fotast
Member
Μία σελίδα πίσω και στο πόστ Νο.510 είναι η εφημερίδα κυβερνήσεως με την απόφαση.
Τωρα μας ρωτας τι ποινη εχει να σου βρουν,περισσοτερα χρηματα;...δεν το εχω ψαξει,αλλα να υποθεσουμε κατασχεση,προστιμο;....καποια τετοια μετρα.Δηλαδη αν καποιος εχει επανω του πανω απο 2000 τι γινεται???
τιποτα δεν θα σου πει δηλαδη αμα παρεις 10 χαρτονομισαμτα των 500 και τα εχεις κρυμενα νομιζεις οτι τηα στα βρουνε ? αν ειχες στην βαλιτσα 200.000 ευρω τωτε ναι θα σου κανανε θεμα που πας με τοσα λεφτα. και 20.000 να παρεις κρυψτα σε διαφορα σημεια και τελος !Εγω τον σεπτεμβρη εχω κλεισει για αμερικη 20 μερες και γενικα δεν μου αρεσει να χρησιμοποιώ καρτες.Τι θα μου πει ο αλλος στο αεροδρομιο??Παρε τα 2000 μαζι σου και ασε τα αλλα εδω??
Οκ Σε ευχαριστω.τιποτα δεν θα σου πει δηλαδη αμα παρεις 10 χαρτονομισαμτα των 500 και τα εχεις κρυμενα νομιζεις οτι τηα στα βρουνε ? αν ειχες στην βαλιτσα 200.000 ευρω τωτε ναι θα σου κανανε θεμα που πας με τοσα λεφτα. και 20.000 να παρεις κρυψτα σε διαφορα σημεια και τελος !
και αυτα στα λεω επειδη μου τα ηπανε και απο το αεροδρομιο , και απο την αεροπορικη εταιρια .Οκ Σε ευχαριστω.
Δεν το ψάχνεις εσύ καλύτερα πρίν γράψεις;που την ειδες την παρανομια εσυ? δεν παρακινω κανεναν απλα του λεω τη μου απαντησαν οι αρμοδιες υπιρεσιες για αυτο το θεμα! παρανομια να ταξιδεψεις με κανενα εκατομιριο ναι αλλα οχι να μην μπορεις να παρεισ μετρητα μαζι σου σε ενα μεγαλο ταξιδι? η λογικη το λεει οτι θα χρειαστης καπια λεφτα για να μπορεσεις να κινιθεις! ψαξτο καλα πριν γραψεις!