• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

nick07

Member
Δε νομίζω πως θα μάθουμε πραγματικά τι έγινε. Κάτι ταλαιπωροι υπάλληλοι με βασικό μισθό, στα τηλεφωνικά κέντρα την πληρώνουν προς το παρόν.
Ειχα κατι στο καλάθι. Και ζυγιζα αν μου χρειάζεται στα αλήθεια.
Έγινε το 100, 40. Το έβγαλα από το καλάθι και συνεχίζω τη ζωή μου. Δε νιώθω εξαπατημένη. Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που νιώθουμε πως η Αλφα ο Κωτσος κτλ, μας χρωστάνε πόντους, μιλια, ταξίδια χωρίς πληρωμένα εισιτήρια κτλ.
Εννοείται πως όλο αυτό με τους πόντους είναι τυράκι που μας οδηγεί στον υπερκαταναλωτισμό.
Προσωπικά στενοχωρήθηκα πιο πολύ που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω συναλλαγή εξαργυρωνοντας μίσους πόντους προχτές, παρά που δεν ελαφρυνε η τσέπη μου κάτι κατοστάρικα για να πάρω bonus που δε θα γίνουν ποτέ μιλια.

Πιθανον πολλοι να θεωρουν οτι τους χρωστάνε ποντους κλπ. Προσωπικά μου ειναι αδιαφοροι, εχω τοσους και αυγατιζουν επειδη σε ταξιδια που με ενδιαφερουν δεν βρισκω εξαργυρωσεις που να θεωρω οτι αξιζει η εξαργυρωση, οποτε 20-30 χιλιαδες +/- δεν μου κανουν ιδιαιτερη διαφορα και δεν ασχοληθηκα για τους ποντους καθεαυτους. Δεν θα με ενδιεφερε καθολου αν δεν ειχε ανακοινωθει το +100 ή αν δεν ειχε ανακοινωθει απολυτως τιποτα γενικά. Ο λογος που ασχοληθηκα ειναι γιατι, κατά τη γνώμη μου, προκειται για εμφανεστατη παραπλάνηση καταναλωτών και επίσης για αθέμιτο ανταγωνισμο και καλο θα ειναι να κανουμε παντα οτι μπορουμε εναντια σε τετοια φαινομενα, ειδικα αν δεν χρειαζεται ιδιαιτερος κοπος και χρονος. Και το ιδιο κάνω/ θα εκανα για καθε παρομοια περιπτωση αν επεφτε στην αντιλληψη μου. Αν δεν υπηρχε συνολικά ανεκτικοτητα απεναντι σε τετοια θεματα, δεν θα γινοταν τοσο ευκολα τα "συστημικα λαθη" ή τελος παντων δεν θα περνουσαν στο ντουκου.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση...κ δεν μπορεί με ένα ήταν λάθος του συστήματος να βγουν λάδι.
Ο λογος που ασχοληθηκα ειναι γιατι, κατά τη γνώμη μου, προκειται για εμφανεστατη παραπλάνηση καταναλωτών και επίσης για αθέμιτο ανταγωνισμο
Προφανώς και έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό, τι συζητάμε, είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σε μια χώρα με κανονικές προσφορές των εταιριών, κανονικές εκπτώσεις και κανονικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς θα μπορούσαμε να έχουμε σοβαρό αποτέλεσμα. Εδώ είναι απλά Δευτέρα και κουβέντα να γινεται.

Mary Stardust

Member
Συγγνώμη, αλλά εγώ νιώθω εξαπατημένη για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Αυτός ο ωχαδερφισμός είναι που τους κάνει να είναι ανεξέλεγκτοι κ να μπορούν να λένε ότι θέλουν και να το αναιρουν.
Κανείς δεν χρωσταει μιλια, πόντους κ εκπτώσεις...αλλά υπάρχουν όροι ανάμεσα στον ανταγωνισμό των επιχειρήσεων και εδώ υπήρξε ξεκάθαρα μια εξαπάτηση, απο οποιον κ εαν προέρχεται.
Έχετε δίκιο που νιώθετε εξαπατημενη. Απο ότι βλέπω στο Facebook ο Κωτσοβολος το αποδίδει σε λάθος της τράπεζας. Και έτσι είναι όπως φαίνεται.
Όσοι εξαπατήθηκαν ας τους αποζημιώσει η Αλφα. Σε τέτοιες υπάρχει πάντα και ο παράγοντας ανθρώπινο λάθος.

Ναι επιβεβαιωσα τηλεφωνικά οτι στις 8 θα ξεκινησει η προσφορα Χ100 με το τμημα πωλήσεων.
Την ώρα που αγόραζα δεν εγραφε τους ποντους ουτε Χ4 (που τελικά πήρα) ούτε Χ100 αλλά δεν είμαι υποχρεωμενη να ξέρω απέξω το κάθε site, εφόσον γραφει το app (την στιγμη της αγορας) οτι υπάρχει Χ100.
Και στην bp οταν εξαργυρωνω, δεν ρωτάω τον βενζινα, το app κοιτάω για τις προσφορές.
Το σίγουρο είναι ότι θα πάρετε το x40.
Για το υπόλοιπο 60 ζητήστε το στο τμήμα παραπόνων της Alpha bank.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε τέτοιες υπάρχει πάντα και ο παράγοντας ανθρώπινο λάθος.
Και να μην υπάρχει τον επικαλούμαστε.
- Δε φταίω εγώ παιδιά, ο υπάλληλος έκανε λάθος τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά!

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Δεν γίνεται να ρίχνουμε το φταίξιμο μόνο στην τράπεζα.. αλίμνο αν ανακοίνωνε τέτοια προσφορά χωρίς την συγκατάθεση της εταιρείας...
Και οτι τι δηλαδή? Ολόκληρη ημέρα δεν είδε κανείς από τον κωτσόβολο τι έχει προμοτάρει η άλφα και το πήρανε είδηση 5' πριν τις 8 .. ?
Δεν γίνονται αυτά.

paefstra

Member
Ναι επιβεβαιωσα τηλεφωνικά οτι στις 8 θα ξεκινησει η προσφορα Χ100 με το τμημα πωλήσεων.
Την ώρα που αγόραζα δεν εγραφε τους ποντους ουτε Χ4 (που τελικά πήρα) ούτε Χ100 αλλά δεν είμαι υποχρεωμενη να ξέρω απέξω το κάθε site, εφόσον γραφει το app (την στιγμη της αγορας) οτι υπάρχει Χ100.
Και στην bp οταν εξαργυρωνω, δεν ρωτάω τον βενζινα, το app κοιτάω για τις προσφορές.
Χωρις παρεξηγηση, 99% θα σας πουν να ακυρωσετε το ×4, αφου προλαβαινετε και να ξαναπαραγγειλετε ×40 οπως ολοι εμεις. Ευχηθειτε να προλαβετε.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Είχε βγάλει το Χ40 που είχε διαδοθεί μέσω email και καλά προς λίγους (ψέμα, για όλους ίσχυε), πέσαμε με τα μούτρα ψωνίσαμε οι περισσότεροι και μόλις έληξε η προσφορά αυτή έδωσε το Χ100 και μας γύρισε τα μυαλά.
Εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Δεν πήρα είδηση το Χ40, δεν χρειαζόμουν και κάτι κι έτσι έκανα skip. Αμέσως μετά είχα θέμα με το κινητό και μέχρι να το σκεφτώ αν θα το φτιάξω ή όχι, έβγαλε το Χ100 και βγήκα από το δίλλημα. Ψώνισα!
Και στο καπάκι είχε το 20% παραπάνω μίλια οπότε πραγματικά κέρδισα από αυτή την φάση.

Mary Stardust

Member
Και να μην υπάρχει τον επικαλούμαστε.
- Δε φταίω εγώ παιδιά, ο υπάλληλος έκανε λάθος τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά!
Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για τεράστια απροσεξία.
Μου κάνει εντύπωση όμως το γεγονός ότι το banner εμφανίστηκε μόνο στη Bonus και πουθενά στον Κωτσόβολο.
Σκέφτομαι πως ίσως να το είχαν έτοιμο να το ανεβάσουν και ο Κωτσοβολος μετάνιωσε ή άλλαξε γνώμη εκ των υστέρων και για κάποιο λόγο δεν ενημερώθηκε ο χειριστής. Το ανέβασε και έγινε η πατάτα. Δε θέλω να πιστέψω ότι όλο αυτό έγινε επίτηδες. Γιατί να διακινδυνεύσουν να ακούνε βρισίδια;

Mary Stardust

Member
Χωρις παρεξηγηση, 99% θα σας πουν να ακυρωσετε το ×4, αφου προλαβαινετε και να ξαναπαραγγειλετε ×40 οπως ολοι εμεις. Ευχηθειτε να προλαβετε.
Γιατί όμως πηρε επί 4 αφού ήταν στο χρονικό όριο των 40;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε λιγότερο από μία ώρα φάνηκαν όλοι οι πόντοι (1x40) στην εφαρμογή bonus.
Οι Χ100 πόντοι που έτρεχαν έως την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίζεις πότε θα αποδοθούν;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.676
Μέλη
39.418
Νεότερο μέλος
Gerrygr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom