renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
μπράβο τα εξήγησες όλα zuper!!!για να σου απαντήσω, θα πρέπει να κάνουμε πολιτική συζήτηση και ..
μπράβο τα εξήγησες όλα zuper!!!για να σου απαντήσω, θα πρέπει να κάνουμε πολιτική συζήτηση και ..
Στη πολιτική δεν υπάρχει ''έμπνευση'' αλλά πολιτική τοποθέτηση,και σύγκρουση δύο τάξεων !!!τη στιγμή, που θα με εμπνεύσει κάποιος πολιτικός ή κάποιο κόμμα στην ελλάδα (ακόμη κι αν δεν έχει την προοπτική εξουσίας) να είσαι σίγουρος ότι δε θα χάσω την ευκαιρία να πάω να ψηφίσω!
Τετραήμερο κάνεις και με δύο μέρες άδεια !!και είναι και από τις ελάχιστες περιπτώσεις που (με μια μέρα άδεια) μπορώ να το κάνω 4ήμερο.. (πλην χριστουγέννων και πάσχα που είναι οικογενειακές γιορτές ή ακριβά τα εισιτήρια ή οτιδήποτε άλλο :roll
Έχουμε αλλά χρειάζεται αγώνας !!επομένως, επιλέγω να φύγω.. και ας γίνουν και διπλές εκλογές.. !! έτσι κι αλλιώς, άμεση προοπτική για κάτι διαφορετικό δεν έχουμε...
έλα αυτό να το πεις στο αφεντικό μου... πολύ θα το εκτιμήσει!Τετραήμερο κάνεις και με δύο μέρες άδεια !!
Αυτό που έχω να πω στο αφεντικό σου (και όχι μόνο σ' αυτόν)το λέω μέσα από τη κάλπη!!έλα αυτό να το πεις στο αφεντικό μου... πολύ θα το εκτιμήσει!
και τι βλέπεις να στεναχωρέθηκε? πρέπει να βρεθεί άλλος να πάει μπροστά την χώρα αλλά δε το βλέπω, σοβαρός άνθρωπος να θέσει τον εαυτό του σε τέτοια δοκιμασία...., αν ποτε βρεθεί θα σαρώσει να είσαι σίγουρος (το θεωρώ αδύνατο γιατί θα τον φάνε οι γύρω του δε γίνεται 1-2 άνθρωποι να κυβερνήσουν μία χώρα)Αυτό που έχω να πω στο αφεντικό σου (και όχι μόνο σ' αυτόν)το λέω μέσα από τη κάλπη!!
Από τη χαρά του πετάει όταν βλέπει την ημέρα των εκλογών να φεύγουν κάποιοι εκτός χώρας και κάποιοι άλλοι να αδιαφορούν!!!!!!(τέτοιους θέλουν τα αφεντικά)και τι βλέπεις να στεναχωρέθηκε?
Γιατί...τους γράφεις επιστολή και τους την καταθέτεις με το ψηφοδέλτιο;Αυτό που έχω να πω στο αφεντικό σου (και όχι μόνο σ' αυτόν)το λέω μέσα από τη κάλπη!!
μπα μη νομίζεις ότι χαίρεται και πολύ, ειδικά με τη σημερινή κατάσταση... όπως λέει και μια παροιμία.. "μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες"...Από τη χαρά του πετάει όταν βλέπει την ημέρα των εκλογών να φεύγουν κάποιοι εκτός χώρας και κάποιοι άλλοι να αδιαφορούν!!!!!!(τέτοιους θέλουν τα αφεντικά)
Ρε τα καημένα τα αφεντικά!!!!chrikky πραγματικά με συγκίνησεςμπα μη νομίζεις ότι χαίρεται και πολύ, ειδικά με τη σημερινή κατάσταση... όπως λέει και μια παροιμία.. "μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες"...