• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Marios_Gr

Member
Έκλεισα τους γονείς μου 5ημερο Καθαρά Δευτέρα για Ρόδο. Από το app στα 165 το άτομο.... και μπαινω από τον υπολογιστή και είναι 50€ το ατομο λιγοτερο τα ίδια εισιτήρια!🤦‍♀️
Μένω Ρόδο, 165 ευρώ είναι μια κανονική τιμή ούτως ή άλλως.

tatooine

Member
εχθες ΑΤΗ RUH ATH 6-10 Feb

236 €

σημερις το αυτο δρομολόγι , την αυτην ημερομηνία

153€
Και για Μαρακές προς το τέλος του δρομολόγιου Μάη ας κοιτάξουν όσοι ενδιαφέρονται οι τιμές είναι πολύ κάτω.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Γεναρη-Φλεβαρη εχει αρκετες καλες τιμες, μετα ετσι κι ετσι.
Το ίδιο διαπιστώνω κι εγώ από χθες το βράδυ, όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει κάτι το διάστημα μετά των εορτών έως τέλη Φεβρουαρίου θα βρει πολύ ψωμάκι. Στα υπόλοιπα έτσι κι έτσι, δεν είναι να πετάς τη σκούφια σου απ' τις εκπτώσεις.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Το ίδιο διαπιστώνω κι εγώ από χθες το βράδυ, όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει κάτι το διάστημα μετά των εορτών έως τέλη Φεβρουαρίου θα βρει πολύ ψωμάκι. Στα υπόλοιπα έτσι κι έτσι, δεν είναι να πετάς τη σκούφια σου απ' τις εκπτώσεις.
Και χθες έβγαιναν τριήμερα τσάμπα για εσάς τους βόρειους, βλέπε Σκόπια->Μπρατισλάβα->Θεσσαλονίκη, από Ιανουάριο μέχρι και Μάρτιο.
Με την Αιγαίου έκλεισα σήμερα για Γιερεβάν τον Αύγουστο στο 70% της χθεσινής τιμής. Δεν ξέρω αν είναι καλές τιμές για Αύγουστο τα 93 one way για Γιερεβάν και τα 83 για Τιφλίδα, έχει πάντως πολλά εισιτήρια ακόμη. Επιστροφή από Κουταϊσι, εννοείται.
Με chrome, που μπαίνω στην Aegean από pc, δεν κρέμασε στιγμή η ιστοσελίδα. Και από το κινητό μπόμπα, που δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή.

Η δική μου απορία είναι αν η easyjet πετάει ή θα ξεμείνω Μιλάνο. Έχει δύο πτήσεις την ίδια μέρα κι έβγαλα με τη δεύτερη. Μήπως να βγάλω και με την πρωινή; Ή με τη ryainair που θα χάσω μια μέρα; Έχετε άποψη πώς τα πάει η easy;

nick07

Member
πέφτει συνέχεια το site, πάντως ισχύει Ιανουάριο Φεβρουάριο έχει καλές τιμές, εγώ έκλεισα Βαρκελώνη τέλη Φεβρουαρίου 150 ευρώ.
Ακομα δεν εχει στρωσει η ιστοσελιδα, απορώ τοσα χρονια κανα ψιλό παραπάνω δεν μπορουν να επενδυσουν στο ΙΤ; Αστεια πραγματα....
Ξεκινησα μπας και κλεισω τιποτα με Αιγαιου προς χάριν και του γκολντ στατους και εχω καταληξει να κλεισω με ολους τους υπολοιπους ειτε δεν παιζει το σαιτ και με κουρασε ή ειναι αισθητα πιο ακριβη σε οτι εψαχνα, αν εξαιρεσεις μονο ενα ταξιδι τον Φεβρουαριο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.409
Νεότερο μέλος
vasmilona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom