• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurobasket 2011

dmdoc

Member
Ιταλοί ήδη έξω,οι Πολωνοί απειλούν τους Τούρκους και εμείς βγάλαμε κομπιουτεράκια και αρχίσαμε τα μαθηματικά...

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητα η Ελλάδα να μείνει απ'εξω, ακόμα και να χάσει, και να νικήσει η βοσνία, έχει καλύτερα σκορ η Ελλάδα, και δεν απειλίται

Traveller

Member
Καλά εσύ νόμιζε ότι θέλεις... το θεματάκι είναι ότι αν χάσουμε από τους Κροάτες και οι Σκοπιανοί χάσουν από την Βοσνία πάμε από σήμερα διακοπές...

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
πιστεύω ότι στης 8:00 δεν θα μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε βοσνια-πγμδ..

Traveller

Member
Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει το απόγευμα θέλω να πω πέντε πράγματα για την Εθνική...

Προκριθούμε ή όχι η ομάδα αυτή έχει μέλλον... ναι ο κόουτς είναι άπειρος και έκανε λάθη, ναι τα 9/12 των παικτών είναι πρωτόβγαλτοι και πολλοί από αυτούς ρολίστες στις ομάδες τους, ναι η σφαλιάρα από τους Σκοπιανούς ήταν μεγάλη και μας έπεσε βαριά, αλλά η ανανέωση για την Εθνική ήταν ανάγκη και η ανανέωση αυτή δείχνει να πετυχαίνει... μπορεί φέτος να μην κάνουμε πολλά και καθώς φαίνεται να χάσουμε και την Ολυμπιάδα αλλά οι βάσεις για μια ακόμη μεγάλη ομάδα μπαίνουν... ήδη αυτοί οι άπειροι παίκτες μετά από τις αναπόφευκτες σφαλιάρες αρχίζουν και αποκτούν τσαγανό και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και καταλαβαίνουν πως σιγά σιγά θα κτίσουν μια ομάδα τουλάχιστον ισάξια με την προηγούμενη... ο Κουφός, ο Καλάθης, ο Μπράμος, ο Βασιλειάδης, ο Σλούκας και οι υπόλοιποι είναι τεράστια ταλέντα και με δουλειά σε βάθος χρόνου θα μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν και να ξεπεράσουν την παλιά φουρνιά... είμαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο ρόστερ με την προσθήκη του Σπανούλη και του Σχορτσιανίτη και με 1-2 χρόνια εμπειριών στην πλάτη θα είναι έτοιμο για πολλά πράγματα...

Προκριθούμε ή όχι λοιπόν σήμερα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να χειροκροτήσουμε τα παιδιά και να αφήσουμε κατά μέρος τις μουρμούρες... η Εθνική τώρα φτιάχνεται και αν φτιαχτεί σωστά το μέλλον της ανήκει...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μεγάλη αλήθεια, αυτό για τις μουρμούρες. Στη τελική πορεύομαστε με ό,τι καλύτερο υπάρχει ΚΑΙ θέλει να αγωνιστεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουν μονόστηλα και να κάνουμε ψιλή κουβεντούλα αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια κι αν έπαιζε ο ένας κι ο άλλος που θα φτάναμε.

Καλή επιτυχία κι εύχομαι το ρολάρισμα που βρήκαν με το Μαυροβούνιο σε κάποια σημεία να συνεχιστεί..

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
δεν ξέρω αν τα μαθηματικά μου δεν πάνε καλά, αλλά ας το αναλύσουμε μαζί:

την δεδομένη στιγμή, είμαστε:

• Ελλάδα + 31
  • Σκόπια + 13
  • Κροατία -3
  • Βοσνία -17
Αν χάσει η Ελλάδα με 20 πόντους διαφοράς, και αν νικήσει Βοσνία με 20 πόντους θα υπάρξει ισοβαθμία

ανάμεσα σε όλους και οι διαφορά στους πόντους θα είναι:
  • Ελλάδα + 11
  • Σκόπια -7
  • Κροατία +17
  • Βοσνία +3
αυτό την βάζει την Ελλάδα στην δεύτερη θέση μετά την Κροατία και βγάζει τα Σκόπια...

αλλά....ποιές είναι πιθανότητες να νικήσει η Κροατία με 20 πόντους την Ελλάδα; ή να την νικήσει καθόλου;

ακόμα και να χάσει Ελλάδα με 31 πόντους διαφορά, δεν πρόκειται να ταιριάξουν Βοσνία και Σκόπια να είναι και οι δύο πάνω από 0 (στα σκορ τους)....

διορθώστε με αν κάνω λάθος...(μπορει να υπολογίζονται πρώτα οι νίκες μεταξύ ομάδων και να μην το ξέρω)

ανανέωση:

Υ.Γ. τώρα το είδα το συνδεσμό από πάνω....και μάλιστα ...αυτό γίνεται...μεταξύ τους παιχνίδια μετράνε...

χαζώ αλλά γίνεται...

οπότε ζητώ συγγνώμη που επέμενα :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν παίζουν ρόλο οι διαφορές. Το πρώτο κριτήριο είναι οι νίκες στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που θα ισοβαθμήσουν και το δεύτεορ κριτήριο είναι το μεταξύ τους ματς.

Άρα σε τετραπλή ισοβαθμία, βοσνία+σκόπια έχουν 3 νίκες, ελλάδα+κροατία έχουν 2, και η κροατία έχει νικήσει την ελλάδα (για να έχουμε 4πλή ισοβαθμία) και άρα η ελλάδα μένει έξω.

fotast

Member
Υπολογίζοντα οι νίκες των ομάδων.

Χάνουμε απο Κροατία και νικάει η Βοσνία τά Σκόπια.

Οι τέσσερις ομάδες θά έχουν απο 8 βαθμούς Αλλα Βοσνία και Σκόπια θα έχουν απο 2 νίκες στα μεταξύ τους(τών 4) παιχνίδια ενώ Κροατία και Ελλάδα απο μία.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
ναι το είδα παιδία και έκανα ανανέωση του ποστ μου πριν απο 10 λεπτά...συγγνωμη...

πάλι...δεν νομίζω να χάσουν κιόλας :D

spor_os

Administrator
Νίκη για την Ελλάδα και ήττα έκπληξη (???) για την Ισπανία από την Τουρκία αφού έκανε ένα τραγικό 2-16 στην 4η περίοδο.

Αναμένουμε το ματς που ξεκινάει τώρα για να δούμε με πόσες νίκες θα πάνε οι Σκοπιανοί στην 2η φάση. Μας συμφέρει νίκη της Βοσνίας καθώς αφενός θα πάμε όλοι με 1 νίκη, 1 ήττα αλλά αφετέρου η Βοσνία είναι καλύτερη ομάδα από τη Φινλανδία μπας και κόψει κανα βαθμό από τις ομάδες που θα σταυρώσουν από τον 4ο όμιλο (Ρωσία 2-0, Σλοβενία 1-1, Γεωργία 0-2).
Επίσης θα ξεκινήσουμε με ματς εναντίον της Γεωργίας αν έρθουμε 1οι στον όμιλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom