karfitsa
Member
1) 52 Μαιων1)Εσύ είσαι μικρή;
2)δεν θυμάσαι;
3)δεν ταξίδευες παλιά;
2)δεν θυμαμαι
3)ελαχιστα
Last edited:
1) 52 Μαιων1)Εσύ είσαι μικρή;
2)δεν θυμάσαι;
3)δεν ταξίδευες παλιά;
Φυσικά δειγματοληπτικά θα γίνεται ο έλεγχος.Είναι αδύνατον να ψάχνουν όλους.Ο πατέρας μου ταξίδευε συχνά λόγω επαγγέλματος και μου τα έλεγε.Εκτός από το Τελωνείο υπήρχε και η Υπηρεσία Προστασίας Εθνικού Νομίσματος που ήταν υπηρεσία της αστυνομίας.Αυτή έλεγχε τους πιο ύποπτους ή όταν υπήρχαν καταγγελίες.Από αυτούς ο έλεγχος γινόταν μέχρι τά ...εσώρουχα.Σιγουρα @Lexuss δεν θα τους ψαχνουν ολους...δειγματοληπτικα,θα γινεται η και ακομη να ρωτανε τους επιβατες ποσα λεφτα εχουν...αν αρχισεις να τρεμεις θα σε ψαξουν...η οταν σε ρωτησουν ποσα λεφτα εχεις και σου ζητησουν να τα δειξεις και εσυ τα εχεις και τα 3000 στο πορτοφολι.Δεν ξερω,ειναι η αληθεια πως γινεται ο ελεγχος η πως επιλεγουν τους επιβατες.Ισως καποια παλιοτερα μελη να θυμουνται,τοτε που υπηρχε περιορισμος στο συναλλαγμα.
Νομιζω οτι σε αυτο το τοπικ εχει γραφτει ξεκαθαρα για το....Παιδια, επειδη παρακολουθω το topic εδω και μερικες μερες αλλα δεν εχω παρει μια σιγουρη απαντηση σας γραφω:
Τον Αυγουστο εκλεισα εισητηρια για Βελιγραδι απο Θεσσαλονικη και αγορασα ενα interrail pass 22 ημερων. Σκοπευω να αγορασω να αγορασω αλλο ενα πριν φυγω και να κανω ταξιδι στην Ευρωπη για περιπου 2.5 μηνες. Πως αλλαζουν τα capital control το ταξιδι μου;
1) Θα μπορω να κλεινω χοστελ απο hostelworld και hostelbookers?
2) Mε τις αναληψεις τί παίζει; Ξερω πως δεν υπαρχει προβλημα αλλα φοβαμαι μηπως η τραπεζα ακυρωσει την καρτας αμα δει οτι θα βγαζω μεγαλο αριθμο χρηματων απο διαφορετικες πολεις καθε μερα.
3) Για να γυρισω Ελλαδα θα μπορω να κλεισω εισητηρια ryanair με πρωπληρωμενη;
αυτό ξέρει κανείς να μας το πει; οεο;ποσα θες να βγαζεις καθε μερα; 60 ευρω ειναι το οριο για αναληψη απο ΑΤΜ στο εξωτερικο(δεν γνωριζω αν ισχυει το αθροιστικο των 420 ευρω τη βδομαδα στο εξωτερικο)
Οι δυο συγκεκριμένες σελίδες από όσο θυμάμαι την ωρα που κανεις την κράτηση σου χρεώνουν το 10% της διαμονής. Όποτε δεδομένων των περιορισμών δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Καλύτερα να προσπαθήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των ίδιων των hostels.1) Θα μπορω να κλεινω χοστελ απο hostelworld και hostelbookers?
αυτό ξέρει κανείς να μας το πει; οεο;
Στο Βουκουρέστι ισχύει,το δοκιμασα.60 ευρω ειναι το οριο για αναληψη απο ΑΤΜ στο εξωτερικο(δεν γνωριζω αν ισχυει το αθροιστικο των 420 ευρω τη βδομαδα στο εξωτερικο)
Λογικά μέχρι Τρίτη/Τετάρτη θα έχει χρεωθεί και ο λογαριασμός σου(κάνε έναν έλεγχο) και θα είσαι εντάξει.Παιδιά καλώς σας βρήκα.
Προς ενημέρωση παρασκευή έκλεισα δυο εισιτήρια από το site της ryanair και χτες άλλα δύο και όλα πήγαν καλά με χρεωστική mastercard της eurobank.Ασχέτως το banneraki που έχει στο site.
Θορυβημένος από τις ΠΝΠ και το τί γράφουν και όσα διαβάζω εδώ:
1) Μίλησα τηλεφωνικώς με eurobank και μου είπαν όλα οκ αφού πέρασε από το σύστημα κατά την κράτηση
2)Με το chat της ryanair τα ίδια κανένα πρόβλημα
3) Πήγα και από το αεροδρόμιο στο γκισέ και εκεί όλα οκ και μου είπαν και άλλοι αρκετοί κλείνουν από ιντερνετ με επιτυχία
Ρώτησα σ' όλους αν υπάρχει περίπτωση κάποιες μέρες μετά να μην εγκριθεί και να υπάρξει περίπτωση ακύρωσης κτλ και μου είπαν σε καμία περίπτωση και από eurobank και ryan και ότι έχει τελειώσει το θέμα.Αν ήταν ελπίζω θα είχε κοπεί κατά τη στιγμή της κράτησης.Είδωμεν...