• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

tatooine

Member
Χαιρω πολυ! Αλλα το θεμα φιλε μου δεν ειναι αυτο αλλα να παρουν οι φιλοι το ×60 παραπανω. Εγω θα πω, και πυροβολιστε με, οτι πηγαινατε να βρειτε το κενο στο λαθος. Καλα κανατε αλλα φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Δεν γινεται να ισχυε κατι τετοιο κ να μην ηταν ενημερωμενο το site του Κωτσοβολου. Πως θα παιρνατε δλδ τους ποντους ×100 στις 20:00 οταν στο site του Κωτσου μεχρι της 21:00 ετρεχε η προηγουμενη προσφορα;! Ναι, λαθος της alpha αλλα ας σταματησουμε να αγνωουμε τον ελεφαντα στο δωματιο. Μακαρι να ειστε τυχεροι κ να σας τα δωσει η alpha. Αλλιως παιξατε κ χασατε. Απλα ακυρωνετε την παραγγελια σας κ τελος...
Άλλαξαν τα σχέδια επειδή ο κωτσο επιθυμούσε προφανώς άλλη μια βδομάδα εκπτώσεων, όπως και έγινε.
Το 1=100 πιστεύω θα παίξει στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα, μένει να δούμε αν είναι για όλα τα προϊόντα η επιλεκτικά πάλι.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Άλλαξαν τα σχέδια επειδή ο κωτσο επιθυμούσε προφανώς άλλη μια βδομάδα εκπτώσεων, όπως και έγινε.
Το 1=100 πιστεύω θα παίξει στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα, μένει να δούμε αν είναι για όλα τα προϊόντα η επιλεκτικά πάλι.
Πιστευω αν κανει κατι θα ναι μετα τις γιορτες στις εκπτωσεις. Τωρα καπακι δε βγαζει νοημα. Θα ναι σαν να ακυρωνει την black. Εκτος αν ειναι σε καποια στοχευμενη κατηγορια.

stafos30

Member
Παιδιά για να μην ψάχνω πίσω στο νήμα
μπορεί κάποιος να μου πει αν τους οποίους
ποντους που θα πάρω απο τυχόν αγορά απτον Κωτσοβολο, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια;

mourohavlos

Member
Παιδιά για να μην ψάχνω πίσω στο νήμα
μπορεί κάποιος να μου πει αν τους οποίους
ποντους που θα πάρω απο τυχόν αγορά απτον Κωτσοβολο, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια;
Αν η αγορά γίνει με τραπεζική κάρτα Aegean, ναι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.683
Μέλη
39.425
Νεότερο μέλος
Maria_mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα