• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eκλογες + ταξιδια

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ξερετε τι περιορισμοι υπαρχουν σε περιπτωση εκλογων;;;

γιατι διαβαζω οτι ο αξιεπαινος κος Πρωθυπουργος προκηρυξε 2πλες εκλογες για 7 Ιουνιου

υπαρχει περιορισμος στο διαστημα πριν τις εκλογες;;
πχ να σε απαγορευουν την εξοδο απο την χωρα;;;
ποινες αν δεν ψηφισεις;;;
ή γενικα αν υπαρχει καποιος περιορισμος

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ok...THANX

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Turms, ούτε εγώ το βρίσκω πουθενά. Αν μπορείς βάλε σε παρακαλώ το link που βρήκες αυτή την είδηση γιατί είναι σημαντικό.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
τελικα ειναι μουφα παιδια...κ εμενα μου στειλαν το εψαξα αλλα μαλλον καποιοι γραφαν βλακειες...σορρυ...βουλευτικες προς το παρον δεν υπαρχουν...μονο ευρω-εκλογες....
ζηταω χιλια συγνωμη

παντως το ερωτημα μου ισχυει για τις ευρω-εκλογες...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Αυτό που γνωρίζω από την εμπειρία, είναι ότι δεν υπάρχει καμία κύρωση αν δεν πας να ψηφίσεις, κι ας είναι η ψήφος υποχρεωτική. Όταν έχω χρόνο θα προσπαθήσω να βρω και το σχετικό Link δια υπουργικού στόματος!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
βασικα εμενα με απασχολει το πριν...δηλαδη μην σου πουνε: εχουμε εκλογες απαγορευεται να πας εκτος ελλαδος

το θεμα κυρωσεων:
παλια υπηρχαν διοικητικες κυρωσεις...πχ δεν μπορουσες να βγαλεις διπλωμα οδηγησης κ κατι τετοια...(βεβαια διπλωμα ηδη εχουμε...δνε ξερω ποιο το νοημα)
πλεον υπαρχουν μονο ποινικες...δηλ. ενας ως 12 μηνες φυλακιση κατι ομως που ΠΟΤΕ δεν εφαρμοσθηκε

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εγώ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήμουν στη Κολωνία και δεν ψήφισα, δεν έγινε τίποτα..

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η ψήφος βάσει του συντάγματος είναι υποχρεωτική. Στην πράξη δε νομίζω να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα εάν δεν ψηφίσεις. Κανείς δεν το ψάχνει.

Πολύ παλιά, για να βγάλεις διαβατήριο χρειαζόσουν και το εκλογικό σου βιβλιάριο. Αν σε αυτό φαινόταν ότι δεν ψηφίζεις, τότε δεν έπαιρνες και το διαβατήριο. Αυτό πλέον δεν ισχύει.

'Αρα, αν έχεις κανονίσει ταξιδάκι και δε θέλεις και να ψηφίσεις μην το σκέφτεσαι καθόλου.

rezi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cuba?Brazil?South afrika?
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημικη Βολτα
επειδη με ενδιαφερει το θεμα και εμενα
εστω οτι ισχυει οτι θα γινουν μονο ευρωεκλογες
ειμαι σε χωρα ευρωπαικης ενωσης ,
δεν μπορω να ψηφισω στην πρεσβεια?Ξερει κανείς?

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Παλαιοτερα υπηρχαν κυρωσεις αν και δεν εφαρμοζονταν ποτε. Εδω και 2 χρονια δεν ειναι υποχρωτικη η ψηφος. Το ιδιο ισχυει και για οσους καλουνται για εφορευτικη επιτροπη. Αν δεν εμφανιστουν, τρεχει η αστυνομια να τους καλεσει χωρις να υπαρχουν παραπανω κυρωσεις, απλως καπως πρεπει να διεξαχθουν οι εκλογες! Βλεπω φετος να ψηφιζουν μονο οι παππουδες στα χωρια, οι αστυνομικοι και οι δικαστικοι και γενικα οσοι θα δουλευουν εκεινο ο τριημερο!!!! Το αν ειναι σωστο ειναι αλλο θεμα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom