Μπα, το πιθανοτερο πως αν τους ρωτησεις θα σου πουν εξαντληθηκαν.. Γενικα το συστημα προσφορων της sky ποτε δεν το καταλαβα..Ούτε εγώ βρήκα 10ευρα εισιτήρια όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Sky express... μήπως τα φυλάει για την Παρασκευή;
Νομιζω εχει βγαλει 15% η wizz μεχρι Πεμπτη βραδυ. Λογικα Παρασκευη θα βγαλει κανα 20-25%..Παιδιά easyJet και wizz air δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμα σωστά;
εχεις την ανακοινωση ?Κυριακή στις 22:00 ανακοινώθηκε πέρσι το Χ100
Η easyJet έχει βγάλει.Παιδιά easyJet και wizz air δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμα σωστά;
το "Travel restrictions apply to your country of residence. Check restrictions" το βγάζει οποιαδήποτε χώρα και αν επιλέξεις. Πάτα save details απο κάτω και στη συνέχεια go to payment. Εμένα με αφήνει κανονικά.'Εκανα την διαδικασία και δε με αφήνει να προχωρήσω όταν βάζω country of residence-Greece..
View attachment 480972
Νομίζω το έβγαλε μόλις χτες το απόγευμα (προχτές δεν είχε). Άντε ας περιμένουμε και την Παρασκευή να δούμε γιατί σήμερα το ταξίδι που θέλω πολύ ακριβότερο από μια βδομάδα πριν :/Νομιζω εχει βγαλει 15% η wizz μεχρι Πεμπτη βραδυ. Λογικα Παρασκευη θα βγαλει κανα 20-25%..
Μας υποχρέωσε!Η easyJet έχει βγάλει.
https://www.easyjet.com/en/cheap-flights/black-friday-flight-deals
Εγώ ευτυχώς πρόλαβα με το που ανακοίνωσε την έκπτωση και πήρα ένα 10% σε σχέση με την προηγούμενη τιμή. Σήμερα έχει πάει στο επίπεδο που ήταν πριν.Μας υποχρέωσε!
Πτήση που είχε 120 ευρώ κάτι βδομάδες πριν, σήμερα την έχει 360! Έχω χάσει κάθε ελπίδα πια
Γιαυτό ανέβασα και το "Check restrictions".το "Travel restrictions apply to your country of residence. Check restrictions" το βγάζει οποιαδήποτε χώρα και αν επιλέξεις. Πάτα save details απο κάτω και στη συνέχεια go to payment. Εμένα με αφήνει κανονικά.
Δουλεύει 100% και αξίζει πάρα πολύ, εγώ το καλοκαίρι που το χρησιμοποίησα, εξοικονόμησα αρκετά χρήματα. Επιπλέον δικαιούσαι και αναβάθμιση θέσης με έκπτωση - αφού επιβιβαστείς, καθώς και 30% έκπτωση στο ναύλο του εισιτηρίου πέραν των 4 ταξιδιωτικών ημερών.Γιαυτό ανέβασα και το "Check restrictions".
Η αλήθεια είναι ότι για το Country of Residency το αναφέρει μόνο στο Global Pass, στο One country pass δε αναφέρει κάτι για country of residency.
Χμμμ μωρε λες;
Και χωρίς το 25% έκπτωση, πάλι δελεαστικό είναι στα 100 ευρώ για 4 δρομολόγια έτσι όπως έχουν πάει τα εισιτήρια.
ΥΓ. Τα reservation fees είναι ύπουλα, με βάση αυτό που λέει στο site για την Blue Star η έκπτωση είναι στο 100%
Select the ‘Discount’ that’s applicable to you:
- ‘Greek Island Pass 4 days – 100%’ if you are travelling with a 4 day Pass and you’re booking one of the 4 fully included domestic ferries.
- ‘Greek Island Pass 6 days – 100%’ if you are travelling with a 6 day Pass and you’re booking one of the 4 fully included domestic ferries.