• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eκλογες + ταξιδια

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Εδω και 2 χρονια δεν ειναι υποχρωτικη η ψηφος.
Γενικά για οποιαδήποτε εκλογές ισχύει αυτό που έγραψες;

Πάντως, turms, εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα καν για το αν θα έκανα ένα ταξίδι τότε ή όχι! Who cares...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
το σίγουρο είναι οτι τότε θα είμαι εκτός...
και όχι μόνο,αλλα θα στείλω την μούτζα μου με courier και ας την χρυσοπληρώσω!!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Και να μην ειχα σκοπο να ταξιδεψω αυτο το διαστημα.............
τωρα εχω ενα λογο παραπανω....αντε γεια.....:airplane:

Christian

Member
Ο χρόνος έχει πενήντα δύο εβδομάδες,δηλαδή πενήντα δύο Σαββατοκύριακα (που εγώ τα βαφτίζω τριήμερα!!)και δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα:roll:
Πως γίνεται να θέλουν να φύγουν εκτός Ελλάδος τόσοι πολλοί (και να την ψάχνουν κιόλας απεγνωσμένα) το συγγεκριμένο Σαββατοκύριακο λες και τα υπόλοιπα πενήντα ένα θα απαγορεύεται η έξοδος από τη Χώρα.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Ο χρόνος έχει πενήντα δύο εβδομάδες,δηλαδή πενήντα δύο Σαββατοκύριακα (που εγώ τα βαφτίζω τριήμερα!!)και δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα:roll:
Πως γίνεται να θέλουν να φύγουν εκτός Ελλάδος τόσοι πολλοί (και να την ψάχνουν κιόλας απεγνωσμένα) το συγγεκριμένο Σαββατοκύριακο λες και τα υπόλοιπα πενήντα ένα θα απαγορεύεται η έξοδος από τη Χώρα.
Ευτυχως που το σχολιαζει και καποιος αλλος! Ελεγα να μην το ανοιξουμε το θεμα! Αλλα κριμα δεν ειναι, να το σκαμε οταν πρεπει ν φερθουμε υπευθυνα? Ειμαστε η μονη χωρα που δεν καταλαβαινει την σημασια των Ευροεκλογων...:(:(:(
Και μην αρχισουμε τα "δεν αλλαζει τιποτα, ολοι ιδιοι ειναι κτλ"

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...

για να σου απαντήσω, θα πρέπει να κάνουμε πολιτική συζήτηση και πραγματικά δεν το θέλω.. και σ' ένα τέτοιο φόρουμ και γενικά...:D

θα σου πω, λοιπόν, μόνο αυτό (καθώς ξεκίνησα και το άλλο thread με το τριήμερο και δε θέλω να το αφήσω αναπάντητο) και δε θα το συνεχίσω, γιατί θα ξεφύγουμε... :p

ο λόγος που δεν καίγομαι να ψηφίσω είναι γιατί δε με εκφράζει απόλυτα καμία από τις επιλογές που έχω (παρόλο που, θεωρητικά, ας πούμε ότι είμαι κάπου τοποθετημένη... όχι ότι έχει σημασία όπως έχουν γίνει τα πράγματα)... συνειδητά, λοιπόν, θεωρώ ότι δεν έχει κάποιο νόημα να το κάνω και, στην τελική, όποιοι και να είναι πάνω δε θα μου κάνουν και μεγάλη διαφορά...

τη στιγμή, που θα με εμπνεύσει κάποιος πολιτικός ή κάποιο κόμμα στην ελλάδα (ακόμη κι αν δεν έχει την προοπτική εξουσίας) να είσαι σίγουρος ότι δε θα χάσω την ευκαιρία να πάω να ψηφίσω! :D

κατά τα άλλα, όπως είπε και η ρενάτα, δεν είναι ένα απλό σαββατοκύριακο.. είναι ένα από τα ελάχιστα τριήμερα της χρονιάς και για μένα το μόνο αξιοποιήσιμο.. (λόγω προσωπικών υποχρεώσεων της παρέας μου σε άλλα σαββατοκύριακα και τριήμερα - π.χ πρωτομαγιάς)...

και είναι και από τις ελάχιστες περιπτώσεις που (με μια μέρα άδεια) μπορώ να το κάνω 4ήμερο.. (πλην χριστουγέννων και πάσχα που είναι οικογενειακές γιορτές ή ακριβά τα εισιτήρια ή οτιδήποτε άλλο :roll:)

επομένως, επιλέγω να φύγω.. και ας γίνουν και διπλές εκλογές.. !! έτσι κι αλλιώς, άμεση προοπτική για κάτι διαφορετικό δεν έχουμε...:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom