Αμέσως τα παίρνεις.Σοβαρά;; Ε τότε τσάμπα τη προσφορά οπότε λογικά δε θα τα παίρνεις και άμεσα φαντάζομαι
Αμέσως τα παίρνεις.Σοβαρά;; Ε τότε τσάμπα τη προσφορά οπότε λογικά δε θα τα παίρνεις και άμεσα φαντάζομαι
τελικα το επι 40 ισχυει για ολα ή για συγκεκριμενα πραγματα ? γιατι ειναι φιλος παραπανω λεει οτι τοθ ειπαν οτι ειναι για συγκεκριμενα προιονταΠηρα και δευτερη μικροσυσκευη λοιπον γιατι δεν το κοβω να δωσει και με εκπτωση συσκευες κουζινας και × 100 Θα περιμενω cyber monday για ενα κινητο που θελει η μανα μου, τιμη συνταξιουχου.
Για συγκεκριμένα.τελικα το επι 40 ισχυει για ολα ή για συγκεκριμενα πραγματα ? γιατι ειναι φιλος παραπανω λεει οτι τοθ ειπαν οτι ειναι για συγκεκριμενα προιοντα
Ευτυχώς που την πήρα, γιατί εξαντλήθηκε!Εγώ πάντως την πήρα την τηλεορασιτσα μου να είμαι σίγουρη. Μείον 70 ευρώ σε σχέση με το πρωί. Αν βγει το επί 100, όλο και κάτι ακόμα θα πάρουμε. Αλλά μην κινδυνεύουμε να χάνουμε και τα προϊόντα σε εκπτωση που πραγματικά θέλουμε.
Παλαιάς τεχνολογίας? Ιδέα δεν έχεις μάλλον!Έχετε δεχτεί πλύση εγκεφάλου, φταίει που κοιτάτε τις διαφημίσεις,
τρέξτε να ενισχύσετε τα καταστήματα που ξοδεύτηκαν σε διαφημίσεις,
θα σας κάνουν δώρο και ένα γλυφιτζούρι.
Θα πάω να αγοράσω όταν θα είναι BLACK SABBATH
Ωχ τι έπαθα, σήμερα ήταν και έχασα την ευκαιρία να αγοράσω προϊόντα παλαιάς τεχνολογίας σε προσφορά, καλά θα πάω του χρόνου
Ε, για να τα παίρνουμε!Ρε παιδια τα χρειαζεστε ολα αυτα?
ΟΚ μαλλον εγω δεν ειμαι καθολου καταναλωτικη τοτεΕ, για να τα παίρνουμε!
Δεν έχει βγει κάτι τέτοιο! Αν βγει, ναι!Παιδιά το *100 που λέτε είναι για αγορές με alpha???