιολογα τραγουδια,μου αρεσε και το μαυροβουνιο με βιολι και αυτο......επεσε πολυ φετος, ή ζηλεψαν τη νορβηγια?:lol:

ευτιχως λειπουν τα .....σκυλια τα ατάίστα ....οπως τη sylvia naight προπερσινη συμμετοχη της Ιρλανδιας που εριξε σφαλιαρα στο φιλο της on camera επειδή πατωσε και δεν περασε στο τελικο
την Ισπανια μην την υποτηματε καθολου, ειναι κουκλα με μπριο και αν δουμε και ενα ωραιο χορευτικο στη σκηνη ....:p:p:p για μενα ειναι υπολογισημη...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγω προς το παρον βλεπω αρκετα αξιολογα τραγουδια,μου αρεσε και το μαυροβουνιο με βιολι και αυτο......επεσε πολυ φετος, ή ζηλεψαν τη νορβηγια?:lol:
την Ισπανια μην την υποτηματε καθολου, ειναι κουκλα με μπριο και αν δουμε και ενα ωραιο χορευτικο στη σκηνη ....:p:p:p για μενα ειναι υπολογισημη...
και για να εχουμε και σημειο αναφορας, να και το τραγουδι του μαυροβουνιου!!! Andrea Demirovic και "Just Get Out Of My Life"!!!

μου αρεσει παρα πολυ ως τραγουδι, αλλα κατι μου λεει οτι θα χασει απο σκηνικη παρουσια!
οσο για την soraya, σιγουρα ειναι υπολογισιμη, αλλα δεν την βλεπω στην πενταδα!η σκηνικη της παρουσια δεν ειναι ο,τι καλυτερο!ειναι αχαρη παιδια!!!αλλα τι να κανουμε..ειναι 2 μετρα γυναικα, καποιο ελαττωμα θα πρεπε να χει και αυτη!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
θαυμαστε, θαυμαστε!!!ειναι η εμφανιση που εκανε ο σακης σε εκπομπη στο βελιγραδι, πρωτο σταθμο της τουρνέ!!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
latina μου συγνωμη αλλα δεν με ενθουσιασε στον πρωτο σταθμο του.λιγο η φραντζα που επεφτε λιγο το οτι το προσωπο του φαινοταν κουρασμενο,τι σακουλιασμα στα ματια ειναι αυτο?που ειναι ο σακης μας που λαμπει?ισως να φταει και το φτωχο σκηνικο.σαν φοιτητικο δωματιο ηταν!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ολα κι ολα παιδια!ο σακης μας λαμπει παντου!!και οκ, ηταν κουρασμενο το παιδι!!εχει πολλες υποχρεωσεις αυτον τον καιρο!!τι να κανουμε??εμενα η εμφανιση μου φανηκε πολυ ικανοποιητικη!και το οτι ειχε ακομη και αυτο το φτωχο χορευτικο, κατι ειναι και αυτο!
ειμαι σιγουρη οτι η παρουσιαση του τραγουδιου στην σκηνη της eurovision δεν θα χει καμια
μα καμια σχεση με αυτο!!!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
latina μου συγνωμη αλλα δεν με ενθουσιασε στον πρωτο σταθμο του.λιγο η φραντζα που επεφτε λιγο το οτι το προσωπο του φαινοταν κουρασμενο,τι σακουλιασμα στα ματια ειναι αυτο?που ειναι ο σακης μας που λαμπει?ισως να φταει και το φτωχο σκηνικο.σαν φοιτητικο δωματιο ηταν!
ολα στραβα και αναποδα,
ουτε τραγουδι καλο εχουμε..
ουτε σκηνικη παρουσια αρτια εχουμε..
(χορογραφια ειναι αυτη ή ο πολεμος των αστρων :bleh:)
ενα Σακη εχουμε και αυτον οχι στο φορτε του
Τι να κανει και αυτο το παιδι, προσπαθει αλλα..
εις ματην..
μακαρι να βγω ψευτρα αλλα..

varioAthens

Member
Καλά latina είσαι στο μυαλό μου..... Σήμερα αναρωτιόμουνα αν έχει εμφανιστεί ο Σάκης πουθενά και τσούπ νάτο το βιντεάκι......
Βρε παιδιά, αν και φαν του Σάκη, στη συγκεκριμένη του εμφάνιση βαρέθηκα.... Πολύ πετυχημένη η παρομοίωση του στούντιο με φοιτητικό δωμάτιο:haha:.... Αλλά ήταν και πρωϊ-πρωϊ.....σα να βγήκε το παληκάρι στη Μενεγάκη....θα είχε το κουράγιο σε πρωϊνάδικο εδώ στο Ελλάδα να τα δώσει? Δύσκολα! Μπορεί εκείνη τη βραδυά να είναι καλύτερος!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom