Xontro_Mpizeli
Member
Γενικά για οποιαδήποτε εκλογές ισχύει αυτό που έγραψες;Εδω και 2 χρονια δεν ειναι υποχρωτικη η ψηφος.
Πάντως, turms, εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα καν για το αν θα έκανα ένα ταξίδι τότε ή όχι! Who cares...
Γενικά για οποιαδήποτε εκλογές ισχύει αυτό που έγραψες;Εδω και 2 χρονια δεν ειναι υποχρωτικη η ψηφος.
Γενικά για οποιαδήποτε εκλογές ισχύει αυτό που έγραψες;
Ναι, ναι για ολες!
θα σου απαντήσω αμέσως !! αυτο το σκ δεν είναι απλό σκ .ειναι πσκδτ.κατάλαβες ?Ο χρόνος έχει πενήντα δύο εβδομάδες,δηλαδή πενήντα δύο
Ευτυχως που το σχολιαζει και καποιος αλλος! Ελεγα να μην το ανοιξουμε το θεμα! Αλλα κριμα δεν ειναι, να το σκαμε οταν πρεπει ν φερθουμε υπευθυνα? Ειμαστε η μονη χωρα που δεν καταλαβαινει την σημασια των Ευροεκλογων...Ο χρόνος έχει πενήντα δύο εβδομάδες,δηλαδή πενήντα δύο Σαββατοκύριακα (που εγώ τα βαφτίζω τριήμερα!!)και δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα:roll:
Πως γίνεται να θέλουν να φύγουν εκτός Ελλάδος τόσοι πολλοί (και να την ψάχνουν κιόλας απεγνωσμένα) το συγγεκριμένο Σαββατοκύριακο λες και τα υπόλοιπα πενήντα ένα θα απαγορεύεται η έξοδος από τη Χώρα.
δτ γιατί;θα σου απαντήσω αμέσως !! αυτο το σκ δεν είναι απλό σκ .ειναι πσκδτ.κατάλαβες ?
d =αγιο πνεύμαδτ γιατί;
και το π =τσόνταd =αγιο πνεύμα
τ= τσόντα.
είσαι πανέξυπνος!!!!!!!!!!και το π =τσόντα
Ο χρόνος έχει πενήντα δύο εβδομάδες,δηλαδή πενήντα δύο Σαββατοκύριακα (που εγώ τα βαφτίζω τριήμερα!!)και δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα:roll:
Πως γίνεται να θέλουν να φύγουν εκτός Ελλάδος τόσοι πολλοί (και να την ψάχνουν κιόλας απεγνωσμένα) το συγγεκριμένο Σαββατοκύριακο λες και τα υπόλοιπα πενήντα ένα θα απαγορεύεται η έξοδος από τη Χώρα.