gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Εφέτοτογ@μσ@τετοθέμα ! @@@
Δε νομίζω πως θα μάθουμε πραγματικά τι έγινε. Κάτι ταλαιπωροι υπάλληλοι με βασικό μισθό, στα τηλεφωνικά κέντρα την πληρώνουν προς το παρόν.
Ειχα κατι στο καλάθι. Και ζυγιζα αν μου χρειάζεται στα αλήθεια.
Έγινε το 100, 40. Το έβγαλα από το καλάθι και συνεχίζω τη ζωή μου. Δε νιώθω εξαπατημένη. Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που νιώθουμε πως η Αλφα ο Κωτσος κτλ, μας χρωστάνε πόντους, μιλια, ταξίδια χωρίς πληρωμένα εισιτήρια κτλ.
Εννοείται πως όλο αυτό με τους πόντους είναι τυράκι που μας οδηγεί στον υπερκαταναλωτισμό.
Προσωπικά στενοχωρήθηκα πιο πολύ που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω συναλλαγή εξαργυρωνοντας μίσους πόντους προχτές, παρά που δεν ελαφρυνε η τσέπη μου κάτι κατοστάρικα για να πάρω bonus που δε θα γίνουν ποτέ μιλια.
Πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση...κ δεν μπορεί με ένα ήταν λάθος του συστήματος να βγουν λάδι.
Προφανώς και έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό, τι συζητάμε, είναι αδιαπραγμάτευτο.Ο λογος που ασχοληθηκα ειναι γιατι, κατά τη γνώμη μου, προκειται για εμφανεστατη παραπλάνηση καταναλωτών και επίσης για αθέμιτο ανταγωνισμο
Σου αρεσει να κανεις μπανιστηρι παντως απ οτι βλεπω, οποτε μη μιλας..Εφέτοτογ@μσ@τετοθέμα ! @@@
Έχετε δίκιο που νιώθετε εξαπατημενη. Απο ότι βλέπω στο Facebook ο Κωτσοβολος το αποδίδει σε λάθος της τράπεζας. Και έτσι είναι όπως φαίνεται.Συγγνώμη, αλλά εγώ νιώθω εξαπατημένη για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Αυτός ο ωχαδερφισμός είναι που τους κάνει να είναι ανεξέλεγκτοι κ να μπορούν να λένε ότι θέλουν και να το αναιρουν.
Κανείς δεν χρωσταει μιλια, πόντους κ εκπτώσεις...αλλά υπάρχουν όροι ανάμεσα στον ανταγωνισμό των επιχειρήσεων και εδώ υπήρξε ξεκάθαρα μια εξαπάτηση, απο οποιον κ εαν προέρχεται.
Το σίγουρο είναι ότι θα πάρετε το x40.Ναι επιβεβαιωσα τηλεφωνικά οτι στις 8 θα ξεκινησει η προσφορα Χ100 με το τμημα πωλήσεων.
Την ώρα που αγόραζα δεν εγραφε τους ποντους ουτε Χ4 (που τελικά πήρα) ούτε Χ100 αλλά δεν είμαι υποχρεωμενη να ξέρω απέξω το κάθε site, εφόσον γραφει το app (την στιγμη της αγορας) οτι υπάρχει Χ100.
Και στην bp οταν εξαργυρωνω, δεν ρωτάω τον βενζινα, το app κοιτάω για τις προσφορές.
Και να μην υπάρχει τον επικαλούμαστε.Σε τέτοιες υπάρχει πάντα και ο παράγοντας ανθρώπινο λάθος.
Χωρις παρεξηγηση, 99% θα σας πουν να ακυρωσετε το ×4, αφου προλαβαινετε και να ξαναπαραγγειλετε ×40 οπως ολοι εμεις. Ευχηθειτε να προλαβετε.Ναι επιβεβαιωσα τηλεφωνικά οτι στις 8 θα ξεκινησει η προσφορα Χ100 με το τμημα πωλήσεων.
Την ώρα που αγόραζα δεν εγραφε τους ποντους ουτε Χ4 (που τελικά πήρα) ούτε Χ100 αλλά δεν είμαι υποχρεωμενη να ξέρω απέξω το κάθε site, εφόσον γραφει το app (την στιγμη της αγορας) οτι υπάρχει Χ100.
Και στην bp οταν εξαργυρωνω, δεν ρωτάω τον βενζινα, το app κοιτάω για τις προσφορές.
Εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Δεν πήρα είδηση το Χ40, δεν χρειαζόμουν και κάτι κι έτσι έκανα skip. Αμέσως μετά είχα θέμα με το κινητό και μέχρι να το σκεφτώ αν θα το φτιάξω ή όχι, έβγαλε το Χ100 και βγήκα από το δίλλημα. Ψώνισα!Είχε βγάλει το Χ40 που είχε διαδοθεί μέσω email και καλά προς λίγους (ψέμα, για όλους ίσχυε), πέσαμε με τα μούτρα ψωνίσαμε οι περισσότεροι και μόλις έληξε η προσφορά αυτή έδωσε το Χ100 και μας γύρισε τα μυαλά.
Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για τεράστια απροσεξία.Και να μην υπάρχει τον επικαλούμαστε.
- Δε φταίω εγώ παιδιά, ο υπάλληλος έκανε λάθος τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά!
Γιατί όμως πηρε επί 4 αφού ήταν στο χρονικό όριο των 40;Χωρις παρεξηγηση, 99% θα σας πουν να ακυρωσετε το ×4, αφου προλαβαινετε και να ξαναπαραγγειλετε ×40 οπως ολοι εμεις. Ευχηθειτε να προλαβετε.
Οι Χ100 πόντοι που έτρεχαν έως την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίζεις πότε θα αποδοθούν;Σε λιγότερο από μία ώρα φάνηκαν όλοι οι πόντοι (1x40) στην εφαρμογή bonus.