• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

tatooine

Member
Χαιρω πολυ! Αλλα το θεμα φιλε μου δεν ειναι αυτο αλλα να παρουν οι φιλοι το ×60 παραπανω. Εγω θα πω, και πυροβολιστε με, οτι πηγαινατε να βρειτε το κενο στο λαθος. Καλα κανατε αλλα φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Δεν γινεται να ισχυε κατι τετοιο κ να μην ηταν ενημερωμενο το site του Κωτσοβολου. Πως θα παιρνατε δλδ τους ποντους ×100 στις 20:00 οταν στο site του Κωτσου μεχρι της 21:00 ετρεχε η προηγουμενη προσφορα;! Ναι, λαθος της alpha αλλα ας σταματησουμε να αγνωουμε τον ελεφαντα στο δωματιο. Μακαρι να ειστε τυχεροι κ να σας τα δωσει η alpha. Αλλιως παιξατε κ χασατε. Απλα ακυρωνετε την παραγγελια σας κ τελος...
Άλλαξαν τα σχέδια επειδή ο κωτσο επιθυμούσε προφανώς άλλη μια βδομάδα εκπτώσεων, όπως και έγινε.
Το 1=100 πιστεύω θα παίξει στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα, μένει να δούμε αν είναι για όλα τα προϊόντα η επιλεκτικά πάλι.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Άλλαξαν τα σχέδια επειδή ο κωτσο επιθυμούσε προφανώς άλλη μια βδομάδα εκπτώσεων, όπως και έγινε.
Το 1=100 πιστεύω θα παίξει στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα, μένει να δούμε αν είναι για όλα τα προϊόντα η επιλεκτικά πάλι.
Πιστευω αν κανει κατι θα ναι μετα τις γιορτες στις εκπτωσεις. Τωρα καπακι δε βγαζει νοημα. Θα ναι σαν να ακυρωνει την black. Εκτος αν ειναι σε καποια στοχευμενη κατηγορια.

stafos30

Member
Παιδιά για να μην ψάχνω πίσω στο νήμα
μπορεί κάποιος να μου πει αν τους οποίους
ποντους που θα πάρω απο τυχόν αγορά απτον Κωτσοβολο, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια;

mourohavlos

Member
Παιδιά για να μην ψάχνω πίσω στο νήμα
μπορεί κάποιος να μου πει αν τους οποίους
ποντους που θα πάρω απο τυχόν αγορά απτον Κωτσοβολο, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια;
Αν η αγορά γίνει με τραπεζική κάρτα Aegean, ναι

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήρε ο Κωτσόβολος την alpha και λέει θα σας στείλουμε να ανεβάσετε τη προσφορά για τη cyber Monday σας τη στέλνουμε σε λίγο. Περιμένει ο υπάλληλος αλλά σχολαει και λεει σιγά μη περιμένω άλλο κυριακάτικα κάτσε να δω τη περσινή την ίδια θα βάλουν. Την ανεβάζει ο άνθρωπος και φεύγει και να το αποτέλεσμα... :bleh:
Για μια στιγμη νομισα πως ειμαι στο νημα του ΟΣΕ...

paefstra

Member
Δεν εχει εμφανιστει ακομη στο app το ×100 στα Fridays. Λεω να το δοκιμασω με καφεδακια μη φαω καμια φολα και αναλογα παμε μετα για γευματα.
Η vodafone δινει και κωδικο 1+1 γευμα για καθημερινες.

Last edited:

thanassis33

Member

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αυτό που γράφει στους όρους για το Fridays :

- Ο κάτοχος θα πρέπει να ενημερώνει για την πληρωμή με κάρτα Bonus κατά την παραγγελία του και οπωσδήποτε πριν την έκδοση του λογαριασμού, προκειμένου να επωφεληθεί της προσφοράς του εστιατορίου.

το κάνετε ποτέ; Γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ και παίρνω κανονικά τους πόντους. Δεν καλαβαίνω γιατί το γράφει.

Mary Stardust

Member
Αυτό που γράφει στους όρους για το Fridays :

- Ο κάτοχος θα πρέπει να ενημερώνει για την πληρωμή με κάρτα Bonus κατά την παραγγελία του και οπωσδήποτε πριν την έκδοση του λογαριασμού, προκειμένου να επωφεληθεί της προσφοράς του εστιατορίου.

το κάνετε ποτέ; Γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ και παίρνω κανονικά τους πόντους. Δεν καλαβαίνω γιατί το γράφει.
Σωστά κάνει και το γράφει. Σε κάποια fridays έχουν τερματικό άλλης τράπεζας και κάποιες φορές δεν μπαίνει ουτε το x2. Κάποια στιγμή πλήρωσα με google pay και τους κυνηγούσα ένα μήνα να μου δώσουν τους πόντους.
Ενημερώνουμε για πληρωμή με Alpha bonus και πληρώνουμε με τη φυσική κάρτα.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σωστά κάνει και το γράφει. Σε κάποια fridays έχουν τερματικό άλλης τράπεζας και κάποιες φορές δεν μπαίνει ουτε το x2. Κάποια στιγμή πλήρωσα με google pay και τους κυνηγούσα ένα μήνα να μου δώσουν τους πόντους.
Ενημερώνουμε για πληρωμή με Alpha bonus και πληρώνουμε με τη φυσική κάρτα.
Ναι αν ισχύει αυτό με το pos τότε σωστά το αναφέρουν. Μάλλον είμαι τυχερός που δεν μου έχει τύχει ακόμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.484
Νεότερο μέλος
dvasilo_

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom