• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2009

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Το να φαινονται οι καμερες στα πλανα του Σακη ειναι σκηνοθετικη αποψη???
νομιζω πως ναι..αλλα τι περιμενεις?σερβος σκηνοθετης πρωινης εκπομπης ειναι, οχι ο γαβρας..
παιδια, δεν ειναι ολα "στραβα και αναποδα"!!ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι!οκ, το τραγουδι δεν ειναι κατι το φοβερο, αλλα για την σκηνικη παρουσια δεν σηκωνω κουβεντα..δεν θα εχει καμια σχεση την βραδια της eurovision!λετε ο φωκας να ειχε πρωτοτυπες ιδεες μονο οταν πηγαινε με αλλες χωρες και τωρα που παει με την δικη του να την καψει???δεν νομιζω!!ας ειμαστε λοιπον, συγκρατημενα αισιοδοξοι!

ααα!!και σημερα πετυχα κατα τυχη ενα αρθρο για συναντηση σακη-ν.κακλαμανη, που εγινε την προηγουμενη εβδομαδα στο γραφειο του 2ου..ο τελευταιος μαλιστα, ειπε χαριτολογωντας στον σακη : "μην τολμήσεις να έρθεις πίσω χωρίς το πρώτο βραβείο!!".. :haha::haha::haha::haha::haha::haha: οπως καταλαβαινετε, ο σακης δεσμευτηκε...

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
συνεχιζουμε με λετονια και ενα απαισιο(κατα την γνωμη μου παντα)
τραγουδακι, eurovisioνικο και κιτσατο!!!

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Οσο περισσοτερα τραγουδια ακουω, τοσο περισσοτερο μου αρεσει η Νορβηγια! Παντως το φετινο τραγουδι του Σακη το προτιμω απο το Shake it. Και αν με εκεινο πηραμε την τριτη θεση, φανταζομαι οτι με αυτο μπορουμε να παρουμε και τη δευτερη, αν οχι την πρωτη!

varioAthens

Member
Οσο περισσοτερα τραγουδια ακουω, τοσο περισσοτερο μου αρεσει η Νορβηγια! Παντως το φετινο τραγουδι του Σακη το προτιμω απο το Shake it. Και αν με εκεινο πηραμε την τριτη θεση, φανταζομαι οτι με αυτο μπορουμε να παρουμε και τη δευτερη, αν οχι την πρωτη!
Συμφωνώ απόλυτα! Θεωρώ το "Shake It" απαράδεκτο! Και από άποψη στίχου και από άποψη μουσικής! Απορούσα πως πήρε 3η θέση......

varioAthens

Member
Ορίστε η ζωντανή απόδειξη ότι το αγόρι δεν μπορεί να αποδώσει σε κακόγουστο στούντιο πρωϊνής εκπομπής αλλά σε βραδυνό show κάτι παθαίνει και απογειώνεται.....
Στα πλαίσια του promo-tour έκανε αγγλική διασκευή το "Και σε θέλω" και έδωσε ρέστα....

Last edited by a moderator:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ορίστε η ζωντανή απόδειξη ότι το αγόρι δεν μπορεί να αποδώσει σε κακόγουστο στούντιο πρωϊνής εκπομπής αλλά σε βραδυνό show κάτι παθαίνει και απογειώνεται.....
Στα πλαίσια του promo-tour έκανε αγγλική διασκευή το "Και σε θέλω" και έδωσε ρέστα....

καλα, τελειος!!!αυτο ειναι τραγουδι!!πολυ μαυρο φοραει τελευταια, ελπιζω στην eurovision να το ανοιξει το πενθος...:bleh::bleh:τεσπα, παντως επιμενω πως σε σχεση με το φετινο, το shake it μου αρεσε πιο πολυ!!!θα δειξει..εχουμε καιρο μπροστα μας...!!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
ε,τωρα μαλιστα!αυτο ειναι!σταθερη αξια ο σακης!αντε να παιρνουμε τα πανω μας!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
συνεχιζουμε με λετονια και ενα απαισιο(κατα την γνωμη μου παντα)
τραγουδακι, eurovisioνικο και κιτσατο!!!

METANOEITAI ΙΓΚΙΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ????????????:haha::haha::haha::haha:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ακουσα οτι το τραγουδι της Σουηδιας θα εχει ελληνικο στιχο! Ισχυει?

oxι τελικα, ηταν υποψηφιο αλλα βγηκε 2ο, η τραγουδιστρια ειναι σουηδεζα αλλα τραγουδαει καλα ελληνικα, τελικα δεν προκριθηκε:(:(:(:(

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Αχ κριμα... Τελικα ποιο τραγουδι θα παει? Το ακουσε κανεις? Που εισαι βρε Λατινα να μας το ποσταρεις???

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον, πιστη στο καθηκον της ενημερωσης, σας πληροφορω οτι η σουηδια δεν εχει επιλεξει ακομη τραγουδι!!εχει κανει σειρα απο προημιτελικους και ημιτελικους!αλλα ο μεγαλος τελικος θα γινει στις 14 μαρτιου!!
για να μην σας αφησω ομως, εντελως παραπονεμενες, σας βαζω το ελληνικο τραγουδι με το οποιο διαγωνιστηκε αλλα δεν προκριθηκε η σουηδεζα σοφια...καθως και την ελληνικη εκτελεση του "la noche es para mi"(ισπανικη συμμετοχη), που τραγουδαει η ιδια(ποτε προλαβε να το ηχογραφησει μην ρωτατε!!!:bleh::bleh:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom