• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

nick07

Member
Ούτε εγώ βρήκα 10ευρα εισιτήρια όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Sky express... μήπως τα φυλάει για την Παρασκευή;
Μπα, το πιθανοτερο πως αν τους ρωτησεις θα σου πουν εξαντληθηκαν.. Γενικα το συστημα προσφορων της sky ποτε δεν το καταλαβα..

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
'Εκανα την διαδικασία και δε με αφήνει να προχωρήσω όταν βάζω country of residence-Greece..
View attachment 480972
το "Travel restrictions apply to your country of residence. Check restrictions" το βγάζει οποιαδήποτε χώρα και αν επιλέξεις. Πάτα save details απο κάτω και στη συνέχεια go to payment. Εμένα με αφήνει κανονικά.

Evi_Stav

Member
Νομιζω εχει βγαλει 15% η wizz μεχρι Πεμπτη βραδυ. Λογικα Παρασκευη θα βγαλει κανα 20-25%..
Νομίζω το έβγαλε μόλις χτες το απόγευμα (προχτές δεν είχε). Άντε ας περιμένουμε και την Παρασκευή να δούμε γιατί σήμερα το ταξίδι που θέλω πολύ ακριβότερο από μια βδομάδα πριν :/

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ παρατήρησα ότι τα φθηνότερα εισιτήρια και καταλύματα (όχι αλυσιδες ή μ μονάδες με πολλά ενοικιαζομενα) είναι 7 μήνες πριν το ταξίδι. Η πτηση που έκλεισα με easyjet υπερδιπλασσιαστηκε πάντως, για aegean θα δείξει.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μας υποχρέωσε! :p

Πτήση που είχε 120 ευρώ κάτι βδομάδες πριν, σήμερα την έχει 360! Έχω χάσει κάθε ελπίδα πια
Εγώ ευτυχώς πρόλαβα με το που ανακοίνωσε την έκπτωση και πήρα ένα 10% σε σχέση με την προηγούμενη τιμή. Σήμερα έχει πάει στο επίπεδο που ήταν πριν.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
το "Travel restrictions apply to your country of residence. Check restrictions" το βγάζει οποιαδήποτε χώρα και αν επιλέξεις. Πάτα save details απο κάτω και στη συνέχεια go to payment. Εμένα με αφήνει κανονικά.
Γιαυτό ανέβασα και το "Check restrictions".

Η αλήθεια είναι ότι για το Country of Residency το αναφέρει μόνο στο Global Pass, στο One country pass δε αναφέρει κάτι για country of residency.

Χμμμ μωρε λες;

Και χωρίς το 25% έκπτωση, πάλι δελεαστικό είναι στα 100 ευρώ για 4 δρομολόγια έτσι όπως έχουν πάει τα εισιτήρια.

ΥΓ. Τα reservation fees είναι ύπουλα, με βάση αυτό που λέει στο site για την Blue Star η έκπτωση είναι στο 100% :)

Select the ‘Discount’ that’s applicable to you:
  • ‘Greek Island Pass 4 days – 100%’ if you are travelling with a 4 day Pass and you’re booking one of the 4 fully included domestic ferries.
  • ‘Greek Island Pass 6 days – 100%’ if you are travelling with a 6 day Pass and you’re booking one of the 4 fully included domestic ferries.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Γιαυτό ανέβασα και το "Check restrictions".

Η αλήθεια είναι ότι για το Country of Residency το αναφέρει μόνο στο Global Pass, στο One country pass δε αναφέρει κάτι για country of residency.

Χμμμ μωρε λες;

Και χωρίς το 25% έκπτωση, πάλι δελεαστικό είναι στα 100 ευρώ για 4 δρομολόγια έτσι όπως έχουν πάει τα εισιτήρια.

ΥΓ. Τα reservation fees είναι ύπουλα, με βάση αυτό που λέει στο site για την Blue Star η έκπτωση είναι στο 100% :)

Select the ‘Discount’ that’s applicable to you:
  • ‘Greek Island Pass 4 days – 100%’ if you are travelling with a 4 day Pass and you’re booking one of the 4 fully included domestic ferries.
  • ‘Greek Island Pass 6 days – 100%’ if you are travelling with a 6 day Pass and you’re booking one of the 4 fully included domestic ferries.
Δουλεύει 100% και αξίζει πάρα πολύ, εγώ το καλοκαίρι που το χρησιμοποίησα, εξοικονόμησα αρκετά χρήματα. Επιπλέον δικαιούσαι και αναβάθμιση θέσης με έκπτωση - αφού επιβιβαστείς, καθώς και 30% έκπτωση στο ναύλο του εισιτηρίου πέραν των 4 ταξιδιωτικών ημερών.
Είχα γράψει και σχετικό μήνυμα για το πως κλείνονται τα εισιτήρια μετά.

Τα πάντα περι InterRail

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.656
Μέλη
39.406
Νεότερο μέλος
ev_mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom