• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eκλογες + ταξιδια

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
chrikky αν ποτε ασχοληθεις με την πολιτικη εχεις την ψηφο μου:clap:

Αληθεια γιατι δεν κανουμε ενα κομμα ταξιδευτων,να δειτε τι απηχηση και ενδιαφερον θα εχει!!!:cool:

Christian

Member
τη στιγμή, που θα με εμπνεύσει κάποιος πολιτικός ή κάποιο κόμμα στην ελλάδα (ακόμη κι αν δεν έχει την προοπτική εξουσίας) να είσαι σίγουρος ότι δε θα χάσω την ευκαιρία να πάω να ψηφίσω! :D
Στη πολιτική δεν υπάρχει ''έμπνευση'' αλλά πολιτική τοποθέτηση,και σύγκρουση δύο τάξεων !!!

και είναι και από τις ελάχιστες περιπτώσεις που (με μια μέρα άδεια) μπορώ να το κάνω 4ήμερο.. (πλην χριστουγέννων και πάσχα που είναι οικογενειακές γιορτές ή ακριβά τα εισιτήρια ή οτιδήποτε άλλο :roll:)
Τετραήμερο κάνεις και με δύο μέρες άδεια !!

επομένως, επιλέγω να φύγω.. και ας γίνουν και διπλές εκλογές.. !! έτσι κι αλλιώς, άμεση προοπτική για κάτι διαφορετικό δεν έχουμε...:p
Έχουμε αλλά χρειάζεται αγώνας !!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αυτό που έχω να πω στο αφεντικό σου (και όχι μόνο σ' αυτόν)το λέω μέσα από τη κάλπη!!
και τι βλέπεις να στεναχωρέθηκε? πρέπει να βρεθεί άλλος να πάει μπροστά την χώρα αλλά δε το βλέπω, σοβαρός άνθρωπος να θέσει τον εαυτό του σε τέτοια δοκιμασία...., αν ποτε βρεθεί θα σαρώσει να είσαι σίγουρος (το θεωρώ αδύνατο γιατί θα τον φάνε οι γύρω του δε γίνεται 1-2 άνθρωποι να κυβερνήσουν μία χώρα)

Christian

Member
και τι βλέπεις να στεναχωρέθηκε?
Από τη χαρά του πετάει όταν βλέπει την ημέρα των εκλογών να φεύγουν κάποιοι εκτός χώρας και κάποιοι άλλοι να αδιαφορούν!!!!!!(τέτοιους θέλουν τα αφεντικά)

Αααα....ξέχασα να πω!!! ''και τα κεφάλια μέσα''

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αυτό που έχω να πω στο αφεντικό σου (και όχι μόνο σ' αυτόν)το λέω μέσα από τη κάλπη!!
Γιατί...τους γράφεις επιστολή και τους την καταθέτεις με το ψηφοδέλτιο;

Για μένα είναι τόσο ανούσια όλα αυτά τα πράγματα (όπως τα έχουν καταντήσει) και στην τελική, κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω διπλές εκλογές το συγκεκριμένο σ/κ. Κανένας δεν με ρώτησε αν θέλω να πληρώσω μέσα από την φορολογία όλο αυτό το κόστος των πρόωρων εκλογών σε αυτούς τους χαλεπούς μάλιστα καιρούς!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Από τη χαρά του πετάει όταν βλέπει την ημέρα των εκλογών να φεύγουν κάποιοι εκτός χώρας και κάποιοι άλλοι να αδιαφορούν!!!!!!(τέτοιους θέλουν τα αφεντικά)
μπα μη νομίζεις ότι χαίρεται και πολύ, ειδικά με τη σημερινή κατάσταση... όπως λέει και μια παροιμία.. "μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες"... :)

Christian

Member
μπα μη νομίζεις ότι χαίρεται και πολύ, ειδικά με τη σημερινή κατάσταση... όπως λέει και μια παροιμία.. "μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες"... :)
Ρε τα καημένα τα αφεντικά!!!!chrikky πραγματικά με συγκίνησες :(:(:(:haha::haha::haha::haha:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εγώ απλά σου λέω ότι με την τωρινή οικονομική κρίση και με πολλούς κλάδους σ' αυτήν τη χώρα να βγάζουν λεφτά 10 φορές πιο δύσκολα απ' ό,τι πριν κάποια χρόνια, ακόμη και κάποιος που έχει μια -μικρή έστω- επιχείριση και δεν είναι υπάλληλος αλλά αφεντικό, δεν είναι ευχαριστημένος από την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, ούτε χαίρεται αν εγώ δεν κάνω κάτι να την αλλάξω.. :)

δε σχολιάζω το αν πρέπει να λυπηθείς περισσότερο εμένα ή το αφεντικό, αυτό είναι άλλο θέμα ;)

εν πάσει περιπτώσει ξεφύγαμε...

GTS

Member
το σίγουρο είναι οτι τότε θα είμαι εκτός...
και όχι μόνο,αλλα θα στείλω την μούτζα μου με courier και ας την χρυσοπληρώσω!!!
:haha::haha::haha::haha: Θεϊκή απάντηση!! Πες μου το κούριερ σου να στείλω κι εγώ μια απ'τα ίδια από Βερολίνο!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom