epp1783
Member
και εγω πεταω αυριο για Brno!!!
Καλά να περάσεις και αναμένουμε τις ιστορίες όταν γυρίσεις αλλά και ΄κει που θα είσαι για καμιά ανταπόκριση...Τελευταίο βράδυ στην Ελλάδα και δε μπορώ να περιμένω!!!!
Εσύ ειδικά στείλε μας κανά νέο από WarszawaΤελευταίο βράδυ στην Ελλάδα και δε μπορώ να περιμένω!!!!
A εγώ δεν πάω απ' ευθείας, έκανα μια στάση Κωνσταντινούπολη σήμερα με πληρωμένη διαμονή από την Turkish...και εγω πεταω αυριο για Brno!!!
Ευχαριστώ πολύ!! Εννοείται, ό,τι θέλετε! Σκεφτόμουν να γράφω κάτι σαν ημερολόγιο (κάτι αναμέσα σε ταξιδιωτική ιστορία και τη στήλη "Έλληνες του εξωτερικού") αλλά λέω να μη το ξεκινήσω (στο φόρουμ τουλάχιστον) γιατί φοβάμαι ότι θα το αφήσω λόγω χρόνουΚαλό σας ταξίδι! Να περάσετε τέλεια!!
Εσύ ειδικά στείλε μας κανά νέο από Warszawa
Καλά το "λόγω χρόνου" το καταλαβαίνωΕυχαριστώ πολύ!! Εννοείται, ό,τι θέλετε! Σκεφτόμουν να γράφω κάτι σαν ημερολόγιο (κάτι αναμέσα σε ταξιδιωτική ιστορία και τη στήλη "Έλληνες του εξωτερικού") αλλά λέω να μη το ξεκινήσω (στο φόρουμ τουλάχιστον) γιατί φοβάμαι ότι θα το αφήσω λόγω χρόνου
Λες να το ξεκινήσω σαν ταξιδιωτική ιστορία που θα είναι σε εξέλιξη 4 μήνες; Θα ρωτήσω κανέναν moderator και θα δω!Καλά το "λόγω χρόνου" το καταλαβαίνω
Αλλά αν έχεις όρεξη κάντο, κι ας γράφεις όοοοποτε θες! Θα μαθαίνουμε έτσι κανά φρέσκο νέο από τ'αγαπημένα μας μέρη
Άντε καλή αρχή (και πολλά καλά ταξίδια)
Καλα κανεις και εχεις αρχισει Ιταλικα γιατι εκει ειναι μονο στα Ιταλικα .. Εχω φιλους στο Τορινο Ιταλους ομως οχι Ερασμιτες .. Παντως απο τα λεγομενα των Ιταλων,2 ειναι οι καταλληλες πολεις για Ερασμους για Ιταλια .. Μπολονια και Τορινο Και απο προσωπικη εμπειρια η Μπολονια εχει απιστευτο ρυθμο σαν πολη,πολυ ζωντανια και το πανεπιστημιο της ειναι φοβερο επισης .. Οποτε μπες στα site των δυο αντιστοιχων πανεπιστημιων και διαλεξε ποιο εχει τα καλυτερα μαθηματα και πηγαινεγεια σας παιδιά! ενδιαφέρομαι να πάω για erasmus στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα Τορίνο σε ένα χρόνο από τώρα. Έχω ήδη αρχίσει εδώ και 6 μήνες ιταλικά. Έχει κάποιος προσωπικές εμπειρίες από κει ή από φίλους? θα με βοηθούσατε πολύ
...κάνε καλύτερα καταλανικα!Γεια σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ερασμους, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια πόλη... Είμαι μεταξύ κυρίως Βαρκελώνης και Αμβούργου και ίσως Μιλάνου..Για Αμβουργο εχω μαθει καποια πραματα..Για τη Βαρκελωνη ομως λιγα..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει δίνοντας μου πληροφορίες για κόστος, διασκέδαση,διαμονή κ.λ.π.
Επίσης επειδή ισπανικά δεν ξέρω πιστεύετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το πανεπιστήμιο?Είμαι πάντως πρόθυμος να κάνω μαθήματα για κάποιους μήνες πριν πάω..