Αίγυπτος Drinkies drinkies?

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ταξιδιωτική ιστορία απο τον αγαπημένο μου συγγραφέα! :clap:Καλά είναι περιττό να σου πω οτι αυτή την ιστορία σου την ανέμενα όσο καμία άλλη ως τώρα! Και θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, καθώς θα σε πρήξω λίγο με τις ερωτήσεις... :icon_redface:

Λέω να ξεκινήσω απο τώρα... :)
Κάνε ερωτήσεις εσύ, σημειώνω κι εγώ γιατί με ενδιαφέρει και μένα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
----Αν και τώρα που το σκέφτομαι, κάνω εικόνα εσένα κάτω από τον καυτό ήλιο... Έχεις το φανελάκι σου φορεμένο σαν τουρμπάνι στο κεφάλι. Ο ιδρώτας κυλάει και τρεκλιζοντας πέφτεις στην καυτή άμμο. Ο πρώτος γύπας κάνει άμεσα την παρουσία του και σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Την ώρα που προσπαθεί να αποφασίσει από ποίο νεφρό να ξεκινήσει, του ψελλίζεις "μα, τι 500 μέτρα έλεγε αυτός; " Απάντηση δεν θα πάρεις --- Λεωφορείο να πάρεις!!! :bleh:
Ντάξει είσαι θεούλης!!! :haha::haha::haha:
Να ξέρεις οτι αυτό το αστείο είναι καλύτερο και απο τον καταραμένο ταξιδιωτικό οδηγό! :bleh:

Σ' ευχαριστώ Μπιλάκο για όλες τις πληροφορίες!!! Μου έμεινε το κομμάτι του Καΐρου που θα το διαβάσω πιο ήσυχα, χωρίς να σημειώνω και τις τελείες που γράφεις, καθώς δεν θα το επισκεφτούμε σε αυτό το ταξίδι :) Μέχρι να γίνει το ταξίδι όμως θα επιστρέφω με ερωτήσεις. Μη νομίζεις οτι την γλύτωσες :innocent:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom