Black Friday 2024, 29/11

Marios_Gr

Member
Μηνύματα
557
Likes
2.855
Έκλεισα τους γονείς μου 5ημερο Καθαρά Δευτέρα για Ρόδο. Από το app στα 165 το άτομο.... και μπαινω από τον υπολογιστή και είναι 50€ το ατομο λιγοτερο τα ίδια εισιτήρια!🤦‍♀️
Μένω Ρόδο, 165 ευρώ είναι μια κανονική τιμή ούτως ή άλλως.
 

tatooine

Member
Μηνύματα
2.327
Likes
9.769
εχθες ΑΤΗ RUH ATH 6-10 Feb

236 €

σημερις το αυτο δρομολόγι , την αυτην ημερομηνία

153€
Και για Μαρακές προς το τέλος του δρομολόγιου Μάη ας κοιτάξουν όσοι ενδιαφέρονται οι τιμές είναι πολύ κάτω.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.852
Likes
53.259
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Γεναρη-Φλεβαρη εχει αρκετες καλες τιμες, μετα ετσι κι ετσι.
Το ίδιο διαπιστώνω κι εγώ από χθες το βράδυ, όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει κάτι το διάστημα μετά των εορτών έως τέλη Φεβρουαρίου θα βρει πολύ ψωμάκι. Στα υπόλοιπα έτσι κι έτσι, δεν είναι να πετάς τη σκούφια σου απ' τις εκπτώσεις.
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
626
Likes
1.242
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Το ίδιο διαπιστώνω κι εγώ από χθες το βράδυ, όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει κάτι το διάστημα μετά των εορτών έως τέλη Φεβρουαρίου θα βρει πολύ ψωμάκι. Στα υπόλοιπα έτσι κι έτσι, δεν είναι να πετάς τη σκούφια σου απ' τις εκπτώσεις.
Και χθες έβγαιναν τριήμερα τσάμπα για εσάς τους βόρειους, βλέπε Σκόπια->Μπρατισλάβα->Θεσσαλονίκη, από Ιανουάριο μέχρι και Μάρτιο.
Με την Αιγαίου έκλεισα σήμερα για Γιερεβάν τον Αύγουστο στο 70% της χθεσινής τιμής. Δεν ξέρω αν είναι καλές τιμές για Αύγουστο τα 93 one way για Γιερεβάν και τα 83 για Τιφλίδα, έχει πάντως πολλά εισιτήρια ακόμη. Επιστροφή από Κουταϊσι, εννοείται.
Με chrome, που μπαίνω στην Aegean από pc, δεν κρέμασε στιγμή η ιστοσελίδα. Και από το κινητό μπόμπα, που δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή.

Η δική μου απορία είναι αν η easyjet πετάει ή θα ξεμείνω Μιλάνο. Έχει δύο πτήσεις την ίδια μέρα κι έβγαλα με τη δεύτερη. Μήπως να βγάλω και με την πρωινή; Ή με τη ryainair που θα χάσω μια μέρα; Έχετε άποψη πώς τα πάει η easy;
 

nick07

Member
Μηνύματα
439
Likes
845
πέφτει συνέχεια το site, πάντως ισχύει Ιανουάριο Φεβρουάριο έχει καλές τιμές, εγώ έκλεισα Βαρκελώνη τέλη Φεβρουαρίου 150 ευρώ.
Ακομα δεν εχει στρωσει η ιστοσελιδα, απορώ τοσα χρονια κανα ψιλό παραπάνω δεν μπορουν να επενδυσουν στο ΙΤ; Αστεια πραγματα....
Ξεκινησα μπας και κλεισω τιποτα με Αιγαιου προς χάριν και του γκολντ στατους και εχω καταληξει να κλεισω με ολους τους υπολοιπους ειτε δεν παιζει το σαιτ και με κουρασε ή ειναι αισθητα πιο ακριβη σε οτι εψαχνα, αν εξαιρεσεις μονο ενα ταξιδι τον Φεβρουαριο..
 
Μηνύματα
511
Likes
1.813
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εγω παιδια εχω βαρεθει να ψαχνω ολη μερα,δεν εκλεισα τελικα τιποτα.Εχει πχ 33 Βερολινο το πηγαινε και η επιστροφη ειναι 148 και κατι τετοια.Ακομα και στα offer εαν προσθεσεις και καμμια βαλιτσα παλι καμμια 200 αρα βγαινει.Μπορει να βρεις κατι αλλα θελει ψαξιμο και συνδυασμουσ σε διαφορες ημερομηνιες ,που θελει χρονο.Τα πιο φτηνα που βρηκα ειναι εκει 130 με 140 πηγαινε ελα ,μια χαρα ειναι η τιμη αλλα πανω κατω ειναι τιμες που μπορουμε να βρουμε οποιαδηποτε στιγμη και εκτος black friday.Εαν δεν υπαρχει πτηση κατω απο 90 ευρω πηγαινε ελα με εστω μικρη βαλιτσα,δεν νομιζω οτι εχει νοημα να κλεισουμε ντε και καλα κατι σημερα επειδη εχει βαλει κατα τα αλλα 70 % offers η Αιγαιου.
 

gkalla

Member
Μηνύματα
1.580
Likes
8.534
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μονο τα εσωτερικου εκλεισα γιατι τα βρηκα με 30 ευρω.
Δεν εχει καλες τιμες για εξωτερικο, εμενα δεν μου φαινονται ευκαιρια τα 150ρια.
Για Βιέννη, Ιούνιο, πήγαινε έλα, που είχα κλείσει πριν 2 μήνες με 134€ σήμερα τα βρήκα 118€. Εντάξει δεν είναι καμιά μεγάλη διαφορά αλλά και πάλι την θεωρώ καλή τιμή για την περίοδο.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
14.311
Likes
46.396
Για Βιέννη, Ιούνιο, πήγαινε έλα, που είχα κλείσει πριν 2 μήνες με 134€ σήμερα τα βρήκα 118€. Εντάξει δεν είναι καμιά μεγάλη διαφορά αλλά και πάλι την θεωρώ καλή τιμή για την περίοδο.
Η Βιεννη ειναι προορισμος με πολλους ανταγωνιστες και λειτουργει ο ανταγωνισμος. Εχω κλεισει κι εγω Ιουνιο Μαδριτη με μιλια, αλλα η τιμη απο τα 250 κατεβηκε στα 200. Προσφορα να δουν τα ματια μας...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μηνύματα
915.771
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom