Αίγυπτος Drinkies drinkies?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Άλλη μια υπέροχη και πολύ κατατοπιστική ιστορία σου που ανάβει φωτιές για ψάξιμο σ' ένα μέρος που έτσι κι αλλιώς λοξοκοιτάω εδώ και καιρό. :cool:
Ευχαριστούμε για όσα μοιράστηκες, στα επόμενα τώρα με υγεία!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεινός συγγραφέας, αλλά και πόσο ανθρώπινος: από την παρατήρηση των Αιγυπτίων και της χώρας τους με οξύνοια, ενσυναίσθηση και δόσεις χιούμορ, μέχρι την περιγραφή των απλών καθημερινών αναγκών σου :haha: . Δεν κουράζομαι ποτέ να σε διαβάζω Βασίλη.
Άσε που το ταξίδι σας ήταν πολύ διαφορετικό από την πλειοψηφία. Ούτε κρουαζιέρα, ούτε Αλεξάνδρεια. Για ποιο λόγο;

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Δεινός συγγραφέας, αλλά και πόσο ανθρώπινος: από την παρατήρηση των Αιγυπτίων και της χώρας τους με οξύνοια, ενσυναίσθηση και δόσεις χιούμορ, μέχρι την περιγραφή των απλών καθημερινών αναγκών σου :haha: . Δεν κουράζομαι ποτέ να σε διαβάζω Βασίλη.
Άσε που το ταξίδι σας ήταν πολύ διαφορετικό από την πλειοψηφία. Ούτε κρουαζιέρα, ούτε Αλεξάνδρεια. Για ποιο λόγο;
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις παρατηρήσεις που έκανες :) !!!
Όπως έγραψα, θα ήθελα να είχα δει την λευκή και μαύρη έρημο, όπως επίσης και να κάναμε κατάδυση στην ερυθρά θάλασσα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε να με τραβάει και τόσο η Αλεξάνδρεια, ενώ για την κρουαζιέρα ίσως δεν το σκεφτήκαμε πολύ καλά. Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αξιωθούμε να επιστρέψουμε στην χώρα και να κάνουμε επανεκτίμηση στίς παραλήψεις μας!

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για πείτε ρε παιδιά καμια πρόταση για κρουαζιεροπλοιο για τον Νείλο.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για πείτε ρε παιδιά καμια πρόταση για κρουαζιεροπλοιο για τον Νείλο.
Πότε θα πας; Εγώ έχω βρει κάποιες σελίδες αλλά δεν έχω ξεκινήσει την αλληλογραφία ακόμα...

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γενάρη. Έχω 11 μήνες.. μόλις έκλεισα εισιτήρια!
Α πολύ ωραία! Εγώ αν όλα πάνε καλά θα πάω Νοέμβρη-Δεκέμβρη, οπότε αν θες σου στέλνω τις σελίδες που βρήκα για να τις δεις και όταν έρθω αργότερα σε επάφη με κάποιους θα σε ενημερώσω.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Α πολύ ωραία! Εγώ αν όλα πάνε καλά θα πάω Νοέμβρη-Δεκέμβρη, οπότε αν θες σου στέλνω τις σελίδες που βρήκα για να τις δεις και όταν έρθω αργότερα σε επάφη με κάποιους θα σε ενημερώσω.
Τελεια, ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.581
Νεότερο μέλος
panharala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα