panlek30
Member
Ε, και δεν περιμενεις; Τι εμεινε; 10 μερουλες...Η ryanair έβγαλε πέρσι προσφορές black Friday και cyber Monday? Θέλω να κλείσω ένα τριήμερο και σκέφτομαι αν αξίζει να περιμένω.
Ε, και δεν περιμενεις; Τι εμεινε; 10 μερουλες...Η ryanair έβγαλε πέρσι προσφορές black Friday και cyber Monday? Θέλω να κλείσω ένα τριήμερο και σκέφτομαι αν αξίζει να περιμένω.
Απ οτι θυμαμαι ειχε cyber monday προσφορες δεν θυμαμαι αν περυσι ηταν απο 9.99 ή απο 14.99 (χωρις priority-χειραποσκευη).Η ryanair έβγαλε πέρσι προσφορές black Friday και cyber Monday? Θέλω να κλείσω ένα τριήμερο και σκέφτομαι αν αξίζει να περιμένω.
Δεν αφορα μονο μεγαλες. Αφορα απο ανταλλακτικα μεχρι μπλεντρερ, καφετιερες ως μεγαλες συσκευες.
Αυτη η Black Friday δεν μοιαζει σε τιποτε με την περσινη.Δεν αφορα μονο μεγαλες. Αφορα απο ανταλλακτικα μεχρι μπλεντρερ, καφετιερες ως μεγαλες συσκευες.
Επισης οι συγκεκριμενοι εξτρα ποντοι δεν αποδιδονται αμεσως αλλα στις 15.1.2025.
View attachment 480033
Αυτό που αγόρασες έδινε πόντους Χ40; Το τσέκαρες;Πρωτη φορα αγορασα κατι απο Κωτσο online και δε μπηκαν τα μιλια αμεσως. Να ανησυχησω?
Δεν τσιμπαω. Μονο ×100 ψωνιζω απο δαυτον. Οταν κ αν...Αυτη η Black Friday δεν μοιαζει σε τιποτε με την περσινη.
Καλλιο 40 και στο χερι γιατι δεν τη βλεπω καλα.
αν πέσει κάτι στην αντίληψη σου απο Ryanair ή οτιδήποτε άλλο θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις ένα π.μ γιατί το ψάχνω και εγώ και περιμένω.Η ryanair έβγαλε πέρσι προσφορές black Friday και cyber Monday? Θέλω να κλείσω ένα τριήμερο και σκέφτομαι αν αξίζει να περιμένω.