GTS
Member
Αθάνατο γαυρικό αίμα!!!!!!!
Πρόστιμο FIBA σε Ελληνιάδη! | gazzetta.gr
Χαχαχαχαχα
Αθάνατο γαυρικό αίμα!!!!!!!
Πρόστιμο FIBA σε Ελληνιάδη! | gazzetta.gr
Sorry,αλλά ο Ελληνιάδης μπάσκετ παίζει(διόρθωση...έπαιζε).Την προσπάθεια δεν την έκανα εγώ,αλλά ο ίδιος.Αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα,μην την διαβάζειςdmdoc φιλότιμη η προσπαθεια σου να "ποδοσφαιροποιήσεις" το τοπικ, αλλά σε παρακαλώ στο μπασκετ μην μιλάς για παρασκηνιο και γαυρους.
+1.Το κλασσικότερο ever 4αρι μας,έδειξε πως σπάει η ζώνη το λίγο που έπαιξεΒελτιωμένη η ομάς, μπράβο για τη νίκη, προχωράμε. Θετικό το ότι αντέξαμε στην αντεπίθεση των σλοβένων, αλλά ο πάγκος σήμερα τάκανε ολίγον σαλάτα.
Να το ψυθιρίσει και του Ζούρου λίγο παρακαλώ.+1.Το κλασσικότερο ever 4αρι μας,έδειξε πως σπάει η ζώνη το λίγο που έπαιξε
Την ειδηση την ειχα διαβάσει πολυ πριν την αναπαραγάγεις εσύ εδώ.Sorry,αλλά ο Ελληνιάδης μπάσκετ παίζει(διόρθωση...έπαιζε).Την προσπάθεια δεν την έκανα εγώ,αλλά ο ίδιος.Αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα,μην την διαβάζεις
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Με τη 6η θεση είμαστε σουπερ.Οι πιθανότητές μας για τετράδα είναι πάρα πολύ μικρές, αφού με όποιον και να πέσουμε στα χιαστί, είναι ομάδες μια κατηγορία πάνω από μας. Όμως κάθε νίκη βελτιώνει την αυτοπεποίθηση των νέων παιδιών και τους βοηθάει να χτίσουν μια καλή ψυχολογία γύρω από την ομάδα που θα είναι υπερπολύτιμη στο κρίσιμο ματς για το 5-8 (αν τελικά δε γίνει κάποιο σούπερ θαύμα και μπούμε τετράδα).
Πάντως αν αυτή η ομάδα, καταφέρει και μπει στην εξάδα, εγώ θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος.